Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
»  Jumalan kansan luopumus nykyään on kasvava huoli
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyTänään kello 6:58 am kirjoittaja jarrut

» Covid- rokotevahinko on peruuttamaton ja korjaamaton
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyEilen kello 1:52 am kirjoittaja arkikalusto

» Uskontojen uhrien tuki UUT ry // UUT:n uutiskirje syyskuu 2021
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyTo Syys 23, 2021 6:00 pm kirjoittaja Hellevi

» Totuus ja valhe
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyKe Syys 22, 2021 9:06 am kirjoittaja jarrut

» Tutkija: Uskonnollisten liikkeiden hengellinen väkivalta on Suomessa merkittävä ongelma
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyKe Syys 22, 2021 4:01 am kirjoittaja Hellevi

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyKe Syys 22, 2021 3:49 am kirjoittaja jarrut

» Totuuden ja eksytyksen keskustelufoorumit
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyKe Syys 22, 2021 3:16 am kirjoittaja jarrut

» Houkutellaan tielle hunajalla ja sokerilla
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyMa Syys 20, 2021 8:20 am kirjoittaja jarrut

» Turkka Aaltonen::Rokotus ei auta – rukous kylläkin
Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! EmptyMa Syys 20, 2021 8:04 am kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Kalenteri Kalenteri

Yhteistyökumppanit


Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen!

Siirry alas

Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! Empty Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen!

Viesti kirjoittaja arkikalusto To Heinä 15, 2021 6:37 am

Eduskunta ja media ovat nyt tietoisia koronapiikin ehdollisesta markkinointiluvasta ja haitoista

Kansanedustaja Ano Turtiainen informoi eduskuntaa ja mediaa 9.6.2021 täysistunnossa pitämällä seuraavan noin 5 minuuttia kestävän puheenvuoron. Turtiainen toteaa, että Suomalaisten turvallisuuteen kohdistuva erittäin vakava haaste on nk. koronarokote, joka on jakanut kansan kahtia: valveutuneisiin ja harhaanjohdettuihin. Suomalaiset eivät tiedä, että nk. rokotteella on vain ehdollinen markkinoitilupa, ja että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen. Tämä on Nürnbergin säännösten vastaista, ja rokotteen turvallisuuden puolesta puhuvat syyllistyvät vakaviin rikoksiin.

Voit kuunnella puheenvuoron suoraan Eduskunnan sivuilta tästä linkistä (video alkaa oikeasta kohdasta): https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-73-2021?end=11558&start=11558.

Voit katsoa videon myös tästä: https://koronarealistit.com/eduskunta-ja-media-ovat-nyt-tietoisia-koronapiikin-ehdollisesta-markkinointiluvasta-ja-haitoista/
Ano Turtiainen.

Ano Turtiainen:

Arvoisat kollegat, saatan nyt tietoonne seuraavan informaation, ettekä te tämän kuultuanne voi enää koskaan vedota tietämättömyyteen liittyen siihen riskiin, mille Suomen kansalaiset on altistettu.

Suomi injektoi parhaillaan kansalaisiinsa myrkkyjä, jotka on naamioitu koronarokotteiksi. Ja ensimmäiseksi – kuunnelkaa tarkkaan – yhdelläkään Suomessa injektoitavalla koronarokotteeksi naamioidulla myrkyllä ei ole myyntilupaa vaan ainoastaan Euroopan lääkeviraston ehdollinen markkinointilupa. Ehdollisen luvan ehdoissa lukee, että lupa on ehdollinen ja että “saatavilla olevien tietojen on osoitettava, että lääkkeen hyödyt ylittävät sen riskit”.

Toiseksi, arvoisat kollegat, median toitotuksesta huolimatta Suomessa ei ole virallisesti vielä kuollut yhtään ihmistä koronaan. THL:n mukaan viralliset kuolinsyyt julkaistaan 2020 vuoden osalta vasta vuonna 2022.

Fimean mukaan Suomessa on kuitenkin kuollut 78 ihmistä koronarokotteeseen, ja vakavia käsiteltyjä haittailmoituksia on 1306, ja käsittelemättömiä ilmoituksia on 3630. Noin 57 %:ssa käsitellyistä ilmoituksista haitat on arvioitu vakaviksi. Lähde tälle on Fimea.

Kolmanneksi, koronarokotteiksi naamioitujen myrkkyjen ehdollisissa markkinointiluvissa lukee myös “hakijan tulee pystyä toimittamaan kattavat kliiniset tiedot tulevaisuudessa”.

Hyvät kollegat, tämä teksti on suoraan Euroopan lääkeviraston EMA:n sivuilta.

Olen sanonut täällä useasti, että kyseessä on ihmiskoe. Suomalaisille ei ole kerrottu Nürnbergin säännöstön vastaisesti, että kyseessä on ihmiskoe. Nyt tällä puheella olen tehnyt teidät kaikki, sekä median edustajat, tietoiseksi siitä, että kyseessä on ihmiskoe, ja että sen tulokset ovat hirveitä.

Vertailun vuoksi edellinen keskeytetty pieleen mennyt rokotekokeilu Pandemrix keskeytettiin, kun haittavaikutuksia oli 32 kertaa vähemmän kuin nyt.

Kysynkin nyt teiltä kaikilta: kuinka monen ihmisen tulee kuolla tai vammautua, että saamme keskeytettyä tämän ihmisten tappamisen ja vammauttamisen?

Hyvät kollegat ja arvoisat median edustajat, te olette nyt tietoisia kansakuntaamme kohtaavasta äärimmäisen vakavasta turvallisuusuhasta. Ja siitä, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Teillä ei ole enää syytä olla toimimatta kansakuntamme pelastamisen eteen.

Lopuksi, jos te johdatte kansalaisia vielä harhaan kertomalla heille esimerkiksi satuja, että rokotteet ovat turvallisia ja että niillä on myyntilupa, te osallistutte tahallaan useaan rikokseen, joista vakavin saattaa olla kansanmurha. Muistutan vielä kerran kaikkia, siis ihan jokaista: rikoksesta tulee tahallinen, kun sen tekee tietoisesti. Nyt te kaikki olette tietoisia.

Kiitos.

Lisätietoa ehdollisesta markkinointiluvasta EMA:n sivuilta:

https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/vaccines-covid-19/covid-19-vaccines-development-evaluation-approval-monitoring#scientific-evaluation-and-approval-section


https://koronarealistit.com/eduskunta-ja-media-ovat-nyt-tietoisia-koronapiikin-ehdollisesta-markkinointiluvasta-ja-haitoista/
arkikalusto
arkikalusto
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 1186
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Tiesitkö että rokotetut osallistuvat ihmiskokeeseen! Empty Kokeelliset, epäviralliset ja huonotoimiset rokotteet pakollisiksi

Viesti kirjoittaja arkikalusto To Heinä 15, 2021 6:55 am

Kokeelliset, epäviralliset ja huonotoimiset rokotteet pakollisiksi

Pfizer väittää että sen Covid-rokotteen tarjoama immuniteetti on jo laskemassa ja se haluaa antaa ihmisille tehosterokotuksia kuuden kuukauden kuluttua toisen annoksen saamisesta.

Huolimatta FDA:n hyväksynnän puuttumisesta nykyisille k-rokotesarjoille, Pfizer’in on tarkoitus tavata Yhdysvaltojen terveydenhuollon virkamiehet, pyytääkseen lupaa kolmannelle piikille, joka on nimetty tehostimeksi.

"Uskomme, että kolmas annos nostaa vasta-ainevasteen 10-20-kertaiseksi", Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla kertoi kolmannesta koronaviruspiikistä, verraten sitä vuotuiseen influenssarokotteeseen.

Eli, hätätilalupien pohjalla mennään siis edelleen ja uusiin piikkeihin. Nyt, Fauci tukee Bidenin hallinnon pyrkimyksiä saada rokottamattomat amerikkalaiset ottamaan piikin ja surutta hylkäämään huolet FDA:n hyväksynnän puuttumisesta, mikä on fakta, jonka Bidenin hallintokin on säännöllisesti ohittanut.

Vaikka Fauci sanoi että on "ymmärrettävää", että jotkut saattavat haluta FDA:n täyden hyväksynnän ennen piikin saamista, hän hylkäsi sen pelkkänä "teknisenä ongelmana".

Tuossa sitten kollaasi näiden ”teknisten ongelmien” lopputuloksista.

CNN haluaa että elämä tehdään "vaikeaksi" amerikkalaisille, jotka kieltäytyvät ottamasta COVID-rokotusta, määräämällä heidät tekemään pakollisia testejä useita kertoja viikossa.

New Yorkin vangeille tarjotaan nyt ruokaa, juhlia ja seksiä, jos he suostuvat ottamaan COVID- piikin.

... analogia ohoi ...

Jopa DARPA:n vuosikertomuksessa 013 eli Barack Obaman budjettikaudella jo toivioajateltiin (sivu 192) koronapiikkejä:

- Developed and began testing new carrier molecule for messenger RNA delivery.

- Began in vitro testing of mRNA vaccine constructs

… ja DARPAhan on siis Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio.

Ja nyt: Ranska aloitti terveystyöläisten pakkorokottamiset, kaavaillen niitä koko kansalle. Ja Australia veti total lockdownin, ilmoittaen  New World Orderin.”Jeesus, mestari, armahda meitä!” (Luuk. 17:13)Olli-Pekka Tuikkala
Lähteet:

Raamattu

http://www.thepukki.fi/blog/tag/uusi-maailmanjarjestys

arkikalusto
arkikalusto
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 1186
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa