Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Raamattu | Jumala kostaa isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyTänään kello 9:41 am kirjoittaja Hellevi

» Blogi: Pahojen henkien karkotus on noussut puheenaiheeksi luterilaisessa kirkossa
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyTänään kello 9:17 am kirjoittaja Hellevi

» Kuka pelkää pahaa...henkeä?
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyTänään kello 8:26 am kirjoittaja Hellevi

» Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyTänään kello 8:04 am kirjoittaja vakiokalusto

» Virsi 928 Nyt pelko pois
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyEilen kello 11:40 am kirjoittaja Hellevi

» SaulusMedia // Juutalaisen journalistin artikkeli Ukrainasta ja Venäjä Ukraina konfliktista
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyEilen kello 10:49 am kirjoittaja vakiokalusto

» SaulusMedia // Bidenin Kiina suhde ja lopunajan Raamatun profetia
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyEilen kello 10:39 am kirjoittaja vakiokalusto

» UUT:n uutiskirje 9/2023
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyLa Joulu 02, 2023 8:55 am kirjoittaja Hellevi

» Mauri Viksten / - Galatalaiskirje - Ismaelin pojat 1-2-3-4
Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset EmptyPe Joulu 01, 2023 9:07 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset

Siirry alas

Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset Empty Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Toukokuu 16, 2023 8:07 am

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVIII Issue IV April 2019
Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
Fax: 920-887-2626 Internet:

Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset
(The Startling Endeavors Of Humanity)


”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää,
ja ruttoa (pestilences), ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on
synnytystuskien alkua.”
Matteus 24:7-8


”Hän tekee kavalain hankkeet tyhjiksi, niin ettei mikään menesty heidän kättensä alla,
hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa; ovelain juonet raukeavat”
Job 5:12-13


”Herra särkee pakanain neuvon, tekee turhiksi kansojen aikeet.”
Psalmi 33:10


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme ajankohtaisia tapahtumia ja ihmiskunnan hämmästyttäviä pyrkimyksiä. Kun tarkastelemme tämän päivän uutisotsikoita, käy ilmeiseksi, että ihmiskunta kärsii tuhoisista suuntauksista. Esimerkiksi tämän uutiskirjeen viime kuukauden numerossa kerroin, että tiedemiehet aikovat tehdä keväällä kokeiluja, jotka käsittävät yrityksen peittää osittain aurinko ja siten vähentää ilmaston lämpenemisen vaikutuksia tällä planeetalla.

Tämä tarina on tarpeeksi outo, mutta nyt toinen raportti on paljastanut yksityiskohtaisesti, miten tiedemiehet ovat pian kovassa työssä yrittäessään muuttaa vaarallista lintuinfluenssakantaa ja tehdä siitä tarttuvamman ja helposti siirrettävän ihmisiin, jolloin syntyy tappavampi virus. (1) Tämä työ, jota tehdään Yhdysvaltain hallituksen pyynnöstä, oli ollut käynnissä vuosia, kunnes satojen tutkijoiden ryhmä julkaisi vuonna 2014 lausunnon, jossa varoitettiin, kuinka vaarallisia nämä kokeet ovat. Vastauksena kalabaliikkiin hallitus määräsi tuolloin keskeytyksen tutkimukseen, mutta nyt testit jatkuvat. (2)

Työ on tarkoitus tehdä kahdessa tieteellisessä laboratoriossa. Yhtä johtaa Ron Fouchier Hollannissa ja toista Yoshihiro Kawaoka Wisconsin'in yliopistosta Madison'issa, Wisconsin'in osavaltiossa. (3) Tämä kehitys on nostanut Steven Salzberg'in vihan, joka on biolääketieteellisen suunnittelun, tietojenkäsittelytieteen ja biostatistiikan professori John Hopkins'in yliopistossa Baltimore'ssa, Maryland'in osavaltiossa.

Forbes Magazine -lehden julkaisussa professori Salzberg kirjoitti: ”En voi täysin ymmärtää, miksi NIH (National Health Institutes of Health (Kansallinen Terveysinstituutti)) näyttäisi olevan niin hurmaantunut näiden kahden laboratorion työn suhteen, että sen sijaan, että olisivat yksinkertaisesti kieltäytyneet heidän rahoittamisesta, se on jättänyt huomiotta satojen tutkijoiden varoitukset ja uhkaa nyt uuden influenssapandemian luomisella.” (4)

Tohtori Marc Lipsitch, joka on epidemiologian professori Harvard'in yliopistossa Cambridge'ssa, Massachusetts'in osavaltiossa, on myös huolissaan tästä tutkimuksesta ja pelkää, että se voisi aiheuttaa katastrofaalisia seurauksia koko maailmalle. ”Tämä on maailmanlaajuinen ongelma, ja standardeja, joita olemme asettaneet Yhdysvalloissa, tullaan jäljittelemään, ovatpa ne korkeita tai matalia. Ihmiset, jotka ovat vaarassa, eivät ole vain amerikkalaisia. Jos tulee suuri pandemia, se on suuri pandemia kaikille.” (5)

Ajatus siitä, että Yhdysvaltojen hallitus valmistaa tarkoituksellisesti viruksia, ei ole enää vain salaliittoteoria. Jos muuntunut virus, jonka nämä tutkijat kehittävät, pakenee heidän laboratorioistaan, sillä voi olla käsittämättömiä jälkivaikutuksia ihmiskuntaan. Mielenkiintoista on, että Jeesus, puhumalla päivistä ennen paluutaan, varoitti meitä Matteuksen luvussa 24:7,

”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää, ja ruttoa (pestilences), ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.” Yksi sanakirja-määritelmistä sanalle rutto (pestilence) on:”tappava tai virulentti epidemian luonteinen kulkutauti”. (6) Rutto on jo vaikuttanut maailmaamme, etenkin Afrikassa, jossa Ebola-viruksen puhkeamisia näyttää nousevan esiin muutaman vuoden välein.

Nykyinen Ebola-epidemia Kongon demokraattisessa tasavallassa alkoi elokuussa 2018 ja tauti on tarttunut lähes tuhanteen ihmiseen sen jälkeen. (7) Näemme näin ollen, että rutto on yksi monista vaaroista, joita meidän syntiin langennut maailmamme kohtaa tänään, ja vaikka tiedettä ja teknologiaa oletetaan käytettävän taudin hävittämiseen, tiedeyhteisö voisi itseasiassa aiheuttaa sitä enemmän.


Tekoäly muuttaa maailmaa (Artificial Intelligence Is Changing The World)


Näinä päivinä on juttuja kehittyneistä kasvojentunnistusohjelmista, itseajavista autoista, robottien kävelystä ja niiden työskentelystä ihmisten keskuudessa, sekä tekoälyn integroimisesta ihmisen kokemusmaailman moniin tahoihin. Ovatko nämä tarinat tieteiskirjallisuuden aikaansaannoksia, jotka on määrätty kaukaiseen tulevaisuuteen? Ei, nämä ovat tarinoita nykyisestä teknologiasta. Nykypäivän uutisotsikot ovat täynnä esimerkkejä siitä, miten keinoäly tai AI muuttaa maailmaa.Mieti, mitä tapahtuu Houston'issa, Teksasin osavaltiossa.

Maaliskuussa 2019 ilmoitettiin, että kaksi Kroger-supermarkettia Houston'in alueella tarjoavat asiakkaille nyt mahdollisuuden viedä päivittäistavarat kuljetettuna heidän koteihinsa itseajavilla robottiautoilla. Nämä Nurno-nimisen yrityksen kehittämät autot ovat kooltaan pieniä ja ilmeisesti varsin tehokkaita. ”Yleisesti tunnemme niin, että kun poistat matkustajia ajoneuvosta, voit tehdä siitä paljon turvallisemman kaikille muille tielläolijoille. Esimerkiksi, ajoneuvomme on paljon pienempi, se on paljon kevyempi, se tavallaan romahtaa epätodennäköisessä törmäystilanteessa”, kehui yksi Nuro-yhtiön perustajista Dave Ferguson.

(8. Autot testattiin Arizonan osavaltiossa ennen lanseerausta Houston'issa. Kokeilun aikana elokuussa 2018 asiakas ihastui ajoneuvon pienestä koosta ja kuulemma kertoi miehelleen: ”Olemme juuri saaneet päivittäistavarat kuljetetuksi kotiin robotin toimesta.” (9)

Samaan aikaan ikoninen apteekkiketju, joka tunnetaan nimellä Walgreens, testaa uutta teknologiaa, joka tarkkailee asiakkaita, kun he tekevät valintansa välipalakäytävällä. Ketjun uudet ”älykkäät jäähdyttimet” tarkkailevat asiakkaita kun he tekevät ostoksia, huomaten, mitkä valinnat on tehty, pantu takaisin, ja lopulta ostettu.

Nämä kamerat käyttävät tekoälyä asiakkaan sukupuolen ja iän perusteella ja määrittävät siten, mitkä tuotteet ovat suosittuja tietyissä väestöryhmissä. Walgreens ilmoitti tammikuussa 2019 testaavansa näitä jäähdyttimiä Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa, ja aikoo myös testata uutta teknologiaa New Yorkissa ja Kalifornian San Franciscossa. (10)

Internet, jota ihmiset käyttävät laajalti, on antanut meille mahdollisuuden käyttää laajaa valikoimaa uutislähteitä. Kun emme ole enää rajoitettuja siihen, mitä voimme lukea paperilta, on tuhansittain uutisjuttuja, jotka ovat saatavilla verkossa joka päivä. Mikä voi tulla yllätyksenä; tosiasia on kuitenkin se, että monissa uutisjutuissa, joita julkaistaan uutiskanavilla, ei ole ihmislaatijaa.

Sen sijaan keinoälyn ansiosta käytössä olevat tietokonejärjestelmät kirjoittavat uutisia. Näin oli asianlaita Sveitsin marraskuun 2018 vaalien aikana, kun Tobi-niminen AI-ohjelma kirjoitti 40 000 uutisjuttua. (11) Toinen AI-ohjelma nimeltä Heliograf on kirjoittanut Washington Post'ille vuodesta 2014 lähtien. Suuri määrä isoja uutiskanavia on myös seurannut perässä. Bloomberg'illa on AI-järjestelmä, jota he kutsuvat Cyborg'iksi, ja Reuters'illa on ohjelma, jota he kutsuvat Lynx Insight'iksi.

Lisäksi Los Angeles Times käyttää tekoälyä kirjoittaessaan uutisraportteja maanjäristyksistä. Mitä tulee tähän nopeaan muutokseen, millä tavalla uutisia julkaistaan, professori Damien Radcliffe Oregonin yliopistosta oli sanonut, ”Olemme nähneet suuren hyväksynnän tekoälyn tai robo-journalismin mahdollisuuksille uutishuoneissa ympäri maailman. Nämä järjestelmät voivat tarjota nopeutta ja tarkkuutta sekä mahdollisesti tukea pienempien uutishuoneiden todellisuuksia ja toimittajien aikapaineita.” (12)

Keinotekoinen äly on myös melko taitava kirjoittamaan valeuutisia. Uusi järjestelmä, joka tunnetaan nimellä GPT2, on niin hienostunut, että se voi lukea pienen osan tekstistä ja tuottaa sitten kokonaisia sivuja sepitelmää, jotka jäljittelevät alkuperäisten sanojen tyyliä ja tunnelmaa. Sen kyvyt yllättävät jopa ohjelman kehittäjät, jotka ovat ottaneet epätavallisen askeleen, kun he eivät julkaise tuotettaan suurelle yleisölle, koska pelätään, että sitä käytettäisiin laajasti väärin. (13)

Näemme pienen silmäyksen siitä, mitä keinoäly voi tehdä tänään. Tulevaisuudessa tämä teknologia on todennäköisesti paljon kehittyneempi. Huomattavaa kyllä, Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump allekirjoitti 11. helmikuuta 2019 toimeenpanevan määräyksen, joka edistää ja kehottaa jatkamaan keinoälyn kehittämistä. (14) Presidentin määräyksellä pyritään varmistamaan, että Yhdysvallat on edelleen maailman johtaja tällaisen teknologian kehittämisessä.

”Tekoäly (AI) lupaa ajaa Yhdysvaltojen talouden kasvua, parantaa taloudellista ja kansallista turvallisuuttamme sekä kohentaa elämänlaatua. Yhdysvallat on maailman johtava tekijä tekoälyn tutkimus- ja kehitystyössä, sekä hyväksikäytössä.
Yhtämittainen Amerikan johtajuus AI:ssä on ensiarvoisen tärkeää Yhdysvaltojen taloudellisen ja kansallisen turvallisuuden säilyttämiseksi ja AI:n maailmanlaajuisen kehityksen muokkaamiseksi tavalla, joka on sopusoinnussa kansakuntamme arvojen, menettelytapojen ja painopisteiden kanssa”, määräyksen osa 1 julistaa. (15)

Mieltä-alistava tietotekniikka (Mind-Bending Computer Technology)


Juuri kun keinoäly jatkaa ryöstöretkien tekemistä jokapäiväiseen elämäämme, myös itse tietokoneet kehittyvät nopeasti. Maaliskuussa 2019 Business Insider ilmoitti, että tietokoneprosessoreiden valmistaja Intel rakentaa parhaillaan uutta supertietokonetta Yhdysvaltojen energiaministeriölle. Tämä uusi Aurora-niminen tietokone pystyy käsittelemään triljoona laskutoimitusta sekunnissa.

Yksi triljoona on luku, joka on yhtä kuin miljardi kertaa miljardi (10 potenssiin 18). Uskotaan, että tätä supertietokonetta, joka on tarkoitus saattaa valmiuskuntoon vuonna 2021, käytetään moniin erilaisiin sovelluksiin, kuten avaruussimulaatioihin, huumeiden tutkimukseen ja aseiden testaukseen. (16)

Tällainen tietokone olisi epäilemättä myös erittäin hyödyllinen antikristilliselle maailmanhallitukselle, joka yrittää seurata ja valvoa miljardeja ihmisiä.Toisessa oudossa twistissä, Facebookin perustaja Mark Zuckerberg kertoi hiljattain yleisölle Harvard'in
yliopistolla, että hänen yrityksensä on kehittämässä laitteita, jotka mahdollistavat ihmisaivojen liittämisen tietokoneisiin. Teknologia voi kirjaimellisesti lukea mieltäsi ja antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa tietokoneen toimintoja vain ajattelemalla niitä. Kun Zuckerberg kuvaili suunnitelmiaan, hän yritti vaimentaa yksityisyyden huolenaiheita. ”Oletettavasti tämä olisi jotain, jota joku haluaisi käyttää tuotteena.” (17)

On kuitenkin selvää, että vain siksi, että tällaisen teknologian käyttö on alussa vapaaehtoista, ei merkitse sitä, että siitä ei tehtäisi pakollista myöhemmin.Samaan aikaan, neurotieteilijä nimeltään Tri Moran Cerf, joka on professori Northwestern-yliopistossa Evanston'issa, Illinoisin osavaltiossa, on kovassa työssä suunnitellessaan ns. ”älysirua” ihmisaivoille.

Professori väittää, että hänen sirunsa lisää dramaattisesti ihmisen älykkyyttä. Tee se sellaiseksi, että sillä on Internet-yhteys, ja se menee Wikipediaan, ja kun ajattelen tätä tiettyä ajatusta, se antaa minulle vastauksen”, tohtori Cerf sanoi. (18) CBS News'in julkaiseman raportin mukaan tohtori Cerf väittää, että tämä tekniikka voisi olla valmis jopa viiden vuoden kuluttua. (19) Uskon, että tämä on yritys ohittaa ihmisaivojen rajoitukset ja nostaa ihminen jumalaiseen asemaan. Kiinnostavaa kyllä, viime vuosina tuhannet ihmiset ovat saaneet mikrosiruimplantteja. Nämä mikrosirut istutetaan yleensä ihmisten käsiin.

Siten näemme mikro- ja tietokonesirujen potentiaalin hallita sekä ihmisen toimintaa että ihmisenajattelua.Meitä ympäröivä teknologia tässä nykyajassa lähenee meitä ja muuttuu yhä tunkeilevammaksi. Lopputulos voisi hyvinkin olla teknisesti ohjattu totalitaarinen valtio, jossa yksityisyyttä ei enää ole. Silti tiedämme sen Yhden, joka voi keskeyttää suunnitelmat. Viime kädessä se on Jumala, joka on ohjaksissa.


Sillä niin kuin meille kerrotaan Psalmissa

33:10, ”Herra särkee pakanain neuvon, tekee turhiksi kansojen aikeet.” Samoin Job 5:12 vakuuttaa: ”Hän tekee kavalain hankkeet tyhjiksi, niin ettei mikään menesty heidän kättensä alla.” Tiedämme myös, että Jumala auttaa Hänen kansaansa ja kykenee suojelemaan meitä tulevasta pahasta. Psalmi 115:11 julistaa: ”Te, Herraa pelkääväiset, turvatkaa Herraan-hän on heidän apunsa ja kilpensä.”


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset Empty Vs: Ihmiskunnan hätkähdyttävät pyrkimykset

Viesti kirjoittaja Vierailija Ti Toukokuu 16, 2023 8:38 am

Myllerrys Amerikan uskonnossa (Turmoil In American Religion)


Menneisyyden vuosina, Amerikan Yhdysvaltoja kutsuttiin yleisesti ”kristilliseks kansakunnaksi”. Se on maa, joka on tunnettu uskonnollisista instituutioistaan ja perinteistään, mutta viimeaikaiset suuntaukset osoittavat, että uskonnollinen kiinnittyminen Amerikassa on alkanut heiketä.

Kansallisen mielipidetutkimuskeskuksen tai NORC'n hiljattain tekemän kyselyn mukaan sellaisten amerikkalaisten määrä, jotka väittävät, että he eivät ole uskonnollisia, ja joita kutsutaan yleisesti nimellä nones (uskonnottomat), on nyt saavuttanut lukeman, joka vastaa niitä, jotka kutsuvat itseään evankelisiksi kristityiksi. Tutkimuksessa kävi ilmi, että 23.1 prosenttia kyselyyn osallistuneista väitti, ettei heillä ole mitään uskontoa, kun taas ne, jotka kutsuivat itseään evankelisiksi, muodostivat 22.8 prosenttia vastaajista. (20)

Vuonna 2018 toteutettu Gallup-tutkimus paljasti, että myös kirkossa kävijöiden määrä Amerikassa laskee jatkuvasti. Vuonna 2008, 42 prosenttia kyselyyn vastanneista ilmoitti osallistuneensa jumalanpalveluksiin ”viikoittain tai lähes joka viikko”. Vuoteen 2017 mennessä, tuo määrä oli laskenut 38 prosenttiin. (21)

Tämän suuntauksen vuoksi Yhdysvalloissa on 6 000–10 000 kirkkoa, jotka lakkaavat olemasta vuosittain. (22) Kun kirkkojen johtajat käyvät yhä epätoivoisemmiksi, jotkut ovat ottaneet epätavallisen askeleen vuokrata rakennustilansa muille yrityksille, jotta pysyisivät maksukykyisinä. ”Kirkot sulkeutuvat, kun ne eivät voi selviytyä, ellei heillä ole jotakin poikkeuksellista tapaa saada ihmiset osallistumaan”, sanoi Larry Duggins, joka johtaa Missional Wisdom Foundation -järjestöä, joka auttaa kirkkoja löytämään liikekumppaneita. (23)

Tietenkin, jos kirkko ei saarnaa totuutta Jumalan Sanasta, se ei ole suuri tappio, jos he sulkevat ovensa, ja valitettavasti monille uskonnollisille ryhmille heidän suurin huolensa näyttää olevan rahan kerääminen. Ottaen huomioon, kuinka usein kuulemme uskonnollisten instituutioiden skandaaleista, ei ole suuri yllätys, että ihmisiä lähtee laumoittain. Erityisesti roomalaiskatolinen kirkko on viime vuosina rypenyt skandaaleissa. Elokuussa 2018 julkaistussa artikkelissa kävi ilmi, että Yhdysvalloissa ilmoitettiin6 721 katolisen papin harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosien 1950 ja 2016 välisenä aikana.

Tuona samana aikana, 18 565 uhria astui esiin. Australiassa on ollut 4 444 syytöstä katolisen papiston ja virkamiesten harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosina 1980 – 2015. Yhteensä 848 pappia pantiin viralta Vatikaanin toimesta, ja 2 500 muuta rangaistiin muulla tavoin vuosina 2004 – 2014. (24)

Tuoreemmin, Australian kardinaali George Pell tuomittiin kuuden vuoden vankeuteen kahden 13-vuotiaan kuoropojan hyväksikäyttämisestä. (25) Skandaalien loputtoman tulvan seurauksena suuri osa katolisista ihmisistä harkitsee jättävänsä kirkkonsa. Gallupin kyselyn mukaan 37 prosenttia amerikkalaisista katolilaisista, jotka vastasivat kyselyyn, harkitsevat uudelleen, pitäisikö heidän pysyä uskollisina heidän uskontokunnalleen. (26)

Valitettavasti roomalaiskatolisuus ei ole ainoa uskonnollinen lahko, joka kohtaa skandaaleja tänäpäivänä. Myös Etelän baptistien konventtia ollaan tutkittu. Tutkimuksen aikana havaittiin, että Yhdysvalloissa on raportoitu satojen baptistihenkilökunnan ja papiston jäsenten harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä viimeisten 20 vuoden aikana. Uskotaan, että uhreja on yli 700. (27)

Toinen uskonnollinen kirkkokunta, joka on polemiikin kohteena tänään, on Yhdistynyt Metodistikirkko, vaikkakin täysin eri syystä. Helmikuussa 2019 uskontoryhmä järjesti merkittävän konventin, jossa äänestettiin siitä, sallitaanko samaa sukupuolta oleva avioliitot ja homoseksuaalien pappisvihkimys tullakseen papeiksi. Perinteisesti ryhmä on ollut samaa mieltä Jumalan muuttumattoman Sanan kanssa siitä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen on kielletty.

Äänestys, jonka ei olisi edes pitänyt olla tarpeellinen, päätti äänin 438 – 384 säilyttää Raamatun näkemyksen homoseksuaalisesta käyttäytymisestä, mikä tarkoittaa sitä, että kielto homoseksuaalisille papeille pysyy. (28) Hävinnyt vähemmistö kuitenkin hyppii hulluna. Kolme neljästä millenniaalista, jotka asuvat Yhdysvalloissa, tukevat samaa sukupuolta olevia avioliittoja ja eivät halua olla osa kirkkoa, joka saa heidän ystävänsä tuntemaan kuin olisivat toisen luokan kristittyjä”, valitti Adam Hamilton, joka toimii pappina
metodistikirkossa Kansasin osavaltiossa.

Hän edelleen jatkoi sanomalla: ”Monilla teistä on lapsia ja lapsenlapsia, jotka eivät voi kuvitella, että äänestämme tällä tavalla tänään. He ihmettelevät, ovatko nämä ihmiset menettäneet järkensä?” (29) Tosiasia on, että riippumatta siitä, mitä miehet tai naiset ajattelevat tai saattavat tuntea, ja riippumatta siitä, mitä enemmistö haluaa, se ei muuta Jumalan Sanaa. Luukkaan luvussa 18:8 Jeesus kysyy: ”Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian.

Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” Se on kysymys, joka saattaa aiheuttaa jonkin verran levottomuutta, mutta Jeesus itse vastaa siihen Matt. 28:20'ssä, kun Hän kertoi opetuslapsilleen: ”Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” Tämä lupaus vakuuttaa meille, että Jumala ei ole vain meidän kanssamme, vaan myös, että Jeesuksella on kansansa jopa aivan loppuun asti.

Sukupuolisen sekaannuksen aikakausi (The Age Of Gender Confusion)


Epäilemättä elämme sekavuuden aikakaudessa. Tämän sekaannuksen myötä on noussut runsaasti tyytymättömyyttä sukupuolen suhteen. On naisia, jotka haluavat olla miehiä, miehiä, jotka haluavat olla naisia, ja niitä, jotka väittävät, etteivät ole kumpaakaan sukupuolta, miehiä tai naisia, vaan pikemminkin sukupuoleen sopeutumattomia tai ei-binäärisiä. Raamatussa todetaan selvästi, että on olemassa kaksi sukupuolta. Genesis 1:27 kertoo: ”Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.”

Last Trumpet -uustiskirjeen heinäkuun 2017 numerossa kerroin, että Oregonista tulisi pian Yhdysvaltojen ensimmäinen osavaltio, joka sallii ihmisten valita kolmas sukupuoli heidän henkilöllisyystodistuksiaan ja ajokorttejaan varten. Tämä muutos johtui pääasiassa yhden miehen, Jamie Shupen'in, ponnisteluista. Tuolloin vuonna 2017 Hra Shupe väitti, ettei hän ei ollut mies eikä nainen, vaan pikemmin ei-binäärinen henkilö. Hän paljasti tavan, jolla hän häiritsi status quo'a, sanoen: ”Kaikki Raamatulla-kumauttajat uskovat, että Raamatun mukaan on vain miehiä ja naisia. Minä olen se henkilö, joka tuhosi tämän uskomuksen Yhdysvalloissa.” (30)

Vuonna 2017 hänestä tuli ensimmäinen Yhdysvaltain kansalainen, joka on laillisesti julistettu ei-binääriseksi. Tämä mies on hämmästyttävästi muuttanut mieltään ja väittää nyt, että hän ei kuitenkaan ole ei-binäärinen, vaan mielellään mies. Sen jälkeen, kun Shupe oli saanut useita hoitoja, joiden tarkoituksena oli muuttaa hänen sukupuoltaan, Shupe sanoi maaliskuussa 2019: ”Nyt haluan elää taas kuin se mies, joka olen.” Hän myöhemmin jatkoi sanomalla: ”Psyykkeeni on ikuisesti arpeutunut, ja olen saanut suuren joukon terveysongelmia valtavasta lääketieteellisestä kokeilusta.” (31)

Nyt tämä mies, jota liberaalit kerran ylistivät, on tullut heidän hylkäämäksi kokonaan, sekä myöskin niiden toimesta, jotka tunnistautuvat LGBT-vähemmistöön (lesbot, homot, biseksuaalit, transsukupuoliset) kuuluviksi. On myös monia muita, jotka ovat läpikäyneet menetelmiä muuttaakseen heidän kehojaan pysyvästi. He, kuten Hra Shupe, voisivat jonain
päivänä tulla katumapäälle heidän päätöksistään.

Valitettavasti Amerikassa on syntynyt uusi suuntaus, jossa vanhemmat kasvattavat ns. ”sukupuolettomia” lapsia. Sen sijaan, että kasvattaisivat pojat poikina ja tytöt tyttöinä, nuoria lapsia kasvatetaan ei-kumpanakaan, kunnes he ovat riittävän vanhoja kertomaan' vanhemmilleen, mitä sukupuolta he ajattelevat olevansa. ”Emme halua lokeroida lapsiamme. Emme halua, että lapsemme eivät pysty olemaan niin' menestyksekkäitä kuin he voisivat olla”, totesi lastenpsykiatri, joka on erikoistunut ”sukupuolettomiin” lapsiin. (32) On kiistaton tosiasia, että vaikutuksille alttiita olevia lapsia kohdistetaan LGBT-liikkeen ohjelmoinnille.

Itseasiassa, drag-kuningattaret, jotka ovat mahtipontisia miespuolisia viihdyttäjiä pukeutuen naisiksi yliampuvine vaatteineen ja ehostuksineen, ovat tehneet esiintymisiä julkisissa kirjastoissa joka puolella Yhdysvaltoja lukeakseen lapsille tarinoita. Näitä tapahtumia, jotka tunnetaan nimellä ”Drag Queen Story Hour” tai ”Drag Queen Story Time”, esiintyy säännöllisesti. Yhdellä näistä drag-kuningattarista, joka lukee nuorille lapsille, on jopa rohkeutta kutsua itseään nimellä ”Annie Christ”. Jos se ei ole selvää, tämän nimen, joka on pilkkaava, oletetaan kuulostavan ”anti-Kristus” -sanalta. (33)

Kuten oli odotettavissa, nämä tapahtumat ovat olleet kiistanalaisia, ja maaliskuussa 2019 Houston'in julkinen kirjasto joutui esittämään anteeksipyynnön yleisölle, kun tehtiin tiettäväksi, että drag-kuningatar, joka oli esiintynyt heidän tiloissaan, oli rekisteröity seksuaalirikollinen.

”Meille ilmoitettiin tänään, että yhdellä Drag Queen Story Time'n osanottajalla, joka luki lapsille 29. syyskuuta 2018 Drag Queen Story Time -tapahtumassa, on rikollinen tausta, jonka olisi pitänyt estää häntä osallistumasta ohjelmaan”, kirjasto sanoi lausunnossaan. Kirjasto edelleen jatkoi: ”Katsauksessamme prosessiimme ja tähän osallistujaan huomasimme, että emme onnistuneet suorittamaan rikollisen taustan tarkistusta, jota edellytetään omissa ohjeissamme. Olemme pahoillamme tästä erehdyksestä ja siitä huolesta, jota tämä aiheuttaa asiakkaillemme. Ymmärrämme tämän olevan vakava asia.” (34)

Tämä on todellakin hämmästyttävä asia; lapsia kohdennetaan ja aivopestään, jvanhemmat kaikkialla Yhdysvalloissa ovat ok sen suhteen. Nämä nuoret tarvitsevat varmasti rukousta. Suomentajan kommentti: Mitä tulee lasten kohdentamiseen ja aivopesemiseen, niin Suomessa tämä varmastikin näkyy nuorten ilmastohysteriana, kun he ilmaisevat mieltään poliitikkojen ilmastotekojen puolesta jopa eduskuntatalon edessä.

Syynä tähän kaikkeen on ollut valtamedian ja koululaitoksen suorittama aivopesu 2000-luvulla, jotta lapsille saataisiin iskostettua valheellinen ja antikristillinen YK:n ilmastopropaganda (Huom: YK:n Agenda 2030, joka tähtää orjuuttavaan maailmanhallitukseen), jonka mukaan maapallo on lämpenemässä ihmisen toimista johtuen kohta niin, ettei täällä voisi enää asua. Miten Kaikkivaltias Jumala voisi edes sallia tällaista kohtaloa maapallon osalle?!

Ei, jos lukee Raamattua, jonka mukaan äärimmäiset sääilmiöt ovat merkkinä lopun ajoista ja ovat synnytystuskia Vapahtajamme toiselle tulemukselle. Lisäksi Ilmestyskirjan vitsauksissa puhutaan kuumuuden ja kylmyyden aikajaksoista, jotka heittävät jo varjoaan maan päälle. Näin sivustaseuraavana kristittynä voin vain siis kummeksua tätä kaikkea ilmastohälinää, joka on sielunvihollisen juoni päiden sekoittamiseksi.

Lopuksi, on tuskallisen ilmeistä, että me kaikki tarvitsemme Jumalan apua näinä koettelevina aikoina. Ankaran talven jälkeen, johon kuului paljon lumisateita, suuri osa Yhdysvaltojen Keskilännestä kärsii tuhoisista tulvista johtuen vesisateesta ja sulavasta lumesta. Tulviminen on ollut epätavallisen ankaraa Nebraskan osavaltiossa, jossa seitsemänkymmentäneljä kaupunkia ja kuusikymmentäviisi piirikuntaa julistivat hätätilan maaliskuussa 2019. (35)

USA Today'n raportin mukaan laaja-alainen tulva voi vaikuttaa 200 miljoonaan amerikkalaiseen maanlaajuisesti. ”Tänä vuonna tulviminen voi olla pahempaa kuin mitä olemme nähneet aiempina vuosina… jopa pahempaa kuin historialliset tulvat, joita näimme vuosina 1993 ja 2011”, sanoi Kansallisen Sääpalvelun varajohtaja Mary Erickson. (36) Tuhoisten tulvien odotetaan kestävän koko kevään. ”Laaja tulviminen, jota olemme nähneet viimeisten kahden viikon aikana, jatkuu läpi toukokuun, ja siitä tulee kauhistuttavampaa ja se voi pahentua tulevina viikkoina, kunvesi virtaa alavirrassa”, sanoi Alabaman Kansallisen vesikeskuksen johtaja Ed Clark. (37)

Iowan kuvernööri Kim Reynolds, puhuessaan näistä tulvista, oli sanonut: ”Varaudumme pitkää aikajaksoa varten. Olemme vasta päässeet alkuun.” (38)Tarvitsemme todellakin Jumalan apua nyt enemmän kuin koskaan. Elämme vaikeuksien ajassa, mutta tiedämme, että Vapahtajamme kuljettaa meidät läpi tulvien, sekä luonnollisten että henkisten, jos luotamme Häneen.

Matteuksen luvussa 7:24-25, Jeesus, meidän Vapahtajamme, vakuuttaa meille,

”Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan,
mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.”Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa ottamaan huomioon Herramme sanat. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, kehotan sinua tekemään niin heti paikalla.Kiitokset meidän ystävällisille tukijoillemme, jotka tekevät tämän uutiskirjeen mahdolliseksi. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, olette aina tervetulleita ..lähettämään niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijamme suovat kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


Samuel David Meyer
Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”

Lähdeluettelo;
luettavissa alla olevassa linkissa, kirjoituksen lopussa./arkikalusto
https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/LTN_--_huhtikuu_2019.pdf

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa