Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Niilo Rantala // Unelma nimeltään Isratine Muammar Gaddafin näkemys IsraelPalestiinasta
 Portto ja porton tyttäret EmptyTänään kello 1:06 pm kirjoittaja jarrut

» Jukka Kekkonen & Matti Taneli // Ikuisen rauhan mahdollisuus
 Portto ja porton tyttäret EmptyTänään kello 12:34 pm kirjoittaja jarrut

» Hannu Lehdeskoski // Jeesus vai Paavali Pohdintoja uskonasioista
 Portto ja porton tyttäret EmptyTänään kello 12:24 pm kirjoittaja jarrut

» Ei sinun aurinkosi enää laske, eikä sinun kuusi vajene
 Portto ja porton tyttäret EmptyTänään kello 9:02 am kirjoittaja Hellevi

» William Branham
 Portto ja porton tyttäret EmptyEilen kello 3:13 pm kirjoittaja Rea Aalto

» PYHÄ HENKI EI OLE ANTIKRISTUKSEN ELI LAITTOMAN PIDÄTTÄJÄ PAAVALIN TESSALONIKALAISKIRJEESSÄ (2 Tess. 2:6-7), VAAN MAALLINEN VALTA JOKA SISÄLTÄÄ LAILLISUUDEN
 Portto ja porton tyttäret EmptyEilen kello 11:15 am kirjoittaja jarrut

» Bibelfocus // William Branham ja Latter Rain
 Portto ja porton tyttäret EmptyEilen kello 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Nätti kuva tai + ajatus
 Portto ja porton tyttäret EmptyEilen kello 9:12 am kirjoittaja Hellevi

» Sara Saarela / Hyvää Ystävänpåivää
 Portto ja porton tyttäret EmptyEilen kello 8:18 am kirjoittaja Hellevi

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Portto ja porton tyttäret

Siirry alas

 Portto ja porton tyttäret Empty Portto ja porton tyttäret

Viesti kirjoittaja Vierailija La Syys 04, 2021 9:10 amPortto ja porton tyttäret
Olemme miljardikirkon jäseniä nyt, kun kirkkomme päämiehet ovat hyväksyneet liittymisen roomalaiskatoliseen kirkkoon hyväksymällä katolisen vanhurskauttamisopin. Tie taivaaseen on muuttunut, se ei enää kuljekaan yksin Jeesuksen Kristuksen kautta, niin kuin Jeesus itse sanoi, vaan ihmisen omat temput ratkaisevat missä hän viettää loputtoman iäisyytensä. Luterilaisen kirkon opin ja Raamatun mukaan ihmisen oma vanhurskaus on ainoa asia, joka sulkee hänet Jumalan armon ulkopuolelle ja ihminen on näin matkalla helvettiin, iankaikkiseen kadotukseen, vaivaan ja kärsimykseen. Joten on perusteltua sanoa, että piispamme ovat johdattaneet meidät helvettiin johtavalle tielle.

Arkkipiispa John Vikström on lehtihaastattelussa maininnut parhaimmat saavutuksensa: Paavi vieraillut Suomessa, naispappeus on toteutunut, sekä virsikirja että Raamattu on uusittu ja viimeisin uroteko: vanhurskauttamisoppi on saatu raiteilleen (vuosisatojen harhassa kulkemisen jälkeen).

Kristityksi kääntynyt katolinen pappi Alberto Rivera on pienessä lehtisessään Alberto osoittanut katolisen kirkon harhat. Kirkkoa johtaa taustahahmo, musta Paavi, mies joka kuuluu salaisimpaan vapaamuurarilooshiin, joka on pukeutunut täysin mustiin ja joka ohjailee Vatikaania näkymättömästi taustalta tulematta julkisuuteen. Rivera on omakohtaisesti saanut kokea, kuinka katolinen kirkko soluttautuu protestanttisiin seurakuntiin tarkoituksenaan saada hajaannusta, ja kuinka katolinen kirkko rankaisee ja kiduttaa jäseniään, jos nämä kääntyvät ja tulevat uudestisyntyneiksi, tunnustaviksi kristityiksi. Historia osoittaa kiistattomasti, että myös miljoonien ihmisten veri on tahrannut katolisen kirkon kädet. Nyt arkkipiispamme iloitsee siitä, että saamme yhdessä katolilaisten kanssa olla Jumalan edessä kantamassa vastuuta näistä veritöistä. Vieläpä hän odottaa pian pääsevänsä yhteiseen ehtoollispöytään katolilaisten kanssa, josta Martti Luther on sanonut: "Paavilainen messu-uhri on kauhistuksista ehdottomasti suurin ja hirmuisin."

Suomen luterilaisen kirkon uudestisyntyneet jäsenet ovat pitkään kipuilleet kirkon luopumusta. Poliittinen johto, naispappeus, kasteessa uudestisyntymisoppi, Raamatun väännös, Kylliäinen, Riekkinen ym. ym....!!? Milloin saamme tarpeeksemme?

Allekirjoittaneen tuttavapiirissä parinkymmenen henkilön voimin on asiaa pähkäilty ja todettu, että lokakuun loppuun saakka on aikaa miettiä, jättääkö eropaperinsa vaiko ei. Viimeistään 30.10. jätetty eropaperi aiheuttaa sen, ettei enää vuodelta 1999 tarvitse maksaa kirkollisveroa.
Onpa keskusteltu uuden seurakunnan perustamisestakin. Yleinen keskustelutilaisuus järjestettiin Nurmeksessa Kristalli ry:n tiloissa sunnuntaina 7.6.1998. Tilaisuuteen osallistui kolmisenkymmentä henkilöä ja keskustelussa kävi ilmi, että asiaa on pohdittu Nurmeksen lisäksi ainakin Kuopiossa, Kuhmossa, Juuassa, Valtimolla, Sonkajärvellä ja Iisalmessa.

Seuraavan kerran asiaa on tarkoitus käsitellä suuremmalla joukolla elo-syyskuussa, josta tarkemmin seuraavassa Valoa ristiltä-lehdessä sekä muissa tiedotusvälineissä.


Sirkka Korhonen
Nurmes
Valoa ristiltä 6/1998
http://missiosavo.net/Kotisivu/res1024.html


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

 Portto ja porton tyttäret Empty Vs: Portto ja porton tyttäret

Viesti kirjoittaja Vierailija La Syys 04, 2021 9:43 am

Yllä olevan artikkelin kirjottamisesta on kulunut yli parikymmentä vuotta.

Onko muutosta parempaan suuntaan saatu aikaan? Ei. Pahempaan suuntaan on menty. Kirkko ei ole enää kirkko, Jumalan huone, jossa kansa kokoontuu Jumalan Sanan ääreen, että saisi vahvistusta arjen haasteisiin ja pysyisi TIELLÄ, TOTUUDESSA, ELÄMÄSSÄ.

Tiellä ollaan, mutta millä tiellä 90 % nyt on; ei se ole Jumalan Sanan osoittamalla tiellä, vaan ihmisen omanpään tiellä, jolla vallitsee itsepäätetty totuus. Tuo tie ja tuo totuus ei anna sitä elämää, joka on Jeesus Kristus.

Ihmiskunta on rotkon reunalla, moni on jo pudonnut pohjattomaan kuiluun, kun mennään muitten mukana, ja katsotaan sinne, minne enemmistökin katsoo, ei enää kyseenalisteta mitään. Ei kysytä ohjaako Jumala vai sielunvihollinen.

Tämän päivän kristillisyys on suoritus- ja kokemus(k)ristillisyyttä.
Tätäkö varten Jeesus Kristus tuli tänne, tätäkö varten Hän uhrasi
itsensä ihmiskunnan tähden?

Jumala antoi poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi,
vaan saisi iankaikkisen elämän.  Se alkaa jo täällä.

Johanneksen evankeliumi:
11:25 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa