Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Raamattu | Jumala kostaa isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyTänään kello 9:41 am kirjoittaja Hellevi

» Blogi: Pahojen henkien karkotus on noussut puheenaiheeksi luterilaisessa kirkossa
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyTänään kello 9:17 am kirjoittaja Hellevi

» Kuka pelkää pahaa...henkeä?
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyTänään kello 8:26 am kirjoittaja Hellevi

» Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyTänään kello 8:04 am kirjoittaja vakiokalusto

» Virsi 928 Nyt pelko pois
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyEilen kello 11:40 am kirjoittaja Hellevi

» SaulusMedia // Juutalaisen journalistin artikkeli Ukrainasta ja Venäjä Ukraina konfliktista
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyEilen kello 10:49 am kirjoittaja vakiokalusto

» SaulusMedia // Bidenin Kiina suhde ja lopunajan Raamatun profetia
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyEilen kello 10:39 am kirjoittaja vakiokalusto

» UUT:n uutiskirje 9/2023
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyLa Joulu 02, 2023 8:55 am kirjoittaja Hellevi

» Mauri Viksten / - Galatalaiskirje - Ismaelin pojat 1-2-3-4
 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  EmptyPe Joulu 01, 2023 9:07 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa

Siirry alas

 Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa  Empty Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Toukokuu 16, 2023 7:15 am

Tuomio tulee kirkon johtajille, jotka puhuvat taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa by Daymond Duck 13.5.2023


Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa aikainmerkkiraportissa Rapture Ready -sivustolla aluksi kristillisen kirkon luopumuksesta nykyään, kun Raamattuun ei enää uskota ja syntiä ei lueta enää synniksi, vaan mielistellään maailmaa. Tähän ovat syynä kirkkojen johtajat (seurakuntapastorit) jotka palvelevat itseasiassa Saatanaa. Näin tuomio onkin tulossa pian ja se alkaa Jumalan huoneesta. Samoihin aikoihin puhdas Kristuksen morsian temmataan taivaallisiin pois tulevasta koetuksen ajasta (Ilm. 3:10). Merkit maailmalla ovat hälyttäviä raamatulliselle Ahdistukselle, jolloin Antikristus hallitsee maailmanhallituksensa kanssa.


------------------

Taruja seminaareissa ja saarnatuoleissa


(Fables in the Seminaries and Pulpits) :: By Daymond Duck

Published on: May 13, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/05/13/fables-in-the-seminaries-and-pulpits-by-daymond-duck/


Toivotan kaikille siunattua äitienpäivää.


Harbingers Daily'ssa julkaistiin 3. toukokuuta 2023 Decision Magazine'n artikkeli Aaron Edwards'ista, teologian professorista Englannissa, joka twiittasi, että homoseksuaalisuus "tunkeutuu kirkkoon".

Edwards sanoi: "Tämä on muuten 'evankeliumikysymys'. Jos synti ei ole enää syntiä, emme enää tarvitse Vapahtajaa."

Hänen lausuntonsa aiheutti vastareaktion, joka sai hänet viraltapidättämiseen ja sitten hän sai potkut.

Jeesus puhui ryhmälle fariseuksia, kun Hän sanoi: "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden" (Joh. 8:44-45).

Edwards kertoi totuuden, mutta hänen uskonnolliset esimiehensä päättivät hylätä totuuden ja uskoa valheeseen.

Rahasta Jeesus sanoi: "Ei kukaan palvelija voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa" (Luuk. 16:13).

Kun ihmiset, jotka eivät tiedä, mitä Raamattu sanoo, ovat sen vastaisia, sitä voidaan mielestäni kutsua tietämättömyyden synniksi.

Mutta kirkon johtajat, jotka tietoisesti hylkäävät totuuden (ja tietoisesti edistävät valhetta), palvelevat Saatanaa.

Tämä on vahva lausunto, mutta ne, jotka toimivat Jumalan nimessä ja vääristävät totuutta (opettavat taruja).

He ovat vääriä opettajia, koska he tulkitsevat Raamattua tarkoituksella väärin.

Heidän ei tarvitse tehdä sitä, mutta he päättävät tehdä sen tietoisesti.

Heidän opetuksensa homoseksuaalisuudesta on samankaltaista tai samaa kuin Maailman talousfoorumin ateistien opetukset.

Edwards on oikeassa: Jos synti ei ole enää syntiä, emme enää tarvitse Jeesusta.

Lisään, että jos Raamattu ja kymmenen käskyä ovat väärässä valehtelun suhteen, emme enää tarvitse Raamattua ja kymmentä käskyä, emmekä enää tarvitse kirkon johtajia, jotka ovat valmiita valehtelemaan saarnatuolissa seisoessaan kauniin ristin edessä tai takana.

Kirkon johtajien, jotka eivät usko Raamattuun, tulisi ansaita mammonansa (rahansa; rikkautensa) toisella tavalla.

Heidän olisi viisasta lukea, mitä Jumala teki Ananiaalle ja Safiralle, koska he valehtelivat alkuseurakunnalle (Ap.t. 5:1-11).

Hän ei anna heidän päästä kuin koira veräjästä Jumalan Sanan sitomisessaan tai rajoittamisessaan maan päällä ikuisesti.

Hänen tuomionsa tulee maan päälle.

Paavali sanoi Timoteukselle (ja meille): "Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä hänen ilmestymisensä että hänen valtakuntansa kautta: saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella. Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin. Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ, toimita virkasi täydellisesti" (2. Tim. 4:1-5).

Uskonnolliset johtajat, jotka erottivat Edwards'in, kääntyivät pois totuudesta, koska he haluavat mieluummin kouluttaa ihmisiä opettamaan satuja.

Tässä on joitakin syitä uskoa siihen, että Jumalan tuomio voi olla lähellä.

Väliin suomentajan kommentti: Kun on puhe kirkosta, joka palvelee Saatanaa ja kääntää korvansa pois totuudesta tai elää tietämättömyyden synnissä yrittäen miellyttää maailmaa (eli synti ei ole enää syntiä), niin hyvä esimerkki tästä on Suomen ev.lut.kirkon twiitti 9.5.2023, jossa kirkko sanoo olevansa hengessä mukana, niinku cha cha chaa koskien Suomen euroviisuedustajan Käärijän irvokasta mainostamista ennen viisuviikon semifinaalia ja lopulta finaalia Liverpoolissa, joka järjestettiin 13.5.2023: https://twitter.com/kirkko_evl/status/1655953076891820037 (katso vastauksia twiittiin)

Ensinnäkin, koskien petosta: 1. toukokuuta 2023 ilmoitettiin, että 1 002 aikuisen kysely 30. maaliskuuta – 3. huhtikuuta 2023, havaitsi, että lähes puolet yhdysvaltalaisista aikuisista sanoo, että heillä on vähän tai ei ollenkaan luottamusta mediaan.

Useimmat ovat huolissaan väärästä tiedosta ja uskovat, että Amerikan poliittisesti polarisoitunut media tekee enemmän haittaa kuin hyötyä.

Toiseksi, koskien petosta ja Amerikan tahallista heikentämistä: Yhdysvallat on viikkojen ajan valmistautunut siihen, että sadat tuhannet laittomat maahanmuuttajat rynnäköivät Yhdysvaltojen ja Meksikon väliselle rajalle, kun Asetus 42 päättyy 10. toukokuuta 2023.

Toukokuun 9:ntenä 2023 ilmoitettiin Biden'in kotimaan turvallisuusviraston julkaisseen lehdistötiedotteen, jossa kerrottiin, minne agentit lähetettäisiin pidättämään vaarallisia laittomia maahantunkeutujia.

Toisin sanoen (minun sanoin), Biden'in hallinto on julkaissut lehdistötiedotteen, joka kertoo vaarallisille tunkeutujille, missä ylittää rajamme, jos he haluavat päästä Yhdysvaltoihin ilman pidätystä.

Kolmanneksi, koskien Saudi-Arabian ja Israelin välistä normalisointisopimusta: All Arab News raportoi 5. toukokuuta 2023, että Yhdysvaltain senaattori Lindsey Graham sanoi uskovansa, että jos Biden'in hallinto yrittää todella lujasti, he voivat saada aikaan "todella historiallisen, pelin-muuttavan sopimuksen" "ennen kuin vuoden 2024 (presidentinvaali) kampanja pääsee täyteen vauhtiin."

Neljänneksi,
hyperinflaatiosta ja maailmantalouden romahduksesta: 7. toukokuuta 2023 ilmoitettiin, että Kalifornia on laiminlyönyt 18.6 miljardin dollarin velkansa.

Ymmärrä, että Yhdysvalloissa olevan osavaltion maksujen laiminlyönti on erilainen kuin USA:n liittovaltion laiminlyönti, ja se eroaa maailmanlaajuisesta talouden romahtamisesta.

Kuitenkin se osoittaa, että Yhdysvalloissa on suuria taloudellisia ongelmia huolimatta siitä, mitä Biden'in hallinto ja Federal Reserve -viranomaiset sanovat.

(Huomaa: On yleisesti tiedossa, että useat suuret yhdysvaltalaiset pankit ovat romahtaneet, irtisanomiset lisääntyvät, asuntoteollisuus on vaikeuksissa, ja taloudessa on suuria ongelmia.)

(Huomaa: 8. toukokuuta 2023 raportoitiin, että pankkiongelmat eivät rajoitu vain Yhdysvaltojen tallettajiin, jotka ovat huolissaan pankkien romahtamisesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU:ssa, ja ovat nostaneet miljardeja dollareita siellä olevista pankeista.)

(Huomaa: 8. toukokuuta 2023 ilmoitettiin, että Michael Snyder, artikkeleiden kirjoittaja, theeconomiccollapseblog.com -sivuston perustaja, ja usein vieraileva henkilö merkittävissä radio- ja TV-ohjelmissa, ennustaa pankkikriisin pahenevan.)

(Minun mielipiteeni: Jos historia lähestyy aikakauden loppua, ja uskon sen tekevän niin, maailmanlaajuinen pankkikriisi on juuri se, mitä Raamattu opettaa. Tämä johtaa lopulta uuteen pankkijärjestelmään, jossa on globaalisti jäljitettävä valuutta.)

Viidenneksi, liialliset valtionkulut (ja rahan painaminen ilman mitään mihin se tukeutuu) on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sijoittajat ovat huolissaan Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n talouksista.

Siitä huolimatta, toukokuun 8:ntena 2023, Biden'in hallinto väitti, että kongressilla on "perustuslaillinen velvollisuus" nostaa Amerikan velkakattoa.

Presidentti Biden haluaa jatkaa kulutushupailua ilman mitään rajoituksia.

Kuudenneksi, koskien vihaa Israelia kohtaan aikakauden lopussa: Toukokuun 3. päivänä 2023 islamilaiset terroristit ampuivat yli 100 rakettia Gazan kaistaleelta Israeliin.

Toukokuun 9:ntenä 2023, 40 israelilaista lentokonetta kosti iskemällä kohteisiin Gazan kaistalla. Kolme äärijärjestö Islamilaisen Jihadin korkeinta edustajaa sai surmansa, ja terroristit uhkaavat laittaa Israelin maksamaan teoistaan.

(Päivitys: Toukokuun 10:ntenä 2023 palestiinalaiset ampuivat Gazasta Israeliin useita raketteja. Israelin johtajat sanoivat, että eskaloitumiseen vastataan päättäväisellä tavalla.)

(Huomaa: Israelilla ei tule olemaan rauhaa ennen kuin he hyväksyvät Jeesuksen Messiaakseen. Valitettavasti he hyväksyvät ensin Antikristuksen ja päätyvät menemään läpi Ahdistuksen ajan.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: 8. toukokuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain edustajainhuoneen oikeuskomitea on haastanut oikeuteen asiakirjoja kahdelta Maailman talousfoorumiin (WEF) liittyvältä ryhmältä (Global Alliance for Responsible Media ja World Federation of Advertisers), jotka komitean mielestä osoittavat pyrkimyksiä sensuroida epäsuotuisaa sisältöä tiedotusvälineissä ja verkossa.

Edustajainhuoneen oikeuskomitea pyysi tietoja maaliskuussa 2023, mutta kumpikaan ryhmä ei ole noudattanut sitä, joten komitea on antanut haasteita.

Ymmärtääkseni edustajainhuoneen oikeuskomitea uskoo, että nämä kaksi WEF:ään liittyvää ryhmää yrittävät lopettaa puheen ja raportoinnin Amerikassa, joka arvostelee WEF:n pyrkimyksiä perustaa maailmanhallitus.

(Huomaa: Biden'in hallinto kieltäytyi 8. toukokuuta 2023 New York Post'in pyynnöstä, jossa yksi sen toimittajista kertoisi Biden'in lehdistötilaisuudesta liittyen lentoyhtiöiden käytäntöihin. Tapahtuman valokuvissa näkyy noin 20 tyhjää paikkaa. Biden näyttää inhoavan Post'ia, koska se oli julkaisu, joka kertoi tarinan Hunter'in kannettavasta tietokoneesta.)

(Huomaa: Ahdistuksen aikana Antikristus ja Väärä profeetta käyttävät Pedon merkkiä hallitakseen sitä, mitä ihmiset uskovat ja sanovat maailmanhallituksesta.)

Kahdeksanneksi,
koskien maailmanhallitusta ja korruptiota vuoden 2020 presidentinvaaleissa: 10. toukokuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA) saattoi olla mukana saamassa 51 ihmistä allekirjoittamaan kirjeen, jonka mukaan Hunter Biden'in kannettavassa tietokoneessa on "Venäjän tiedotustoiminnan korvamerkit."

Biden käytti kirjettä kampanjassaan huijatakseen äänestäjiä Hunter'in toimista.

Jos CIA oli mukana, ja Yhdysvaltain edustajainhuoneen valvontakomitealla näyttää olevan todisteita siitä, että he olivat mukana, niin:
> CIA auttoi valitsemaan miehen, jonka iskulause oli "Build Back Better" (revi Amerikka ja rakenna se uudelleen Uudessa maailmanjärjestyksessä tai Suuressa nollauksessa (Great Reset)), ja kukista mies, jonka iskulause oli "Make America Great Again" (pitäkäämme Amerikan suvereniteetti ja tehkäämme siitä jälleen mahtava).

> CIA tiesi, että kannettava tietokone oli Hunter'in, CIA auttoi luomaan valheen vaikuttaakseen vaaleihin, CIA palkkasi ihmisiä allekirjoittamaan tuon valheen, Biden käytti CIA:n valhetta saadakseen ääniä, ja nyt Yhdysvaltain suvereniteetti on vaakalaudalla.

> Näen asian näin: CIA korruptoi laittomasti vaalit, Amerikka on petetty, Amerikan suvereniteetti on melkein mennyttä ja historian pahin tapahtuma (Antikristuksen nousu ja Ahdistuksen aika) tuijottaa kadotukseen matkalla olevia kasvoihin (Matt. 24:22).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?


Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com
Lähettänyt Olli-R klo 0.43

http://nokialainen.blogspot.com/2023/05/tuomio-tulee-kirkon-johtajille-jotka.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa