Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» 1.Tim. 2: 11-15 Nainen opettajana
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyTänään kello 7:15 pm kirjoittaja Morosus

»  Suurin uhka (The Greatest Threat) :: By Daymond Duck
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyEilen kello 10:07 am kirjoittaja jarrut

» Roomalaiskirjeen ydinsanoma
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyEilen kello 5:03 am kirjoittaja Hellevi

» Aikamedia aivan pihalla kun on julkaissut Richard Foster'in eksytyskirjan HENGELLISET HARJOITUKSET – ASKELEITA KASVUUN
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyTi Helmi 20, 2024 9:00 am kirjoittaja Hellevi

» Turvallisuus vaarallisessa maailmassa
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyMa Helmi 19, 2024 9:10 am kirjoittaja jarrut

» Kiinan uiguurien vähemmistö ja digitaalisen valvonnan etiikka
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptySu Helmi 18, 2024 3:59 pm kirjoittaja jarrut

» Uskonnollinen kokemus voi olla mielenhäiriö
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptySu Helmi 18, 2024 10:32 am kirjoittaja Hellevi

» Abrahamin vaikea ongelma
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyPe Helmi 16, 2024 11:20 am kirjoittaja jarrut

»  Takaisin Babyloniin (Back To Babylon) :: By Daymond Duck
 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta EmptyPe Helmi 16, 2024 10:24 am kirjoittaja jarrut

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

2 posters

Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja Vierailija Su Syys 17, 2017 11:25 amRaimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta
 tagit: homoseksuaalisuus / nuotta / onko homous syntiä kirjoittajalta Nuotta

Nuotta haluaa kantaa kortensa kekoon tämän syksyn vilkkaana käyvään keskusteluun.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko miettii kantaansa homoseksuaalisuuteen. Piispojen keskuudessa asiasta on hyvin erilaisia mielipiteitä. Asian ollessa kesken tavoitetut piispat eivät halunneet kommentoida Nuotalle aihetta mitenkään.

Muutamat piispat ovat kuitenkin kertoneet kantansa jo aiemmin. Kuopion piispa Wille Riekkinen viittasi epäsuorasti homoseksuaa­leihin toteamalla piispainkokouksen avajaispuheessa näin:

”Onnek­semme monista elämänraameihin liittyvistä asioista ajattelemme jo eri tavoin kuin Raamatun kirjoittajat.”

Turun entinen piispa Ilkka Kantola muotoili kantansa kuuluisasti sanomalla, että kristittyjen tulee huolehtia lähimmäisen hyvästä ”silläkin uhalla, että saatamme astua Isän Jumalan varpaille.”

Mitä homoseksuaalisuudesta siis pitäisi ajatella? Mitä Raamattu asias­ta sanoo, ja voimmeko me irtautua siitä? Entä mistä homoseksuaalisuudessa oikein on kyse? Nuotta pureutui vaikeaan kysymykseen haastattelemalla kahta asiantuntijaa.

• • •
Taipumus ei ole väärin

Rovasti Raimo Mäkelä tunnetaan luonnehäiriöitä käsittelevästä kirjastaan Naamiona terve mieli. Mäkelä on perehtynyt myös homoseksuaalisuuteen.

– Jos ihmisellä on homosek­suaalinen taipumus, sitä ei voi sanoa synniksi. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ihminen ei ole itse valinnut sitä taipumusta, Mäkelä sanoo.

Mäkelä ei kuitenkaan pidä homoseksuaalisuutta synnynäisenä ominaisuutena. Hänen ­mukaansa kukaan ei siis synny homosek­suaaliksi.

– Homoseksuaalisuus on varhain syntynyt kehityshäiriö. Ei voida sanoa, että se olisi lapsen omalla vastuulla, joten ei missään ta­pauksessa voida sanoa, että se olisi synti.
Aivan toinen asia on se, miten ihminen suhtautuu tähän taipumukseensa.

– Niiden viettymysten mukaiseen toimintaan ei saa ryhtyä, Mäkelä sanoo.

Homoseksuaalisuutta on monenlaista. Raimo Mäkelä kuvaa kaikkea ihmiskunnassa esiintyvää seksuaalisuutta janana, jonka toisessa päässä on sataprosenttinen heteroseksuaalisuus ja toisessa ääri­päässä sataprosenttinen homoseksuaalisuus. Tälle janalle sijoittuvat kaikki ihmiset.

– Janalla on keskipiste, josta on pitkä matka kumpaankin ääripisteeseen. Siksi ihmisessä voi olla samaan aikaan sekä homo- että heteroseksuaalisia ulottuvuuksia.

– Se tarkoittaa, että käytännössä ei voi vetää absoluuttisia rajoja siihen, kuka on homoseksuaali ja kuka ei.

Keskustelussa homoseksuaalisuudesta sorrutaankin usein yleistämään.

– Jokainen homoseksuaali on yksilö, ja jokaisen homoseksuaalin homoseksuaalisuus on yksilöllistä, Mäkelä varoittaa.
Puoskarointia vältettävä

Homoseksuaalisuutta voidaan hoitaa muun muassa eheytyshoidoilla. Mäkelä suhtautuu hoitoihin varauksella.

– Riippuu täysin hoitojen luonteesta. Aivan varmasti on paljon sellaista homoseksuaalisuutta, jota ei käytännössä voida muuttaa. Mutta sitten on myös hoitoja, jotka voivat saada aikaan tiettyjä muutoksia.

– Kaikenlaista puoskarointia on kuitenkin todella vältettävä.

Mäkelä painottaa, että muuttumiseen on oltava motivaatio.

– Jos ei halua muuttua, ei varmasti muutu. Kysymykseksi tuleekin, haluaako irtautua omasta itsestä ja omista taipumuksistaan.
Reilusti mies ja nainen

Mäkelän mukaan homoseksuaaliset ihmiset etsivät toisista ihmisistä sellaisia ominaisuuksia, jotka puuttuvat heistä itsestään.

– Näinhän se on miehen ja naisenkin suhteessa, että kumpaakin vetää puoleensa se, mitä heissä itsessään ei ole. Siksi esimerkiksi homoseksuaali mies saattaa kokea vetoa sellaista miestä kohtaan, jolla on sellaisia ominaisuuksia, mitä hänessä itsessään ei ole.
Vastaus ongelmaan on Mäkelän mukaan se, että pyritään vahvistamaan pojassa olevia maskuliinisia tunteita ja tytössä vastaavasti naisellisia tunteita.

– Nuoren ihmisen, joka kokee homoseksuaalisia tunteita, pitäisi löytää sielunhoitajaksi tai terapeutiksi vanhempi henkilö, joka voisi auttaa häntä elämään reilusti omaa sukupuoltaan.
Mäkelän mukaan on harvinaista, että homoseksuaalit löytäisivät syvällä tasolla olevan tyydytyksen toisesta homoseksuaalista.

– Tämähän näkyy siitä, että homoseksuaaliset suhteet ovat alttiita haavoittumiselle ja hajoamiselle. Ongelma on se, mitä ihminen toisesta löytää. Ei ehkä löydäkään sitä, mitä syvimmältään etsii.

Mäkelän mukaan kirkko ei saa alkaa siunata homoseksuaalisten ihmisten liittoja.

– Ei missään tapauksessa tulisi hyväksyä siunaamista. Se on väärin, ja karhunpalvelus näille ihmisille itselleen. Se vahvistaa sellaista elämäntapaa, joka ei syvimmältään heitä auta.

Lue lisää: Gerard van den Aardweg: Erilainen? Homoseksuaalisuuden itseterapia. (Kirjaa kannattaa lukea paikoittain kriittisesti. Jotkut homoseksuaalisuuttaan ja sukupuolista identiteettiään pohtivat saattavat kokea sen eräissä kohdissa suorastaan julmaksi.)

• • •
Raamatun kanta on selvä

Mooseksen kirjoissa Vanhan testamentin alussa otetaan jyrkän torjuva kanta homoseksuaalisuuteen. Homoseksuaalista käytöstä kutsutaan ”kauhistuttavaksi teoksi” kaksi kertaa. Sen jälkeen Vanha testamentti ei asiasta enää puhu.

Vanhan testamentin ulkopuolella on paljon juutalaisia tekstejä, joita luettiin ahkerasti Jeesuksen aikana. Ne heijastavat myös Jeesuksen ajan juutalaisten suhtautumista homoseksuaalisuuteen.

– Niissä teksteissä puhutaan erittäin paljon homoseksuaalisuudesta. Suhtautuminen on erittäin kielteistä ja tosi suorasukaista, kaikkea ei viitsi edes kääntää, kertoo teologian tohtori Erkki Koskenniemi.

Näiden tekstien pohjalta on mahdotonta ajatella, että Jeesus olisi suhtautunut homoseksuaalisuuteen mitenkään muuten kuin ehdottoman kielteisesti. Vaikka Raamatussa Jeesus ei asiasta puhu, on pakko ajatella, että hän ajatteli niin kuin muutkin sen ajan juu­talaiset.

– Jos joku väittää jotain muuta, saman tien voi kai sanoa, ettei Jeesus kiellä palvomasta Juppiteriakaan, Koskenniemi toteaa.

Uudessa testamentissa viitataan homoseksuaalisuuteen muun muas­sa Roomalaiskirjeessä (1:  22–28) ja 1. Korinttilaiskirjeessä (6:  9 –11). Molemmilla kerroilla suhtautuminen on kielteinen.

– Uusi testamentti seuraa tässä tarkkaan juutalaisten linjaa, Erkki Koskenniemi sanoo.
Tunsiko Paavali vain homoraiskaukset?

Joskus sanotaan, että Raamatun kirjoittajat tunsivat vain väkivaltaisen homoseksuaalisuuden ja siihen liittyvät raiskaukset, eivät nykypäivän homoseksuaalisuutta. Ajatus jatkuu niin, että tällaisesta homoseksuaalisuudesta Raamattu ei puhu mitään, joten kirkon pitäisi sallia se. Teologian tohtori ja antiikintutkija Koskenniemi ei hyväksy ajatuskulkua.

– Paavali ja muut juutalaiset tunsivat kyllä seksuaalisuuden koko kirjon.

– Vaikuttaa siltä, että antiikin homoseksuaalisuus määritellään tarkoituksella kapeasti, jotta voidaan sanoa, että tämä on ihan eri asia kuin nykypäivän homosek­suaa­lisuus.

– Kuitenkin kun lukee kreikkalaisia ja roomalaisia runoilijoita ja filosofeja, käy selväksi, että kyse ei ole ollut pelkästä aggressiivisesta homoseksuaalisuudesta. Tottahan juutalaiset tämän tiesivät, Paavali myös.

Juutalaiset asuivat Uuden testamentin synnyn aikana ympäri tunnettua maailmaa. Paavali itse oli kotosin Tarsoksesta, joka oli tuohon aikaan kreikkalainen kaupunki. On selvää, että Paavali on jo kotikaupungissaan törmännyt pakanoiden harjoittamaan homoseksuaalisuuteen – saati sitten matkoillaan ympäri Välimerta.

Raamatun kanta on siis selvä. Toinen kysymys on, mihin se kanta vaikuttaa. Haluammeko ojentua sen mukaan vai uskallammeko poiketa tässä Jumalan sanasta? Koskenniemi näkee vain yhden tien.

– Kun apostoli antaa ohjeita, hän sanoo, että kuka ne hylkää, ei käännä selkäänsä niille ohjeille vaan Jumalalle, joka on ne antanut.

– Syntiinlangenneessa maailmassa meillä syntisillä ja lihallisilla ihmisillä ei milloinkaan ole suurempaa viisautta kuin se valo, joka loistaa Raamatussa ja osoittaa kotiinpäin, hän lopettaa.

Lue lisää: Nettilehti Gladioluksen numero 2/2007, teemanumero homoseksuaalisuudesta.
www.sley.fi/gladiolus

https://nuotta.com/homoseksuaalisuusraimo-makela-ja-erkki-koskenniemi-puhuvat-homoseksuaalisuudesta/

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Miten suhtautua homoseksuaaleihin?

Viesti kirjoittaja Vierailija Su Syys 17, 2017 11:31 am


Miten suhtautua homoseksuaaleihin?

5 loka, 2015  in Lehti  tagit: homoseksi / Raamattu kirjoittajalta Nuotta
Jaa

Mielipiteet homoseksuaa­leista vaihtelevat rajusti. Mikä on uskovalle oikea ta­pa suhtautua samasta ­sukupuolesta kiinnostuneisiin? Teologian maisteri ja psykologi Ari Puonti käsittelee aihetta uutuuskirjassa Suhteesta siunaukseen.

Homoseksuaalisuus on jatkuvasti tapetilla: Media on tehnyt siitä muodikasta. Tiedemaailma etsii syitä ilmiölle. Suomessa kirkko kiistelee homoliittojen siunaamisesta. Homot ja lesbot, samoin kuin erilaiset mieli­piteet heistä, saavat julkisuutta.

Yksi hyväksyy, toinen pitää outoina ja kolmas ei tiedä, mitä ajatella. Homoseksuaaleja rakastetaan ja vihataan ? ja ainakin heistä puhutaan.

Mistä homoseksuaalisuus tulee?


Homoseksuaalisuuden synty on aina keskusteluissa esillä, koska siitä ei ole päästy yksimielisyyteen.

Tiedepiireissä monet uskovat, että homoseksuaalisuus on synnynnäistä. Osa tiedemiehistä ja -naisista on kuitenkin kääntynyt sille kannalle, että ihmissuhteet vaikuttavat homoseksuaalisuuden syntyyn.

Ari Puonti yhtyy kirjassaan tähän kantaan. Hän esittää kaksi todistetta siitä, miksi uskoo, että homoseksuaalisuus ei ole ihmisen geeneissä.

Ensimmäinen todiste ovat susi­lapset. Susilapsilla tarkoitetaan met­sästä löytyneitä lapsia, jotka ovat eläneet ilman mitään ihmiskontakteja susilauman jäseninä. Heille ei ole kehittynyt seksuaalista suuntausta, eli seksuaalisuuden kehitykseen tarvitaan toisia ihmisiä.

Toinen todiste ovat identtiset kaksoset. Jos homous olisi kiinni biologisista tekijöistä, molempien kaksosista pitäisi olla homosek­suaaleja. Näin ei kuitenkaan ole.

Jotkut kristityt pitävät kuitenkin mahdollisena biologisten tekijöiden vaikutuksen homoseksuaalisuuden syntyyn.

Puonnin mukaan syy homoseksuaalisuuteen ovat menneisyyden traumat.

Homoseksuaalisuuden syntyyn voivat vaikuttaa esimerkiksi vanhempien avioero, kylmä isä tai äiti, johon ei ole voinut samaistua, vanhemman aikainen kuolema, omalle sukupuolelle epätyypillinen käytös lapsena, hyväksikäyttö, huonot kaverisuhteet ja ylipäätään rakkauden puute.

Puonti kirjoittaa eräästä tutkimuksesta, jossa selvisi, että yhdelläkään haastatelluista homomiehistä ei ollut normaalia isäsuhdetta. Homoseksuaalisuus ei synny tyhjästä ? eikä sitä voida pitää homoseksuaalin itse aiheuttamana.

Erilaisuus ei vie ihmisarvoa


Homoseksuaalisuuden syiden ymmärtäminen on tärkeää, varsinkin meille uskoville, jotka helposti syyllistymme tuomitsemaan homoseksuaalit ihmiset heidän syntinsä takia. Puonti kuitenkin muistuttaa, että Raamatun luomiskertomuksen mukaan Jumalan tarkoittamassa parisuhteessa on a) kaksi ihmistä, jotka ovat b) aikuisia ja c) eri sukupuolta. (1. Moos.???1: 26???28.)

Mutta jokainen meistä on syntinen. Näemme roskan homojen ja lesbojen silmässä, mutta emme hirttä omassa silmässämme, Puon­ti kirjoittaa. Heteroseksuaalit ovat myös rikkinäisiä ja syntisiä sek­suaalisuuden alueella.

Homoseksuaaleille kuuluu siis sama Jumalan armo ja siunaus niin kuin kaikille muillekin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kirkon pitäisi siunata homoliitot, koska syntiä ei pidä siunata. Raamatun sanasta ei uskovien tarvitse tinkiä, mutta homoseksuaalitkaan eivät ansaitse torjumista vaan rakkautta.

Muutoksen pitkä tie


Jeesukseen uskovalle oikea tapa suhtautua homoseksuaaleihin on tarjota auttavaa kättä sitä tarvitsevalle. Ari Puonti osoittaa kirjassaan ainakin joillekin mahdolliseksi muutoksen heterosek­suaaliseen suuntaan oman ja monen muun kokemuksen kautta.

Evan­ke­liumi on hyvä uutinen myös homoille ja lesboille. Jeesus voi muuttaa sydämen ? Jeesus voi muuttaa myös sek­suaalisuuden. Vaikka muutosta ei tapahtuisikaan,   Jeesukseen uskovalle armo riittää.

Seksuaalisuuden muutos on Puonnin mukaan pitkä ja kivulias tie, eivätkä kiusaukset välttämättä lopu koskaan. Mutta niin kuin jokainen uskova heteroseksuaali on päättänyt taistella syntiä vastaan, niin voi taistella homoseksuaalikin.

Taistelussa tarvitaan uskovia tukemaan, rukoilemaan, kuuntelemaan ja vain seisomaan rinnalla. Niin kuin Ari Puonti toteaa: ’’Jumala on samasta sukupuolesta kiinnostuneen ihmisen puolella, ei häntä vastaan.’’

Artikkeli on julkaistu Nuotta 3/2010 lehdessä.

Teksti: Susanna Sarimaa
https://nuotta.com/nuotta3-2010miten-suhtautua-homoseksuaaleihin/[/b]

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Vs: Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Syys 19, 2017 10:32 am

1900-luvun loppupuolella sairaalapppi ja terapeutti sielunhoitaja Erik Ewalds toimi miespuolisten homojen parissa ja Irja Kilpeläinen taas teki sielunhoitotyötä naisten  parissa. En paljoa tiedä Kilpeläisen toiminnasta naishomojen suhteen, mutta Erik Ewaldsin luetoja aiheesta ja hänen työstään olen kuunnellut in live.

Tänäpäivänä ovat ajat muuttuneet, kun kirkko siunaa samaa sukupuolta olevia.  Joten ne hyvät tulokset joita Erik Ewalds sai homojen parissa tapahtuivat aikana, jolloin koko yhteiskunta oli homoseksualismia vastaan. Nyt voi sanoa että "eheytyminen" on hyvin vaikeaa, kun epänormaalista on kirkon ja valtion taholta tullut normaalia. Kristityiksi itseään nimittäviä homomiehiä ja naisia en kuitenkaan ymmärrä, kun he raamatusta saavat lukea mitä Jumalan sanoo asiasta. Jos kerta haluaa olla Jeesuksen seuraaja, miksi olla homo?

Uskon että niinkuin juopolla on viinan himo, niin homolla on himo samaan sukupuoleen. Vain elävä Jumala voi vapauttaa kaikenlaisista himoista, jos ihminen itse haluaa. Itse vapauduin tupakan himosta, noin parikymmentävuotta sitten.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Markku Koiviston tapaus

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Syys 19, 2017 10:47 am


Evankeliumijuhla 2017 Myrskyn silmässä
Sley
Published on Jul 5, 2017

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Vs: Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja jarrut To Syys 21, 2017 7:26 am

"Ei Jumala pidä sateenvarjoa omiensa yllä" (Tuomenoksa)
Ei todellakaan!

jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Vs: Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Syys 22, 2017 8:00 am

Kuuntelin ja katsoin tuon videon.
Jäi outo olo, kun ohjelman pitäjä esiintyy katunaisen asuisena!
Mistä on kysymys? Kun ajattelee . luulisi että vähän miettii
millaisessa asussa esiintyy, jos edustaa Raamatun Jumalaa?

Taisi olla kuitenkin niin, että hän edusti vain omaa itseään.
En myöskään näe positiivisena sitä, että vitsailtiin synneillä!

On sentään kysymys iänkaikkisesta elämästä, joko Helvetissä
tai Taivaassa! Onko sopivaa vitsailla?

Vastaan itse: Ei ole!
Kaikenkaikkiaan jäi paha olo koko tuosta ohjelmasta!


Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 563
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Vs: Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja Rea Aalto Pe Syys 22, 2017 6:41 pm

Lisään edelliseen kommenttiini lyhyesti:

Aikoinaan Markku Koivisto toimi harhaoppien julistajana, äärikarismaatikko, väärennetyn evankeliumin julistaja, huijari toisin sanoen!
Sitten ilmeni että hän olikin  homo.
Häipyi asian julkitulon seurauksena Englantiin.
Milloin palasi sieltä ? En tiedä, en ole ollut kiinnostunut hänen toimistaan sen jälkeen
kun kirjoitin hänen harhaoppisista toimistaan! (Paitsi nyt kun katsoin videon!)
Olisiko hän yhtäkkiä uudestisyntynyt kristitty?

Ohjelmassa ei kukaan tuonut esiin Jeesusta Kristusta, vaan siinä jokainen vuorollaan toi esiin vain ihmistä.
Ja se onkin se harha, kun ihminen asettuu tai toiset asettavat Jumalan paikalle, niin että ihmistä ihaillaan
ja hänen tekojaan.
Jeesuksen nimeä hyväksikäyttäen!


Viimeinen muokkaaja, Rea Aalto pvm La Syys 23, 2017 10:21 am, muokattu 1 kertaa

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 563
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Vs: Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja Rea Aalto La Syys 23, 2017 10:26 amOli kyllä totta puhuen vaikeaa kuunnella ja katsoa tuo video.

Sitten oli vielä se toinen mies, joka oli tuomittu rikoksista.
Tällaisia henkilöitä haluttiin tuoda uudelleen julkisuuteen!!
Totta se on, että Jeesus armahtaa ja antaa syntejä anteeksi katuvalle, mutta
pitäisikö niistä synneistä tehdä muotia? Ja levitellä kaikkien tietoon!

Sitähän se on, millä tavalla tahansa tuodaan ihmistä esille!
Tämä on se harhaoppi kaikilla harhaoppia julistavilla:

Ihminen on asetettu Jumalan tilalle!

Rea Aalto

Viestien lukumäärä : 563
Join date : 23.10.2013
Ikä : 73
Paikkakunta : Ruotsi

Takaisin alkuun Siirry alas

 Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta Empty Vs: Raimo Mäkelä ja Erkki Koskenniemi puhuvat homoseksuaalisuudesta

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa