Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
 Päivä päivältä selvempiä  EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
 Päivä päivältä selvempiä  EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Päivä päivältä selvempiä

Siirry alas

 Päivä päivältä selvempiä  Empty Päivä päivältä selvempiä

Viesti kirjoittaja Vierailija Ke Kesä 21, 2023 8:35 am

Monet hengelliset merkit ovat päivä päivältä yhä selvempiä by Daymond Duck 17.6.2023


Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiapäivityksessä Rapture Ready -sivustolla painotetaan sitä, että monet indikaattorit tai aikainmerkit ovat nykyään päivä päivältä selvempiä Raamatun lopunaikoja koskevien profetioiden täyttymisestä ajassamme ja näin Jeesuksen toinen tuleminen on lähellä, jota edeltää uskovien ylöstempaus ja 7-vuotinen Ahdistus maan päällä. Suomentamassani raportissa otetaan erityisesti esille Amerikan demokraattihallinnon ja FBI:n korruptio, josta pastori Duck on kirjoittanut aikaisemminkin, mutta tässä on päivitettyä tietoa liittyen Trumpin saamiin syytteisiin. Kaiken kaikkiaan trendinä on se, että perinteinen kristillinen Amerikka on häviämässä globalistien tieltä, joiden juoksupoikana herra Biden toimii. Päämääränä on jumalaton maailmanhallitus.

-----------------

Päivä päivältä selvempiä

(More Pronounced by the Day) :: By Daymond Duck

Published on: June 17, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/06/17/more-pronounced-by-the-day-by-daymond-duck/

Harbinger's Daily'ssa 6. kesäkuuta 2023 julkaistussa artikkelissa Tim Moore, toimitusjohtaja ja Christ in Prophecy'n vanhempi evankelista kirjoitti: "Kuten niin monet muut indikaattorit, monet niistä [monet hengelliset merkit] ovat päivä päivältä yhä selvempiä."

Tässä linkki Moore'n erinomaiseen artikkeliin:

https://harbingersdaily.com/the-signs-of-the-times-are-multiplying-all-around-us-deception-persecution/

Ihmisten olisi viisasta noudattaa Moore'n sanoja, koska Raamatun profetioiden täyttymys korostuu päivä päivältä.

En usko, että useimmat ihmiset ymmärtävät Raamatun ennustuksia, mutta olen lukenut kyselyitä, joiden mukaan yhä useammat ihmiset ymmärtävät, että jokin on vialla.

Minua on lähestynyt useaan otteeseen viime kuukausina joku, joka sanoi, että on ilmeistä, että Amerikassa ja maailmassa on jotain vialla, ja se saa minut uskomaan, että olemme lähestymässä Jeesuksen toista tulemista.

Voisin dokumentoida täällä pitkän listan merkkejä (Israelin paluu, globalismi, taloudelliset kysymykset, moraalittomuus, jne.), mutta mainitsen nopeasti vain yhden mielessäni olevan hengellisen kysymyksen ja siirryn sitten eteenpäin.

Uskon, että maailman johtajat käyttävät globaaleja järjestöjä (YK, Maailman terveysjärjestö, Maailman talousfoorumi, jne.) yrittääkseen lakia säätämällä lakkauttaa Jehovan, Jeesuksen, Pyhän Raamatun, juutalais-kristillisen etiikan, jne. olemassaolon.

He haluavat korvata nämä asiat heille sopivalla globaalilla etiikalla, mutta eivät Jumalalla.

Tämä on saatanallista inspiraatiota, se tulee päivä päivältä selvemmäksi, ja se on mahdoton tehtävä.

Jumala lähettää seitsemän vuotta kestävän Ahdistuksen katastrofeilla tälle maapallolle osoittaakseen, että Hän ei siedä hallitusta ilman Häntä ja Jeesusta, ja sitten Hän saattaa entiselleen tämän luomakunnan ja perustaa Jeesuksen tuhatvuotisen hallinnon maan päälle.

Tässä on joitain tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä.

Ensinnäkin, koskien korruptiota oikeusministeriössä (DOJ): 8. kesäkuuta 2023 ilmoitettiin, että entinen presidentti Trump sai syytteet seitsemästä rikoksesta, jotka liittyivät hänen Floridassa sijaitsevan Mar-a-Lago'n kodissa olleiden turvaluokiteltujen asiakirjojen väärinkäsittelyyn.

Älä unohda, että Biden'illä oli turvaluokiteltuja asiakirjoja kolmessa eri paikassa, joista yksi on hänen kodissaan Delaware'ssa, mutta asialle ei ole tehty mitään.

Olen sanonut sen ennenkin ja sanon sen uudelleen: Mielestäni ei ole mitään rajaa sille, kuinka pitkälle Deep State menee yrittääkseen estää Trump'ia tulemasta uudelleenvalituksi ja antamasta valtuuksia pysäyttää Amerikan suvereniteetin luovuttaminen korruptoituneelle yhden-maailman hallitukselle.

On todistettu tosiasia, että:

*Hillary Clinton'in kampanja maksoi valheellisen tarinan Trump'in yhteistyöstä venäläisten kanssa; FBI tiesi, että tarina oli väärä, mutta käytti sitä saadakseen luvan vakoilla Trump'in kampanjaa.

*FBI auttoi Hillary'a tuhoamaan hänen matkapuhelimensa ja kieltäytyi syyttämästä häntä liittovaltion kirjanpitovaatimusten rikkomisesta, koska hänellä oli oma palvelin hänen ollessaan ulkoministeri.

*Miljoonat amerikkalaiset uskovat, että vuoden 2020 vaalit varastettiin.

*FBI-agentit avasivat mielenosoittajille ovet pääkaupungissa 6. tammikuuta 2021, ja myöhemmin näitä mielenosoittajia pidätettiin ja vangittiin.

*FBI tutki vanhempia, jotka protestoivat koulun johtokunnan kokouksissa Länsi-Virginiassa, kotimaisina terroristeina.

^*FBI sensuroi Twitterissä tarinoita kätkeäkseen oman korruptionsa.^

*FBI:lla on tallenteita kiinalaisten rahojen siirtymisestä Biden'in perheen pankkitileille, ja FBI:n johtaja Christopher Wray teki kaikkensa estääkseen kongressia näkemästä näitä tietoja.

*Mike Pence'n kotoa löydettiin turvaluokiteltu asiakirja, mutta hänelle kerrottiin, ettei häntä syytetä.

(Huomaa: Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan 63% (melkein kaksi kolmasosaa) Amerikasta haluaa FBI:n perusteellisen kunnostuksen tai sen sulkemisen ja uudelleenrakentamisen tyhjästä.)

(Huomaa: Syytteet eivät tarkoita sitä, että Trump olisi syyllinen, mutta Deep State, monet demokraatit ja muutama RINO-republikaani ovat ennalta päättäneet hänen syyllisyytensä. Jotkut sanovat: "Kukaan ei ole lain yläpuolella", mutta Clintonit ja Bidenit ovat lain yläpuolella, tai Yhdysvalloissa on nyt useampi kuin yksi lakikokonaisuus.)

(Lisätietoa: 9. kesäkuuta 2023 Yhdysvaltain senaattori Chuck Grassley kertoi Yhdysvaltain senaattoreille nähneensä FBI:n hallussa olevan asiakirjan, jossa sanotaan, että Burisma'n omistaja Ukrainassa sanoo, että hänellä on 17 äänitallennusta hänen keskusteluistaan Joe ja Hunter Biden'in kanssa koskien Joe'n väitettyä lahjontasuunnitelmaa Ukrainassa. Grassley kertoi Yhdysvaltain senaatille: "Nämä nauhoitukset pidettiin väitetysti eräänlaisena vakuutuksena ulkomaan kansalaiselle siltä varalta, että hän joutuisi vaikeuksiin." Minusta näyttää siltä, että jos FBI voisi kuunnella nauhoitettuja tallenteita Bideneistä pettämässä Yhdysvaltoja ja mitään ei ole tehty, FBI pitäisi uudistaa tai sulkea ja rakentaa uudelleen tyhjästä. Miksi Burisma maksoi Hunter'ille 83 000 dollaria kuukaudessa? Miksi Joe Biden on lähettänyt yli 100 miljardia dollaria veronmaksajien rahaa Ukrainaan? Valkoisessa talossa ja FBI:ssa on jotain mätää.)

(Lisää: 13. kesäkuuta 2023 kerrottiin Rudy Giuliani'n maininneen War Room -yleisölle, että Burisma'n entinen kirjanpitäjä on valmis todistamaan, että hän valvoi rahansiirtoa Bideneille, hänellä on kuitit sen todistamiseksi, ja että neljä hänen kollegaansa ovat valmiita todistamaan sen tapahtuneeksi.)

(Lisää: 14. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että FBI:n apulaisjohtaja ei kertonut Yhdysvaltain senaatille, onko Burisma'n omistajan ja Bidenien välisistä keskusteluista olemassa äänitallenteita vai ei. Hän vältti kysymyksen sanomalla, että hän ei tiedä.)

Toiseksi, edelleen korruptiosta DOJ:ssa: 8. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että DOJ yritti saada Trump'in palvelijan ja autokuskin sanomaan, että tämä auttoi Trump'ia salaamaan turvaluokiteltuja asiakirjoja Mar-a-Lago'ssa.

Trump'in miespalvelija palkkasi asianajajan, joka oli jättänyt hakemuksen korkeamman oikeuden tuomariksi Washington D.C:ssä.

DOJ:n syyttäjät kutsuivat palvelijan asianajajan tapaamaan heitä Washingtonissa kiireellisestä asiasta, josta he olivat haluttomia keskustelemaan puhelimitse.

Pääsyyttäjä sanoi kokouksessa haluavansa palvelijan yhteistyötä Trump'in perään katsomisessa, ja hän toi esiin tosiasian, että hän tiesi, että palvelijan asianajaja oli hakenut korkeamman oikeuden tuomariksi Washington D.C:ssä.

Raportin ja asiaan perehtyneiden ihmisten mukaan palvelijan asianajaja uskoo, että hänelle tarjottiin tuomarin paikkaa Washingtonissa vastineeksi siitä, että hän sai palvelijan todistamaan Trump'ia vastaan.

(Huomautus: Todistajan asianajajan lahjomisyritys saadakseen todistajan muuttamaan todistustaan ei kerro hyvää DOJ:sta, FBI:sta ja joistakin tuomareista, jotka ovat nyt puheenjohtajatuomareina tuomioistuimissa.)

(Huomaa: Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun istuvan presidentin vastustaja on nostettu syytteeseen kampanjan aikana.)

(Minun mielipiteeni: Jos Deep State onnistuu ja pääsee kuin koira veräjästä Trump'in kriminalisoinnissa, jokainen ehdokas, joka vastustaa maailmanhallitusta tästä lähtien, voi joutua väärin syytettäväksi ja lähetettäväksi vankilaan. Washingtonin korruptoituneiden henkilöiden ja instituutioiden vaikutusvallasta on nyt tulossa niin suurta, että rehellisen hallituksen palauttaminen voi pian vaatia Jumalan väliintuloa. Ja Raamatun mukaan se tapahtuu.)

Kolmanneksi, koskien nälänhätää, maapallon väestön vähentämistä, jne.: 4. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että Saksan ravitsemusyhdistys suosittelee yli 90 prosentin vähentämistä lihan kulutuksessa.

He uskovat, että taistelu ilmastonmuutosta vastaan yhteiskunnan hyväksi on tärkeämpää kuin yksilön terveys.

(Huomaa: Yhdysvaltain kansalaiset eivät ehkä ole huolissaan siitä, mitä Saksassa tapahtuu, mutta on tärkeää muistaa, että Biden'in ilmastonmuutostsaari haluaa Amerikan olevan seuraava.)

(Tiedoksi: Ilmastonmuutosta koskien: 9. kesäkuuta 2023 ilmoitettiin, että Kanadan metsäpalojen paksu savu oli pimentänyt taivaan Yhdysvaltojen koillisosassa ja vähentänyt aurinkovoimaloiden sähköntuotantoa 56 prosenttia.)

Neljänneksi, koskien Yhdysvaltain taloudellista romahdusta: Minulla ei ole pätevyyttä neuvoa, mutta olen saanut useita sähköpostiviestejä siitä, mitä tehdä, jos pankki kaatuu tai jos pankit suljetaan siirtymiseksi digitaaliseen keskuspankkirahaan (CBDC).

Se on iso ongelma, koska rahasi voivat olla suljetussa pankissa, ja FDIC voi kattaa vain pienen osan talletuksista, jos pankkeihin kohdistuu talletuspako.

Tämän lisäksi, jos yrität nostaa 10 000 dollaria tai enemmän käteistä yhdessä päivässä, hallitus voi takavarikoida rahasi ja pitää ne, kun se tutkii sinua epäilyttävästä toiminnasta, kuten huumekaupasta, rahanpesusta, jne.

Jos laitat käteisrahasi pankkilokeroon, pankki voi pitää sen tai ei anna sinun käyttää sitä.

Kesäkuun 8:ntena 2023 Dave Hodges käsitteli tätä asiaa The Common Sense Show -ohjelmassa.

Tässä on joitain asioita, joita yksityishenkilöt saattavat haluta harkita:

*Pidä jonkin verran käteistä kotona.
*Osta sijoitusrahaston rahasto-osuuksia.
*Osta hopeakolikoita.
*Laita rahaa pienille pankkitileille eri pankeissa.
*Kirjoita shekkejä maksaaksesi velkoja.
*Maksa ennakkoon verot ja muut velvoitteet
(ehkä kotivakuutus, ajoneuvovakuutus, hautauskulut, jne.)
*Laita rahaa credit unioneihin.
*Tässä linkki Dave'n artikkeliin.

https://thecommonsenseshow.com/conspiracy-economics-martial-law/reminder-you-could-go-jail-taking-your-money-out-bank-it-fails-whaat-you-need-know

(Lisätietoa: 12. kesäkuuta 2023 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain liittovaltion alijäämä kasvoi 1.165 biljoonaa dollaria tämän tilikauden kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana.)

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta ja järjestelmää, jolla seurataan kaikkia maan päällä: Viime viikon artikkelini sanoi seuraavaa:

*Maailman terveysjärjestö (WHO) on ilmoittanut suunnitelmistaan luoda globaali järjestelmä nimeltä Global Digital Health Certification Network (GDHCN), joka seuraa ihmisten liikkumista, heidän rokotusstatustaan ja muita tietoja, joita he haluavat maailmanlaajuisessa tiedostossa, johon heillä on pääsy.

*Euroopan unioni (EU) on jo luonut järjestelmän (EU Digital Covid Certificate) toteuttaakseen osan tästä EU-maissa.

*WHO ja EU pitivät 5. kesäkuuta 2023 yhteisen lehdistötilaisuuden, jossa he ilmoittivat työskentelevänsä yhdessä EU:n järjestelmän muuttamiseksi globaaliksi järjestelmäksi.
Kesäkuun 6:ntena 2023 Leo Hohmann (arvostettu kirjailija, puhuja, kirjoittelija, jne.) sanoi:

>Jotkut, minä mukaan lukien, kutsuvat sitä edelläkävijäksi sille häpeälliselle merkinnälle, joka on nimetty Ilmestyskirjan luvussa 13 pedon merkiksi. Miksi? Koska se jäljittäisi ja rajoittaisi ihmisten liikkumista ympäri maailmaa sekä voisi, kuten näimme Covid'in aikana, rajoittaa ihmisiä ostamasta ja myymästä, elleivät he pysty osoittamaan digitaalista todistetta tietyn lääketieteellisen hoidon saamisesta. Tällaista ei ole koskaan ennen maailmanhistoriassa tapahtunut. Se oli ennenkuulumatonta, ja kuitenkin niin harvat kristityt johtajat kutsuivat sitä sellaiseksi, mitä se oli.

>Aivan kuten natsijärjestelmä ennen sitä, yhden-maailman petojärjestelmä on tulossa "terveytemme" varjolla säännöllisine "terveystarkastuksineen", joita tarvitaan yhteiskunnassa toimimiseen. Ne, jotka eivät alistu, nimetään järjestelmän vihollisiksi ja siten vaaraksi ihmiskunnalle.

>Tämä on vain "ensimmäinen rakennuspalikka" järjestelmästä, joka lopulta muuttaa tapaa, jolla jokainen elää ja toimii maan päällä. Ja tämä paha järjestelmä tulee esiin Euroopasta, elvytetystä Rooman valtakunnasta, josta on kerrottu Danielin kirjassa.

Tässä linkki Hohmann'in artikkeliin:

https://leohohmann.com/2023/06/06/who-makes-bombshell-announcement-launching-digital-health-certification-network-will-the-mark-soon-be-foisted-upon-the-people-of-the-world/

(Minun mielipiteeni: Kukaan ei voi estää Jumalan Sanaa toteutumasta, mutta USA:n ei pitäisi tukea saatanallisen maailmanhallituksen nousua, joka pakottaa tahtonsa maailman ylle ja tappaa väkijoukkoja, joista tulee uskovia Ahdistuksen aikana. Yhdysvaltojen tulisi välittömästi vetäytyä YK:sta, WHO:sta ja WEF:stä ja lopettaa niiden tukeminen. Edustajainhuoneen ja senaatin molempien puolueiden on aika toimia. Mutta en usko, että he tekevät niin, ja kaikki tämä tarkoittaa, että Tempaus ja Ahdistuksen aika ovat hyvin lähellä.)

Kuudenneksi
, koskien petosta aikakauden lopulla: Kesäkuun 13:ntena 2023 kerrottiin, että Mark Zuckerberg'in henkilöstöihmiset pyysivät Facebookia sensuroimaan todeksi osoittautuneet asiat, ja Facebook teki sen.

Minun näkemykseni mukaan: Henkilöstöihmiset ja Facebook olivat niitä, jotka levittivät väärää tietoa (valheita).

He estivät ihmisiä saamasta totuutta, aiheuttivat suurille ihmisjoukoille sivuvaikutuksia ja tappoivat monia, jotka saattaisivat olla elossa, jos totuutta ei olisi sensuroitu.

Seitsemänneksi, koskien väärää opetusta, petosta, jumalanpilkkaa, antikristuksen henkeä, Raamatun hylkäämistä, jne. aikakauden lopussa: 13. kesäkuuta 2023 raportoitiin, että yksi Maailman talousfoorumin (WEF) korkeimmista virkamiehistä, Yuval Noah Harari, sanoi, että muutaman vuoden kuluttua saattaa olla uskontoja, jotka ovat todella oikeita, koska ne käyttävät tekoälyn (AI) kirjoittamia pyhiä kirjoja.

Tämä on selvä kristinuskon, juutalaisuuden ja Raamatun hylkääminen.

Mitä tulee tekoälyyn, joka kirjoittaa pyhiä kirjoja, lue tämä jae huolellisesti: "Ja hänelle [Väärä profeetta] annettiin valta antaa pedon kuvalle henki [puhuva Antikristuksen patsas; AI], että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin" (Ilm. 13:15).

Onko mahdollista, että maailman johtajat sallivat puhuvan patsaan (AI) kirjoittaa pyhiä kirjoja uudelle uskonnolle, joka tappaa ne, jotka eivät palvo patsasta?

Kahdeksanneksi, ilmastonmuutoshuijauksesta: 13. kesäkuuta 2023 kerrottiin, että maailman suurin lihayhtiö Bio Tech Foods rakentaa Espanjaan tehtaan, joka tuottaa 1000 tonnia keinotekoista naudanlihaa vuodessa.

Käyttöönotto on suunniteltu vuoden 2024 puoliväliin; yritys myy jo aitoa lihaa Yhdysvalloissa, ja osa sen "feikkilihasta" voitaisiin pian myydä Yhdysvalloissa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa