Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Rovasti Olavi Peltola kirjoittaa helluntaikarismaattisesta liikkeestä
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTänään kello 8:01 am kirjoittaja vakiokalusto

»  Hän veti minun ylös hirmuisesta haudasta ja sontaisesta loasta
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyEilen kello 6:29 am kirjoittaja Hellevi

» Vallankäytöstä (uskonnollisissa) yhteisöissä – Miten tämä on mahdollista?
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyEilen kello 6:24 am kirjoittaja Hellevi

» Yksi mennyt kesäpäivä ja lapsenlapset
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTi Joulu 05, 2023 9:31 am kirjoittaja Hellevi

» Täällä meitä riisutaan
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTi Joulu 05, 2023 9:23 am kirjoittaja Hellevi

» Hengellinen väkivalta /”Pahat henget tulee mun sisään jos syön mielialalääkkeitä”
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:58 am kirjoittaja Hellevi

»  Avoimuudesta / Saako kaikki kertoa/Pitääkö kaikki kertoa?
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:45 am kirjoittaja Hellevi

» Milloin lähimmäistä koskeva rakkaus saa alkaa ja milloin ei?
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:38 am kirjoittaja Hellevi

» SISÄINEN LANKEEMUS
Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa EmptyTi Joulu 05, 2023 8:30 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa

Siirry alas

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa Empty Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa

Viesti kirjoittaja Vierailija Pe Joulu 16, 2022 7:49 am

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa

(Top Ten Significant Stories of 2022) :: By Jan Markell

Published on: December 10, 2022 by RR10 Category: General Articles, Jan Markell

https://www.raptureready.com/2022/12/10/top-ten-significant-stories-of-2022-by-jan-markell/

Vuotta 2022 ajatellen huomasin olevani samassa vuosittaisessa ahdingossa. Miten valitsemme vuoden kymmenen huipputarinaa, kun todellisuudessa vuoden aikana tapahtui satakymmenen huomattavaa tapahtumaa kun viimeiset päivät alkavat olla lopuillaan? Haluan jakaa joitakin juttuja, jotka mielestäni ovat keskustelun arvoisia. Kaikilla niillä on profeetallinen merkitys.

Maailman talousfoorumin (WEF), Cabal'in, nousu ja heidän kiiruhtamisensa globaaliin hallitukseen


Olitko kymmenen vuotta sitten kuullut Klaus Schwab'ista? Entä Yuval Noah Harari? Seurasitko heitä edes viisi vuotta sitten? Et tietenkään. Nykyään monet ovat tietoisia tästä joukosta ja heidän yhden-maailman aikeistaan. Monet lukijamme ymmärtävät, että tämä on todellinen varjohallitus. Ilmestyskirja 13 hahmottelee heidän suunnitelmansa hyvin.


Antikristuksen hengen nostattaminenMe kaikki näemme uuden laittomuuden ja kapinan yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla! Sen nykyinen ylivaihde sai alkunsa kotikaupungissani Minneapolis'issa toukokuussa 2020 George Floyd'in koettelemuksesta. Nyt poliisivoimia on vähennetty, rikollisilta ei vaadita takuita vapautta vastaan, ja syyttäjät kannustavat lisäämään laittomuutta. Mutta Antikristuksen henki on kaikkialla – hallituksessamme, kouluissamme, jne. Siihen pannaan vauhtia todellista Antikristusta varten.

Hallitus tietää parhaiten – luota siihenSe on ollut mantra länsimaissa lähes kolmen vuoden ajan. Luota hallitukseen rokotteiden suhteen, pandemioiden ja muiden terveysongelmien asianmukaisessa käsittelyssä ja terveytesi ylläpitämisessä! Miljoonat ostivat tämän. Miljoonat siirtyvät nyt hallitukseen luottamisesta luottamiseen Antikristukseen.


Vihreän lohikäärmeen nousu: Äiti Maan palvontaKokonaiset maanosat ovat antautuneet ilmastonmuutoksen ja ympäristönsuojelun uskonnolle. He palvovat äiti maata ennemmin kuin rakastavat Isä Jumalaa. Joe Biden haluaa blokata auringon taistellakseen ilmaston lämpenemistä vastaan. Energian säästämisen nimissä maanviljelijöiden liiketoimintaa Euroopassa lakkautetaan, mikä kutsuu nälänhädän esiin. Järkevät ihmiset tietävät, että tämä on hulluutta, mutta he ovat avuttomia, kun heidän hallituksensa määräävät typeryyden.


Kilpailu kohti digitaalista valuuttaa: Keskuspankin digitaalinen valuutta (CBDC)


Miksi olemme yllättyneitä, kun viranomaiset kertovat meille, että käteinen on loppumassa? Rahaton järjestelmä näyttelee merkittävää raamatullista lopunajan roolia. IMF:n mukaan yli 100 maata tutkii CBDC:itä. Biden'in hallinto ajaa tätä. Sitä kuvataan vastauksena moniin maailman ongelmiin! Voisimme nähdä sen vuonna 2023.


Amerikan taantuminen, radikaalin liberalismin nousu ja maailmanjohtajan puute


Vaikka sitä on vaikea katsella, Amerikka on laskussa. Mainitse samalla edes yksi globaali johtaja. Vasemmistolaiset yrittävät tehdä Amerikasta liberaalin paratiisin kuten Venezuela. Valitettavasti tulos on enemmän kuin banaanitasavalta. Edistykselliset yrittävät saavuttaa sen, mitä kaikilla muilla sosialistisilla/kommunistisilla mailla on: Tuhotaan keskiluokka, hankitaan loputon valta, luodaan pysyvä hyvinvointivaltio, ja luodaan täydellinen riippuvuus. Sinulla ei voi olla supervaltaa, kun tavoitteena on globaali hallitus.


Kristittyjä kuoletetaan; juutalaiset ovat hyökkäyksen kohteenaKun Sam Brownback'in kansallinen uskonnonvapauden komitea (National Committee for Religious Freedom) tarvitsi pankkitilin, he menivät J.P. Morgan Chase'n luo. He huomasivat nopeasti, että heidän tilinsä oli suljettu! He taistelevat vastaan. Samaan aikaan juutalaisia vastaan hyökätään monissa maissa. Pahoinpitelyt ovat lisääntyneet yli 100% viimeisen vuoden aikana. New Yorkin juutalaisia vastaan tehdyt hyökkäykset ovat lisääntyneet 125 prosenttia viimeisen vuoden aikana. ”Kirjan kansoja”, juutalaisia ja kristittyjä, vihataan, kuten Raamattu ennusti.


Vahvan harhan ja maailmanlaajuisen petoksen nousuMiten muuten selität sen villityksen, että tytöistä voi tulla poikia ja pojista tyttöjä? Että miehet voivat osallistua naisten urheiluun ja vaihtaa vaatteita naisten pukuhuoneissa? Ja että kaikki tämä on täysin normaalia ja terveellistä? Transidentifioituvien lasten määrä Yhdysvalloissa on lisääntynyt lähes 1000% viimeisen kahden vuoden aikana. Miten selität rakkauden tappaa vauva kohdussa, missä tahansa elämänvaiheessa, kiduttavalla toimenpiteellä? Jumala ei siedä tätä enää kauaa!


Raivoaa hurjana: Luopumus kirkossaKirkon nykytilanteen summaaminen vaatisi 300-sivuisen kirjan. Kahden viime vuoden aikana tuhannet ovat ryhtyneet ”wokeilijoiksi”, etsijäystävällisiksi, ja paljon muuta. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on korvannut pelastuksen. Monet opettavat, että kirkko tekee maailmasta paremman paikan – jopa täydellisen. Lampaat yrittävät löytää vankan seurakunnan – ja sellaisen, joka puhuisi ajankohtaisista asioista ja Raamatun profetioista. Monet kirkot haluavat kertoa ihmisille, että heillä voi olla nyt paras elämänsä.


Paranormaalin ja okkultismin huikea nousu, jota kutsutaan Raamatussa noituudeksiMaailma ja jotkut kirkossa tanssivat paholaisen kanssa. Sosiaalinen media kannustaa tähän ja tarjoaa alustan. Jopa kristityt harrastavat asioita, joista he tietävät, ettei heidän pitäisi. Sitten on räikeä – viime kesän Kansainyhteisön kisat (Commonwealth Games), joissa Baabelin torni luotiin uudelleen ja nainen ratsasti pedolla – ja monet kumarsivat petoa. Tämä kaikki johtaa rehottavaan noituuteen, josta puhutaan Ilmestyskirjassa, ja siellä se yhdistetään lääkkeisiin (pharmakeia).

Miltä ajattelit viimeisten päivien näyttävän? Usko Raamattuun, kun se kutsuu aikaamme vaaralliseksi ja ihmisiä täynnä olevaksi, joilla on itsekkäät, holtittomat motiivit. Jumala järjestää tapahtumia päättääkseen tämän hämmästyttävän draaman, joka tunnetaan kristillisen seurakunnan aikakautena. Viimeinen näytös voi olla esillä. Odota trumpettia ja huutoa minä tahansa päivänä. (1. Tess. 4:16)Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa Empty Vs: Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa

Viesti kirjoittaja Vierailija Pe Joulu 16, 2022 8:18 amRaivoaa hurjana: Luopumus kirkossaKirkon nykytilanteen summaaminen vaatisi 300-sivuisen kirjan. Kahden viime vuoden aikana tuhannet ovat ryhtyneet ”wokeilijoiksi”, etsijäystävällisiksi, ja paljon muuta. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on korvannut pelastuksen. Monet opettavat, että kirkko tekee maailmasta paremman paikan – jopa täydellisen. Lampaat yrittävät löytää vankan seurakunnan – ja sellaisen, joka puhuisi ajankohtaisista asioista ja Raamatun profetioista. Monet kirkot haluavat kertoa ihmisille, että heillä voi olla nyt paras elämänsä.


Niinpä juuri, kirkosta ei enää haluta tehdä uskonnollista klubia, vaan se on jo tehty! Kunhan vain ei synneistä ja parannuksen teoista puhuta, kaikki on OKEJ!

Klubiin on kiva mennä, kun on hyvää musiikkia ja saa hyviä psykologisia nevoja parisuhteeseen ja arjen haasteisiin. Ei se mitään, vaikka Raamattuakin vähän luetaan, kunhan ei uskoa Jeesukseen tyrkytetä. SE riittää, kun lääkäri hoitaa lääkkeillä ruumiin kolotuksen ja unettomuuden, psykiatri korjaa masennukset lääkityksellä ja pappi vihkii ja hautaa ja hoitaa uskonnolliset rituaalit.

Tätä ihmiset Sinulle antavat.
Job 5:

"Huuda vain! Onko ketään, joka sinulle vastaisi,
ja kenenkä pyhän puoleen kääntyisit?
Mielettömän tappaa suuttumus, tyhmän surmaa kiivaus.

Minä näin mielettömän juurtuvan,
mutta äkkiä sain huutaa hänen asuinsijansa kirousta.
Ja minkä he ovat leikanneet, syö nälkäinen - ottaa
sen vaikka orjantappuroista -

ja janoiset tavoittelevat heidän tavaraansa.
Sillä onnettomuus ei kasva tomusta, eikä vaiva verso maasta,
vaan ihminen syntyy vaivaan, ja kipinät, liekin lapset, lentävät korkealle.Mutta minä ainakin etsisin Jumalaa ja asettaisin asiani Jumalan eteen,
hänen, joka tekee suuria, tutkimattomia tekoja, ihmeitä ilman määrää,
joka antaa sateen maan päälle ja lähettää vettä vainioille,
että hän korottaisi alhaiset ja surevaiset kohoaisivat onneen.

Hän tekee kavalain hankkeet tyhjiksi,
niin ettei mikään menesty heidän kättensä alla,
hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa;
ovelain juonet raukeavat:
päivällä he joutuvat pimeään ja hapuilevat
keskipäivällä niinkuin yöllä.

Mutta köyhän hän pelastaa heidän suunsa miekasta, auttaa väkevän kädestä.
Ja niin on vaivaisella toivo, mutta vääryyden täytyy sulkea suunsa.

Katso,
autuas se ihminen,
jota Jumala rankaisee!
'Älä siis pidä halpana
Kaikkivaltiaan kuritusta.

Sillä hän haavoittaa, ja hän sitoo; lyö murskaksi,
mutta hänen kätensä myös parantavat.
Kuudesta hädästä hän sinut pelastaa,
ja seitsemässä ei onnettomuus sinua kohtaa.
Nälänhädässä hän vapahtaa sinut kuolemasta
ja sodassa miekan terästä.

Kielen ruoskalta sinä olet turvassa,
etkä pelkää, kun hävitys tulee.
Hävitykselle ja kalliille ajalle sinä naurat,
etkä metsän petoja pelkää.
Sillä kedon kivien kanssa sinä olet liitossa,
ja metsän pedot elävät rauhassa sinun kanssasi.

Saat huomata, että majasi on rauhoitettu,
ja kun tarkastat asuinsijaasi, et sieltä mitään kaipaa.
Ja saat huomata, että sinun sukusi on suuri ja vesasi
runsaat kuin ruoho maassa.
Katso, tämän olemme tutkineet, ja niin se on;
kuule se, ja ota sinäkin siitä vaari." "

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa Empty Tontut hyväksytään, Jeesusta ei saisi mainita

Viesti kirjoittaja Hellevi Pe Joulu 16, 2022 9:37 am

Tontut hyväksytään, Jeesusta ei saisi mainita

23.12.2018 08:10 - Markku Jalava


Joulussa on niin paljon hyvää, että ihmettelen, miksi jotkut vastustavat sitä, siis joulun Sanomaa. Eihän joulun viettoa sinänsä juuri vastusteta, niitä joulun käärepapereita.

Jouluna olemme parhaimmillamme, täynnä hyvää tahtoa ja lähimmäisenrakkautta. Löydämme sisältämme paremman minämme.

Joulun idea ja se kaikki hyvä lähtee Jeesuksen opetuksista. ”Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi.” Vietämme joulua Jeesuksen syntymäjuhlana.

Jälleen tämänkin joulun alla on käyty keskustelua siitä, saako kouluissa ja muilla julkisilla paikoilla puhua Jeesuksesta, saako laulaa Enkeli taivaan tai esittää seimikuvaelmaa.

Hänen vastustajansa ja kieltäjänsä hyväksyvät kyllä tontut ja joulupukin, mutta Jeesuksen nimeä ei saisi mainita, vaikka he eivät virallisesti pidä Häntä totena. Miksi vastustaa sellaista, ”mitä ei ole”?

Vai onko sittenkin niin, että he tietävät Hänen olevan olemassa, ja sen vuoksi vastustavat? Hyvä muodostaa kontrastin, jota on vaikea hyväksyä. Hyvä tuntuu pahalta? Sellaista vapaa-ajattelua.

Arvelen, että he ovat vähemmistö. Enemmistölle joulu ja Jeesus käyvät, vaikka uskonnon harjoittaminen olisi ohuttakin. Hyvä niin.

https://www.kotimaa.fi/blogit/tontut-hyvaksytaan-jeesusta-ei-aina/

_______________________________________________

Ps. vastauksia oli tullut 57; jos kiinnostaisi!

Hellevi
Hellevi

Viestien lukumäärä : 1922
Join date : 13.11.2017

Takaisin alkuun Siirry alas

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa Empty Vs: Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa