Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus

2 posters

Siirry alas

Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus Empty Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus

Viesti kirjoittaja jarrut La Huhti 11, 2015 9:04 am

Sakari Kalliomaa
Lopunaikojen loppuhetki
ja demoninen uskonnollisuus

VAIN RISTI PALAUTTAA YHTEYDEN
Joh. 1 7:1 7. "Pyhitä heidät totuudessa; sinun
sanasi on totuus."Joh. 1 7:21 . "että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt." Isä Poika ja Pyhä Henki ovat meille esimerkkinä täydellisestä yhteydestä.

Saimme iloita viikonloppuna Anna Talvitien vahvasta opetuksesta lähetyskodilla, aiheena Annalla oli yhteys. Yhteys on alussa ollut täydellinen ja yhteys tulee lopussa jälleen täydelliseksi. Adamilla ja Evalla ei ollut napanuoraakaan, koska Jumala oli heidät luonut, valaisi Anna puheessaan.

Uudessa ruumiissa ei myöskään ole napaa, koska olemme uusiluomus Kristuksessa. Täydellinen yhteys tarkoitti ehjää ihmistä, joka ei kokenut syyllisyyttä eikä häpeää. Häpeää ei ollut alastomuudesta, mutta ei mistään muustakaan, koska yhteys oli täydellinen Jumalaan, Hänen huolenpitoonsa ja rakkauteensa.

Yhteys siis sisältää sen rakkauden, joka poistaa pelon. "Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa." (1 . Joh. 4:1 8.

Tänään on yhteiskuntamme arvot keskittyneet ihmisten omien tarpeiden ja ilojen täyttämiseen. Miksi? ja ilojen täyttämiseen. Miksi? Koska ihminen saa ilonsa vain lihan himojen tyydyttämisestä, liha pyörii oman navan ympärillä ja yleinen ilmapiiri ja yhteiskunta rohkaisee individualismiin, suorastaan hedonismiin (itsensä ja omien himojen palvominen ja tyydyttäminen vailla rajoja).

Individualismi tarkoittaa alun perin ykseyttä, mutta ei egoistista pröystäilyä tai sitä petosta johon ihmisiä kehotetaan itseä korostavilla valinnoilla. Saat itse valita sen mikä "tuntuu" hyvältä. Tämän valinnan tulisi kuitenkin kohdistua Jumalaan eikä itseemme .Jumalan Sanan täytyy saada leikata liha pois yhteyden palauttamiseksi ja tämä leikkaus tekee omille tavoitteille kipeää. Adamilla ja Evalla ei ollut häpeän tunnetta täydellisestä yhteydestä johtuen.

Yhteydettömyys johtaa syyllisyyteen, koska ihminen tekee syntiä eli rikkoo Jumalaa vastaan, muu on seurausta pahasta olosta. Syyllisyys johtaa ylpeyteen ja häpeään, jotka saavat meitä käyttämään erilaisia naamioita suojellaksemme sisintämme loukkaantumisilta. Saatanan nimikin on hajottaja ja hän näyttää onnistuneen hyvin yhteiskunnan rikkomisessa.

Tänään yhteiskuntamme hoitaa rauhattomuutta ja syyllisyyttä kemiallisesti. Arvot ovat kadonneet niin kodeista kuin yhteiskunnastakin. Harvat ovat edes kiinnostuneita muusta kuin siitä, että itsellä menee hyvin tai kohtuullisesti. Siitä mikä on oikein ja väärin ei uskalleta puhua tai ymmärretä koska Jumalan Sana on niin halveksittu.

Syyllisyys ja paha olo eli rauhattomuus lakaistaan maton alle kemiallisesti. Mitä tällöin itse asiassa tapahtuu? Kemiallinen hoito syyllisyyteen vie mahdollisuuden tai vaikeuttaa Jumalan totuuden kohtaamista ja rauhan savuttamista anteeksiannon kautta. Lisätään annosta, jos olo pahenee, petos on maailmanlaajuinen ja suuri bisnes.

Hylkäämisen kokemukseen liittyy häpeä. Äiti saatta sanoa ettei jaksa, lapsi käsittää ettei rakasta. Seksuaalinen hyväksikäyttö saa häpeämään vaikka syy on käyttäjässä. Pelko ja häpeä, niitä pitää peittää koska heikkous ei ole muotia,mutta heikkoina tulemme väkeviksi vakuuttaa Raamattu.

Ylpeyden kuori estää haavoittumasta, ylpeydellä peitetään häpeä ja syyllisyys. Kaksi kuorilla varustettua ihmistä kun kohtaa, niin itse asiassa silloin kohtaa vain naamiot ja kuoret. Jumalan Sanan totuus on ainoa todellisen eheyden ja rakkauden käsittämisen mahdollisuus, koska kaikki muu perustuu tunteisiin ja tunteet kun vaihtelevat tilanteiden mukana kuten omatuntokin venyy tarpeen mukaan. Jumalan Sanan totuus läpäisee kuoret ja palauttaa yhteyden, koska se pohjautuu armoon ja anteeksiantoon, joka Jeesuksessa on kaikkien satavilla ilman syytöksiä ja vaatimuksia.

DEMONINEN LOPUNAIKA Ilm. 1 3:1 6. "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa," Ilm. 1 3:1 7. " ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." Ilm. 1 3:1 8. "Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi." Saimme tällä viikolla todistaa Raamatun Sanan luotettavuutta ja ajanhetkeä arjessa, kun Kauppalehti uutisoi historiallista rahansiirtoa ihmisen käteen seuraavasti: "maailman ensimmäinen rahansiirto ihmiseen tehdään Suomessa."

Merkittäväksi tämän uutisen tekee uskoville ensiksi se, että Raamattu on kertonut tämän meille jo 2000 v. sitten ja toiseksi siksi, että saat elää näitä ihmeellisiä aikoja tänään. Raamattu puhuu samassa yhteydessä ajasta jota nyt elämme, Ilmestyskirjan luvun 1 3 mukaan saamme olla nyt todistamassa pedon valtakunnan syntymisen / toteutumisen hetkiä.

Mitä tämä tarkoittaa? Raamattu kertoo eksytyksen tulevan voimalla ja vallalla ihmeiden kautta keskuuteemme. Ihmeet ja merkit eksyttävät ja ihmiset valitsevat pedon merkin, se saa kaikki, pienet, suuret, köyhät, rikkaat kumartamaan petoa ja hänen arvojansa. Eli lyhyesti raha vai Jumala. Ihminen löytää varmasti syitä selittää tämäkin selkeä ilmoitus ulos elämästään, kuten meillä on myös tapana Raamatustakin valita itsellemme sopivia kohtia, jos elämme vailla Totuutta.

Mikä avuksi? Evankelistat kehottavat valvomaan, koska kaikki nukahtavat, mutta toisilla on öljyä toisilla ei (Matt. 25). "Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; henki tosin on altis, mutta liha on heikko." (Matt 26:41 ) Mitä on valvominen? Ajan viettäminen Jeesuksen kanssa, Sana, rukous ja seurakunnan yhteys. Valvominen on siis Sanan todesta ottamista.

Toinen osa on toinen toisemme tukeminen ja rohkaisu kohdata totuus kaikessa elämässämme, valoon tuleminen, armon omistaminen ja yhteyden saavuttaminen ja ylläpitäminen elävään Jumalaan. Kilvoittelu on itse asiassa yhteyden ylläpitämistä elävään Jumalaan.

Uskonnollisuus ja oman mielen rakentama "hyvyys" taitavat olla aikamme pahimpia esteitä Kristuksen kohtaamiselle. Ihminen saattaa selittää Jumalan elämänsä ulkopuolelle monin eri tavoin. Ajatus siitä, että kyllä Jumala tietää minun haluavan hyvää, enkä nyt niin pahakaanole, en tapa enkä kiroile, autankin välillä lähimmäisiäni. Ei minun Jumalani ole niin paha, että heittäisi helvettiin, eikä yliopiston professoreidenkaan mielestä helvettiä ole olemassakaan.

Yhteiskunta ja kirkkokin saattavat osaltaan olla tukemassa vääristynyttä Totuutta. Ihmiset elävät ilman öljyä lampuissaan ja saavat tukea vääristyneille arvoilleen. "Kaikkihan näin tekevät." Riittääkö tämä? Ei, vakuuttaa Raamattu, vain Jeesuksen risti eli suostuminen tulemaan syntiseksi ihmiseksi ja vastaanottamaan pelastus täydellisenä lahjana Jumalalta. Tämä on armoa, joka on kaikille tarjolla, rohkaiskaamme itseämme, toisiamme ja etenkin niitä jotka eivät Jeesusta vielä tunne, vastaanottamaan ilosanoma.

Pöytä on katettuna kaikille (Luuk. 1 4) ja Jumalan tahto on, että kaikki pelastuvat ja tulevat tuntemaan Totuuden (1 . Tim. 2:4).
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2615
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus Empty Vs: Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus

Viesti kirjoittaja jarrut Pe Joulu 22, 2017 5:30 am

Kärsi kurja, kirkkaamman kruunun saat, sanoivat ennen.
Onko se totta?
Jumalaton kärsii jumalattomuutensa seurauksista.
Uskovainenkin saa kärsiä syntiensä seurauksista,
vaikka on saanut syntinsä anteeksi.

Jumalattoman kärsimys ei häntä pelasta, vaikka sitäkin on saanut kuulla,
alkoholisti sanoo, että perhe on kärsinyt, mutta onhan hänkin saanut kärsiä
tekojensa takia. Hänen itseaiheutettu kärsimyksensä on
hänelle samalla anteeksiantamus.

Entä perhe, miksi heidän täytyy kärsiä alkoholistin himon tähden?
"Apua ei haeta, ettei mene maine, koska ylpeys juopollakin on."

Saako perheesi kärsiä Sinun takiasi tänä Jouluna?
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2615
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus Empty Vs: Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus

Viesti kirjoittaja Hellevi Raitosalo Ma Tammi 01, 2018 8:11 am

VAIN RISTI PALAUTTAA YHTEYDEN
Joh. 1 7:1 7. "Pyhitä heidät totuudessa; sinun
sanasi on totuus."Joh. 1 7:21 . "että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt." Isä Poika ja Pyhä Henki ovat meille esimerkkinä täydellisestä yhteydestä.

Niin, ilman Jeesuksen Ristiä ei ole yhteyttä, ei uskovien välillä eikä sietämistä ulkopuolisiin. Yhteys ei synny komentamalla, eikä vaatimalla, vaikka hellelluntaiseurakunnissa sitä yritetään, sillä seurauksella että useammat seurakunnat ajautuvat eksytysten tarjoamiin korvikkeisiin. Mennään  enemmistön mukana ja luullaan että laumahenki on sitä vaadittua yhteyttä. Jumalan Sana  ei opeta näin.

Todellinen yhteys syntyy vain Jumalan Hengestä syntyneitten välillä. Jumalan Hengestä synytynyt välittää  ja sietää toisia, samasta Hengestä syntyneistä. Jumalan Hengestä syntynyt saa hengellisen ravintonsa Raamatun Sanasta ja pitää uskovat yhdessä. Laumasielut ovat aina yksin, joukkotunne ei poista pelkoja eikä yksinäisyyttä, eikä anna sitä lähimmäisen rakkautta mitä tarvitaan luottamukseen ja avoimuuteen toisten kanssa.Tänään on yhteiskuntamme arvot keskittyneet ihmisten omien tarpeiden ja ilojen täyttämiseen. Miksi? ja ilojen täyttämiseen. Miksi? Koska ihminen saa ilonsa vain lihan himojen tyydyttämisestä, liha pyörii oman navan ympärillä ja yleinen ilmapiiri ja yhteiskunta rohkaisee individualismiin, suorastaan hedonismiin (itsensä ja omien himojen palvominen ja tyydyttäminen vailla rajoja).


Individualismi tarkoittaa alun perin ykseyttä, mutta ei egoistista pröystäilyä tai sitä petosta johon ihmisiä kehotetaan itseä korostavilla valinnoilla. Saat itse valita sen mikä "tuntuu" hyvältä. Tämän valinnan tulisi kuitenkin kohdistua Jumalaan eikä itseemme .Jumalan Sanan täytyy saada leikata liha pois yhteyden palauttamiseksi ja tämä leikkaus tekee omille tavoitteille kipeää. Adamilla ja Evalla ei ollut häpeän tunnetta täydellisestä yhteydestä johtuen.

Yhteydettömyys johtaa syyllisyyteen, koska ihminen tekee syntiä eli rikkoo Jumalaa vastaan, muu on seurausta pahasta olosta. Syyllisyys johtaa ylpeyteen ja häpeään, jotka saavat meitä käyttämään erilaisia naamioita suojellaksemme sisintämme loukkaantumisilta. Saatanan nimikin on hajottaja ja hän näyttää onnistuneen hyvin yhteiskunnan rikkomisessa.


Ylpeyden kuori estää haavoittumasta, ylpeydellä peitetään häpeä ja syyllisyys. Kaksi kuorilla varustettua ihmistä kun kohtaa, niin itse asiassa silloin kohtaa vain naamiot ja kuoret. Jumalan Sanan totuus on ainoa todellisen eheyden ja rakkauden käsittämisen mahdollisuus, koska kaikki muu perustuu tunteisiin ja tunteet kun vaihtelevat tilanteiden mukana kuten omatuntokin venyy tarpeen mukaan. Jumalan Sanan totuus läpäisee kuoret ja palauttaa yhteyden, koska se pohjautuu armoon ja anteeksiantoon, joka Jeesuksessa on kaikkien satavilla ilman syytöksiä ja vaatimuksia.

Valitettavasti nykypäivän kasvatus on sitä että lapsella on oikeus käyttäytyä miten haluaa, ja hoitotapauksissa psykologitkin  kannustavat häntä  jatkamaan itsensä toteuttamista ja  tunnepurkauksiaan, avoimesti tai salatusti. Lopulta ei raivoaminenkaan enää auta. Murrosiässä ilmeneviä  masennuksia fobioita ja tuskatiloja  yritetään lääkitä  kemiallisesti lääkkeillä, ja jo varhaisessa vaiheessa seksillä, sitten päihteillä ja huumeilla sekä rikollisuudella. Nämä voivat jatkua aikuisuuteen asti.  Kun heistä itsestään tulee vanhempia,  vastuu heidänkin lapsiensa elämiseen opettelusta siirretään yhteiskunnalle, ensin lastentarhasta esikouluun, sitten kouluun, jota monessakaan tapauksessa ei jakseta käydä loppuun saakka, vaikka resursseja olisi, kun ei kestetä vaatimuksia, eikä arvostelua. Eikä osata totella, eikä voida sietää auktoritettejä.

Vanhemmat vaativat kunnioittamista, mutta kun vanhempien osoittamaa esimerkkiä toisiaan ja perhekuntaansa kohtaan ei ole, ei sitä opita kodin ulkopuolellakaan.  Hyvää oloa pitää olla, mutta ei sitä löydy. Näin elämä jatkuu. Loukkaannutaan arvostelusta ja raivostutaan. Ei ole opittu puhumaan sisintä, on opittu toisenlainen käyttäytyminen. Ei ole ollut kuuntelijaa ja oikeaan ohjaajaa. Ei ole ollut ihmisen mallia. Ei ymmärretä elämän sääntöjä. Kierre vain jatkuu.

Monella voi olla kehitysvammoja joita ei ole diagnostisoitu. Joissakin tapauksissa vasta aikuisena on löytynyt selvitys, miksi lapsena sai häirikön leiman tai jonkin muun leiman. Varmasti jokainen vanhempi tekee voitavansa, sen mitä osaa ja jaksaa ja mihin ylpeydeltäänkin pystyy. Syyllisyys ja häpeä  kätketään ylpeyteen. Oma vajavaisuuden tunnekin kätketään ylpeyden taakse. Ylpeydestä on tullut monien elämän este. Monen uskovaisen elämän este. Ylpeys on Peto. Pelätään kasvojen menettämistä ja mieluimmin kuljetaan seurakunnissakin naamarin takana ettei avuttomuus näy. Ei ole syntiä voida huonosti, eikä ole väärin puhua siitä, sen"" Hallelujaa kiitos hyvin menee""- sijaan.

Ristin juurella saa riisua kaikki naamarit. Ei tarvitse kulkea joukon mukana eksyksiin. Siihen saa jättää sen valheellisen ylpeyden naamarinkin. "Jumalan Sanan totuus läpäisee kuoret ja palauttaa yhteyden, koska se pohjautuu armoon ja anteeksiantoon, joka Jeesuksessa on kaikkien saatavilla ilman syytöksiä ja vaatimuksia. "

Job:
22:23 Kun palajat Kaikkivaltiaan tykö, niin tulet raketuksi, jos karkoitat vääryyden majastasi kauas,
22:24 viskaat kulta-aarteesi tomuun ja Oofirin kullan joen kivien joukkoon.
22:25 Jos Kaikkivaltias tulee sinun kulta-aarteeksesi, sinun hopeaharkoiksesi,
22:26 silloin on ilosi oleva Kaikkivaltiaassa, ja sinä nostat kasvosi Jumalan puoleen.
22:27 Kun rukoilet häntä, niin hän kuulee sinua, ja sinä saat täyttää lupauksesi.
22:28 Jos mitä päätät, niin se sinulle onnistuu, ja sinun teillesi loistaa valo.
22:29 Jos tie painuu alaspäin, niin sinä sanot: 'Ylös!' ja hän auttaa nöyrtyväistä.
22:30 Hän pelastaa senkin, joka ei ole viaton; sinun kättesi puhtauden tähden hän pelastuu."


Onko Ylpeys Sinun kulta-aarteesi? SE jonka taakse olet kätkenyt oman haavoittuneisuutesi, oman pienuutesi?1.Johanneksen kirje:
1:1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
1:2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
1:3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen
Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.

1:4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
1:5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
1:6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen,
hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

1:8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille
synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
1:10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi,
ja hänen sanansa ei ole meissä.
Hellevi Raitosalo
Hellevi Raitosalo

Viestien lukumäärä : 434
Join date : 23.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus Empty Vs: Lopunaikojen loppuhetki ja demoninen uskonnollisuus

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa