Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Blogi: Pahojen henkien karkotus on noussut puheenaiheeksi luterilaisessa kirkossa
Täysin merkityksetön EmptyTänään kello 9:17 am kirjoittaja Hellevi

» Kuka pelkää pahaa...henkeä?
Täysin merkityksetön EmptyTänään kello 8:26 am kirjoittaja Hellevi

» Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck
Täysin merkityksetön EmptyTänään kello 8:04 am kirjoittaja vakiokalusto

» Virsi 928 Nyt pelko pois
Täysin merkityksetön EmptyEilen kello 11:40 am kirjoittaja Hellevi

» SaulusMedia // Juutalaisen journalistin artikkeli Ukrainasta ja Venäjä Ukraina konfliktista
Täysin merkityksetön EmptyEilen kello 10:49 am kirjoittaja vakiokalusto

» SaulusMedia // Bidenin Kiina suhde ja lopunajan Raamatun profetia
Täysin merkityksetön EmptyEilen kello 10:39 am kirjoittaja vakiokalusto

» UUT:n uutiskirje 9/2023
Täysin merkityksetön EmptyLa Joulu 02, 2023 8:55 am kirjoittaja Hellevi

» Mauri Viksten / - Galatalaiskirje - Ismaelin pojat 1-2-3-4
Täysin merkityksetön EmptyPe Joulu 01, 2023 9:07 am kirjoittaja Hellevi

» Mihin meitä NYT totutetaan?
Täysin merkityksetön EmptyPe Joulu 01, 2023 9:04 am kirjoittaja Hellevi

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kalenteri Kalenteri


Täysin merkityksetön

Siirry alas

Täysin merkityksetön Empty Täysin merkityksetön

Viesti kirjoittaja Vierailija Ma Toukokuu 22, 2023 7:49 am

Jumalan tuomio kohtaa pian pimeydestä pitäviä täysin merkityksettömiä kansakuntia, joksi mm. Amerikan Yhdysvallat on tullut demokraattien hallinnassa by Daymond Duck 20.5.2023

Tässä rajua tekstiä totuutta halveksivasta nykymaailmastamme pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Perinteisestä kristillisestä Amerikasta on tullut varsinkin valtamedian myötä valehtelijoiden kansakunta, joka on kääntynyt pois Jumalasta ja totuudesta viimeisten vuosien aikana. Se mitä tapahtuu Amerikassa, heijastuu myös muuhun länsimaailmaan. Valitettavasti asiantila on tällainen, mutta onneksi kaikki on ennustettu Raamatun profetiassa (pimeän tunnelin päässä siintää valo). Monet viimeaikaiset tapahtumat, joista hiukan tässä raportissa, osoittavat Jumalan tuomion olevan lähellä.

-----------------

Täysin merkityksetön (Completely Irrelevant) :: By Daymond Duck


Published on: May 20, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/05/20/completely-irrelevant-by-daymond-duck/


Entinen Fox News -juontaja Tucker Carlson julkaisi 9. toukokuuta 2023 Twitterissä kolmen minuutin videon, ja tässä on minun käsitykseni hänen sanoistaan:
Valtavirtamedia johtaa ihmisiä harhaan salaamalla arvokasta tietoa jokaisesta uutisjutusta.

Jotkut toimittajat haluaisivat kertoa totuuden, mutta heidän sanomisellaan on rajansa, ja he tietävät saavansa potkut, jos he sanovat liian paljon liian usein. Twitterin lisäksi sananvapautta sallivat harvat kanavat, mutta sananvapauteen Twitterissä vaikuttaa valtamedian propaganda (epätotuus ja/tai osittainen totuus). Suurin osa televisiossa käydyistä keskusteluista on täysin merkityksettömiä. Totuuden kertominen vahvistaa ihmisiä. Totuuden vaientaminen heikentää ihmisiä. Olen sitä mieltä, että Amerikka ei ole enää "yksi kansakunta Jumalan alla".

Meistä on tulossa valehtelijoiden kansakunta, heikko ja täysin merkityksetön.

Valtamediamme korruptio on vain heijastus kansakuntamme korruptiosta.

Jeesus päätti keskustelunsa Nikodeemuksen kanssa näillä sanoilla: "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt" (Joh. 3:19-21).

Kadotukseen menevät ihmiset eivät pidä totuudesta.

He eivät pidä Raamatun Jumalasta.

He vihaavat sitä, mitä Raamattu sanoo maailmanhallituksesta, abortista, LGBTQ-agendasta, Jeesus on ainoa tie taivaaseen, jne.

He pitävät pimeydestä.

Se on vaikuttanut moniin saarnatuolin takana seisoviin ja moniin penkissä istuviin.

Jumalan tuomio kohtaa pian täysin merkityksettömän kansakuntamme, maailman täysin merkityksettömät globalistijohtajat ja kaikki pimeyttä rakastavat.

Toivon, että se ei olisi niin, mutta Jumalan Sanan täytyy toteutua.

Tässä on lisää tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että Jumalan tuomio kohtaa pian maailmaa.

Ensinnäkin, koskien Yhdysvaltain talouden romahdusta: Kuluttajahinnat nousivat 0.4% (4.8% vuodessa) maaliskuussa 2023, vaikka Federal Reserve jatkaa korkojen nostamista hillitäkseen inflaatiota.

(Lisää: 11. maaliskuuta 2023 raportoitiin, että 236 yritystä on hakeutunut konkurssiin vuoden 2023 neljän ensimmäisen kuukauden aikana (korkein määrä 13 vuoteen.)

Toiseksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja niiden voimakkuuden lisääntymistä aikakauden lopussa: Toukokuun 10:ntenä 2023 raportoitiin, että nämä kolme tapahtumaa sattuivat samana päivänä:
Ankara tulviminen ja maanvyörymä Kongon demokraattisessa tasavallassa (DRC) tappoi ainakin 422 ihmistä, jätti noin 5 000 ihmistä selvitystilaan (joten kuolonuhrien määrä jatkaa nousuaan), tuhosi noin 1 200 kotia, vaurioitti noin 1 800 kotia ja vaikutti lisäksi noin 20 000 ihmiseen. Maastopaloissa Venäjällä kuoli 21 ihmistä ja ne tuhosivat yli 5 000 rakennusta. Voimakas 7.6 richterin maanjäristys iski Tongan rannikolle, mutta vahingoista tai uhreista ei raportoitu.

Kolmanneksi, koskien vaarallisia aikoja, rajatonta maailmaa, jne.: Toukokuun 6:ntena 2023 Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitoksen (CBP) virkailijat löysivät improvisoidun räjähteen (IED) ajoneuvosta, joka oli matkalla Meksikosta Arizonaan.

Kuljettaja pidätettiin, ja osavaltion sekä liittovaltion viranomaisille ilmoitettiin.

Amerikan nykyhallinto ei näytä välittävän siitä, onko muita pommeja ylittänyt rajan tai kuinka monta muuta voisi olla tulossa.

Neljänneksi, koskien muslimien pyrkimyksiä tuhota Israel: Toukokuun 3. päivästä 2023 alkaen muslimit ovat ampuneet satoja raketteja Gazasta Israeliin.

Toukokuun 9:ntenä 2023 Israel aloitti vastaiskut lentokoneilla ja pommeilla.

Tuhannet juutalaiskansalaiset asuvat pommisuojissa, ja tuhannet muut ovat hälytystilassa kodeissaan.

Huolimatta ulkomaisista yrityksistä neuvotella tulitauko, Israelin viranomaiset sanoivat, että sitä ei todennäköisesti tule, ja on todennäköisempää, että taistelut jatkuvat.

(Päivitys: 12. toukokuuta 2023 ilmoitettiin, että noin 1 000 rakettia on nyt ammuttu Gazasta Israeliin. Israel on vastannut hyökkäämällä 190 kohteeseen ja tappanut kuusi merkittävää Islamilaisen jihadin johtajaa – heidän koko komentorakenteensa.)

(Päivitys: 14. toukokuuta 2023 raportoitiin, että Gazasta on ammuttu Israeliin 1 469 rakettia, jotka tappoivat 2 israelilaista, Israelin pommituksissa oli kuollut ainakin 33 muslimihyökkääjää ja loukkaantunut noin 150 palestiinalaista, Egypti on neuvotellut hauraan rauhansopimuksen, ja Israel sanoi, että "hiljaisuuteen vastataan hiljaisuudella, ja jos Israelia vastaan hyökätään ja uhkaillaan, se tekee kaikkensa suojellakseen itseään.")

(Huom: Raamatun profetian mukaan Israelia ei voida tuhota. Muslimeilla on satoja tuhansia raketteja ja ohjuksia, mutta mikään Israelia vastaan muodostettu ase ei menesty. Jumala ei salli Israelin tuhoamista, koska Hänen Sanansa täytyy toteutua, mutta Hän ei anna Israelille rauhaa ennen kuin juutalaiset hyväksyvät Jeesuksen heidän Messiaakseen; toinen profetia, jonka täytyy toteutua.)

Viidenneksi, Alankomaat on pieni kansakunta, jossa on vajaat 18 miljoonaa ihmistä.

Sillä on 12 maakuntaa, joista kaksi ovat nimeltään Pohjois-Hollanti ja Etelä-Hollanti.

Niitä kutsutaan yhdessä nimellä Hollanti, ja 70 prosenttia alueesta on pienviljelijöiden omistuksessa, jotka kasvattavat karjaa.

Toukokuun 10:ntenä 2023 ilmoitettiin, että Euroopan unionin tärkein toimeenpanoelin on antanut Alankomaiden hallitukselle luvan pakottaa puolet Hollannin maanviljelijöistä myymään maansa hallitukselle, koska hallitus haluaa viedä heidän maansa pois tuotannosta ja takavarikoida heidän karjansa ilmansaasteiden vähentämiseksi.

Tajusitko? Hallitus aikoo käyttää ilmastonmuutoshuijausta ottaakseen hallintaansa noin kolmanneksen Hollannista (puolet 70 prosentista = 35%), jättääkseen maan käyttämättömäksi, ja päästäkseen eroon karjasta.

(Mielipide: Minun on helppo uskoa, että suuret ihmisjoukot kuolevat nälkään Ahdistuksen aikana ja nämä ihmismassat eivät omista mitään, mutta minun on vaikea uskoa, että ihmiset olisivat onnellisia kehittyvässä tilanteessa. En väitä, että he tekevät tämän, mutta en yllättyisi, jos hallitus ostaisi maanviljelijöiden maat ja takavarikoisi heidän pankkitilinsä talouskriisin aikana. Anteeksi, mutta en enää luota moniin tämän päivän johtajiin.)

Kuudenneksi,
koskien korruptiota Valkoisessa talossa, oikeusministeriössä (DOJ), FBI:ssa, CIA:ssa ja muissa: Toukokuun 15. päivänä 2023 erikoissyyttäjä John Durham julkaisi tyrmäävän yli 300-sivuisen loppuraportin "Russiagate"-aiheesta (tekaistu valhe, jonka mukaan Trump oli salaisessa yhteistyössä Venäjän kanssa voittaakseen Hillary Clintonin vuoden 2016 presidentinvaaleissa).

Katettavaa on liikaa, mutta tässä on jotain siitä, mitä luin:
>Presidentti Trump vapautettiin täysin.

>FBI ei noudattanut omia standardejaan; se ei noudattanut lakia; siinä oli yksi standardisarja Trumpille ja toinen standardisarja Hillarylle.

>Sinä päivänä, kun Durham'in raportti julkaistiin, FBI:n johtaja Christopher Wray myönsi, että Trumpin tutkinnan käsittelyssä on ongelmia, ja hän sanoi, että on ryhdytty toimiin sen varmistamiseksi, ettei se toistu (mutta hän on tunnettu valehtelija, eikä Hillarylle ole tehty mitään).

>Hillary Clintonin hyväksynnällä hänen kampanjansa aloitti valheen ja hän maksoi väärennetyn asiakirjan (nimeltään Russian Dossier (Venäjä-asiakirjat)) luomisesta tukemaan väärää tarinaa Trumpista.

>CIA:n johtajan John Brennan'in käsinkirjoitetut muistiinpanot osoittavat, että hän tiedotti Barack Obamaa, varapresidentti Joe Biden'iä, oikeusministeri Loretta Lynch'iä ja FBI:n johtajaa James Comey'tä Hillaryn väärennetystä tarinasta, mutta he antoivat sen jatkua.

>FBI:n johtajalla Comey'llä ei ollut todisteita minkäänlaisista Trumpin väärinkäytöksistä, hänelle oli kerrottu Hillaryn suunnitelmasta, hänellä oli todisteita siitä, että Trump oli syytön, hän jätti huomiotta todisteet Trumpin syyttömyydestä ja hänen väkensä valehteli FISA-tuomioistuimelle saadakseen luvan tutkia Trumpia.

>Monet suurissa tiedotusvälineissä raportoivat Hillaryn valheen totuudeksi, ja vaikka kävi ilmi, että Hillary oli valehdellut, he silti raportoivat valheen totuudeksi.

>CIA:n johtaja John Brennan, presidentti Barack Obama, varapresidentti Joe Biden, oikeusministeri Loretta Lynch, FBI:n johtaja James Comey, kansallinen turvallisuusneuvonantaja Susan Rice ja kansallisen tiedustelupalvelun johtaja James Clapper tapasivat vähän ennen Trumpin virkaanastujaisia keskustellakseen Hillaryn väärennetystä tarinasta. He tiesivät, että se oli valhe, mutta he antoivat amerikkalaisten harhauttamisen jatkua.

Nähdäkseni Durham'in raportti osoittaa, että Trump ei tehnyt yhteistyötä venäläisten kanssa Hillarya vastaan, mutta Hillary ja monet vaikutusvaltaiset ihmiset Washingtonissa vehkeilivät yhdessä Trumpia vastaan.

Kongressiedustaja Adam Schiff sanoi useaan otteeseen, että hänellä oli todisteita Trumpin syyllisyydestä, mutta kun oli aika ladella niitä tai olla hiljaa, hän ei pystynyt todistamaan mitään.

Näiden ihmisten teot ovat maksaneet Yhdysvaltain kansalaisille miljoonia dollareita, aiheuttaneet suunnatonta vahinkoa valtion virastoillemme, auttaneet jakamaan kansakuntaamme, eikä asialle tehdä mitään, koska monet heistä ovat edelleen vallassa.

(Huomaa: Olen usein sanonut, että ei voi kertoa, mitä Deep State aikoo tehdä estääkseen Trumpia tulemasta uudelleenvalituksi, ja niinpä monien huippujohtajien korruptio, joita ei koskaan pidetä vastuullisina, on suuri syy.)

Seitsemänneksi,
koskien talouden romahdusta: Amerikan valtionvelka ja korot ovat nousemassa pilviin, ja niiden odotetaan nousevan pilviin vielä enemmän, kun valtiomme jälleenrahoittaa vanhaa velkaa, joka rahoitettiin alhaisemmalla korolla.

Olemme nyt suurissa vaikeuksissa, ja ongelmamme voivat pahentua nopeasti.

(Tiedoksi: Tässä on linkki mielenkiintoiseen 15 minuutin videoon siitä, miksi Tucker Carlson tulee lähettämään ohjelmansa Twitterissä. Muista katsoa viimeiset 4 minuuttia.)

https://youtu.be/5rtYca7OFRc


Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com
Lähettänyt Olli-R klo 18.37


http://nokialainen.blogspot.com/2023/05/jumalan-tuomio-kohtaa-pian-pimeydesta.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa