Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Kaunis uskonto
Kiinnitä huomiota EmptyMa Syys 25, 2023 7:31 pm kirjoittaja Morosus

» Tukholman suomalainen helluntaiseurakunta
Kiinnitä huomiota EmptyMa Syys 25, 2023 4:12 pm kirjoittaja Rea Aalto

» Korkeamman toivon tason sivuuttaminen
Kiinnitä huomiota EmptyMa Syys 25, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Oikea apostoli on surkea apostoli kuulijoittensa tähden
Kiinnitä huomiota EmptySu Syys 24, 2023 7:30 am kirjoittaja Vierailija

» Onko Pelastajasi palvelutehtäväsi vai Herra Jeesus?
Kiinnitä huomiota EmptyLa Syys 23, 2023 7:02 am kirjoittaja Vierailija

» Olenko vihamiehesi kun puhun sinulle totuutta?
Kiinnitä huomiota EmptyLa Syys 23, 2023 6:58 am kirjoittaja Vierailija

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Kiinnitä huomiota EmptyPe Syys 22, 2023 1:16 pm kirjoittaja jarrut

» Kelle olemme kyyneleemme velkaa? Kuolemansurun moraalisesta merkityksestä
Kiinnitä huomiota EmptyPe Syys 22, 2023 1:01 pm kirjoittaja jarrut

» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Kiinnitä huomiota EmptyTo Syys 21, 2023 12:47 pm kirjoittaja jarrut

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Kiinnitä huomiota

Siirry alas

Kiinnitä huomiota Empty Kiinnitä huomiota

Viesti kirjoittaja Vierailija To Heinä 20, 2023 5:15 am

Huomiomme kiinnittäminen nykytapahtumiin, jotka ovat profeetallisia, on viisasta Jumalan sanan noudattamista by Daymond Duck 15.7.2023


Itse Jeesus käski meitä tarkkailemaan merkkejä monta kertaa Raamatussa paluutaan ajatellen. Monet kristityt ovat nykyään penseitä ja tähän maailmaan kiinnittyneitä laodikealaisia, jotka eivät odota Herraa tulevaksi, vaan ovat tyytyväisiä vallitsevaan olotilaan (Ilm. 3:14-22). Pian tämä kostautuu kun Jumalan tuomio tulee kuin Nooan ja Lootin päivinä ja viisas Filadelfian seurakunta (Ilm. 3:7-13) otetaan ylös preTrib -tempauksessa. Näin kiteyttäisin tämänkertaisen pastori Daymond Duck'in tuoreen profetiaraportin pääteeman Rapture Ready -sivustolla, jossa kerrotaan ajankohtaisista profeetallisista asioista. Aikainmerkkiraportin suomensi: Olli R.


-----------------

Kiinnitä huomiota

(Pay Attention) :: By Daymond Duck

Published on: July 15, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/07/15/pay-attention-by-daymond-duck/Heinäkuun 4:ntenä 2023 Jean Worland (jean.worland@roadrunner.com) julkaisi nämä Hal Lindsey'n sanat:
Matteuksen luvussa 16:2-3 Jeesus kehotti meitä arvioimaan ajat. Tämä tarkoittaa, että kiinnitä huomiota siihen, mitä tapahtuu. Tutki ja sovella Jumalan sanaa. Ja rukoile kaiken suhteen. Nykyään näemme merkkejä ahdingosta kaikkialla maailmassa. Voimme nähdä reaaliaikaisesti asioita, joista Raamattu kertoi meille kauan sitten. Ja se ei ole kaunista. Laittomuus, moraalinen sekasorto, panettelu, petos, hedonismi, hallitsematon raivo ja julmuus täyttävät näkölinjamme. Nämä asiat eivät ole enää teoreettisia tapahtumia, joita pitäisi analysoida kaukaa. Niitä tapahtuu kaikkialla ympärillämme, ja se voi olla pelottavaa.

Jeesus käski meidän tarkkailla merkkejä monta kertaa (Matt. 24:42-43; Markus 13:33-37; Luukas 21:36; Ilm. 3:3), mutta ne, jotka eivät tarkkaile, eivät tiedosta tai välitä.

Kiinnitä huomiota, sillä "Meidän kaikkien pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen" (2. Kor. 5:10).

Maailman täytyy tietää, mitä on meneillään, ja kirkon vastuulla on puhua.

Tässä on joitain tapahtumia, jotka ovat saaneet huomioni viime päivinä:

Ensinnäkin, koskien Amerikan rappeutumista ja maailmanhallitusta: Heinäkuun 4:ntenä 2023 arvostettu World Net Daily'n (WND) toimittaja Bob Unruh kirjoitti artikkelin Justin Haskins'in varoituksesta, että Amerikka voisi menettää itsenäisyytensä ennen vuoden 2024 vaaleja.

Haskins on The Heartland Institute'n sosialismia käsittelevän tutkimuskeskuksen johtaja, ja hänen artikkelinsa julkaistiin konservatiivisessa nettiaikakauslehdessä nimeltä Federalist.

Unruh'in mukaan Haskins sanoi:
Ehdotus antaa YK:lle suuri valta käsittelemään "hätätilanteita" voi saada tuntemamme Yhdysvallat lakkaamaan olemasta. Hätätilanteessa (luonnonkatastrofi, pandemia, mikä tahansa) YK haluaa valtuudet hätätilan kutsumiseen ja että sille annetaan valta suurimmassa osassa maailmaa.
YK saa valtuudet määrittää, mikä on hätätila, milloin se alkaa, milloin se päättyy, ja säilyttää valta suurimmassa osassa maailmaa niin kauan kuin se haluaa. Sen sijaan, että Biden'in hallinto olisi puolustanut Amerikan itsenäisyyttä ja suvereniteettia, se on jo ilmaissut tukensa tälle YK:n vallankaappaukselle. Yhdysvaltojen lopun julistaminen kuulostaa kamalalta, mutta se on tosiasia syyskuussa 2024, jos ihmiset eivät nouse barrikadeille.
Tässä linkki artikkeliin:

https://www.wnd.com/2023/07/biden-helping-u-n-control-life-u-s-know-cease-exist/

(Huomaa: On vaikea pysyä kunnolla kärryillä kaikista kokouksista, – YK, WHO, WEF, IMF – kokouspäivämääristä ja esityslistoista. Haskins kirjoitti siitä, että se, mitä YK yrittää tehdä, tuhoaa USA:n ennen seuraavia vaaleja. Tulee olemaan muitakin kokouksia, jotka voivat tuhota Yhdysvallat. Se, mikä pitää muistaa kaikista näistä ryhmistä ja kokouksista, on, että maailman johtajat ovat hyvin lähellä maailmanhallituksen perustamista.)

Tässä on joitain asioita, joista olen kirjoittanut viimeisen kahden kuukauden aikana:

*Maailman terveysjärjestö (WHO) haluaa:
*Maailmanlaajuisen eettisen ohjeistuksen (Code of Conduct).

*Maailmanlaajuisen digitaalisen passin.
*Maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan.

*Maailmanlaajuisen digitaalisen terveystietueen.

*Maailmanlaajuisen digitaalisen terveydenhuollon
sertifiointijärjestelmän
(Global Digital Health Certification Network (GDHCN)).

*Maailman talousfoorumi (WEF) haluaa:
AI:n (tekoälyn) kirjoittamat pyhät kirjat.

*Kansainvälinen valuuttarahasto IMF haluaa:
*Maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan ja transaktiodatan.

*Yhdistyneet Kansakunnat (YK) haluaa:
*Globaalin digitaalisen henkilöllisyystodistuksen (ID),
joka on linkitetty jokaisen pankkitiliin.

*Seitsemän vuoden liiton monien kanssa
saadakseen aikaan maailmanhallituksen.

*Emmanuel Macron haluaa:
*Maailmanlaajuisen veron.


Ellei Jumala puutu asioihin, maailma on maailmanhallituksen ja Ahdistuksen ajan kynnyksellä.

Ihmisten on kiinnitettävä huomiota, koska se, missä vietämme ikuisuuden, voi olla panoksena.

Kristillisen kirkon aika on loppumassa ollakseen suolana ja valona maailmalle.

(Henkilökohtainen huomautus: Olen monta kertaa sanonut: "Saattaa tulla päivä, jolloin asiat alkavat tapahtua niin nopeasti, että on mahdotonta pysyä niiden perässä." Joskus ajattelen, että se päivä on koittanut, ja vain osa siitä, mitä tapahtuu, tulee raportoiduksi.)

Toiseksi, koskien Amerikan taantumista ja mahdollista maailmantalouden romahdusta: Heinäkuun 7. päivänä 2023 kerrottiin Venäjän vahvistaneen, että BRICS-valtiot (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) aikovat aloittaa kaupankäynnin uudella kullan takaamalla valuutalla, ja virallinen ilmoitus tehdään BRICS-huippukokouksessa elokuussa.

Jotkut viranomaiset ennustavat, että tämä aiheuttaa dollarin arvon romahtamisen, suuren inflaationousun Yhdysvalloissa, ja se nähdään lopulta lopun alkuna dollarille, ja lähettävän Amerikan supervalta-aseman alamäkeen, josta se ei tule koskaan toipumaan.

En ole talouden asiantuntija, mutta minusta näyttää siltä, että ei ole mitään mahdollisuutta, ettei tällä olisi negatiivista vaikutusta maailmantalouteen.

(Huomaa: Useat muutkin maat pyrkivät liittymään BRICS-maihin.)

Kolmanneksi, koskien Israelin myllerrystä ja sen vaikutusta Israelin tulevaisuuteen: Israelissa on tammikuusta 2023 lähtien ollut suuria mellakoita ja mielenosoituksia tulevasta äänestyksestä koskien lakiesitystä, joka muuttaisi Israelin oikeuslaitosta.

Israelin huipputuomarit nimittävät muut tuomarit.

Liberaalit tuomarit ovat vallanneet oikeuslaitoksen.

He nimittävät liberaaleja tuomareita varmistamaan aina liberaalin enemmistön tuomioistuimessa, ja heidän nimittämänsä liberaali enemmistö äänestää aina pitääkseen Israelin maallisena kansakuntana.

On konservatiivisia juutalaisia, jotka haluavat palvoa Temppelivuorella, uskonnollisia juutalaisia, jotka haluavat palata Mooseksen lain alle (Raamatun viisi ensimmäistä kirjaa, joita kutsutaan nimellä Toora tai Pentateukki), juutalaisia, jotka haluavat rakentaa Temppelin uudelleen, jatkaa eläinuhrauksia, jne. Mutta vaikka nuo konservatiiviset ja uskonnolliset juutalaiset saisivatkin Israelin Knessetin hyväksymään lakiesityksen näiden asioiden tekemiseksi, liberaalit tuomarit voivat julistaa lain laittomaksi ja tappaa sen.

Tuo on oikein; vaaleilla valitsemattomat liberaalit tuomarit voivat kumota valittujen toimitsijoiden enemmistöäänet, ja he ovat suututtaneet monet valituista toimihenkilöistä liberaaleilla äänillään.

Uusin Netanjahun hallitus on konservatiivinen.

Sillä on useiden uskonnollisten puolueiden tuki.

Netanjahun hallitus haluaa hyväksyä lakiesityksen (nimeltään Reasonableness Standard Bill) ottaakseen liberaaleilta tuomareilta pois vallan nimittää tuomareita ja antaakseen hallitukselle valtuudet nimittää tuomareita.

Lisäksi, jos Israelin Knesset hyväksyy lain (kolmen käsittelyn ja kolmen äänestyksen jälkeen) ja valitsemattomat tuomarit julistavat sen laittomaksi, Knesset haluaa valtuudet tarkistaa tuomarin päätös ja ehkä äänestää sen tai osan siitä kumoamisesta, jne.

Ymmärtääkseni Israelissa meneillään olevissa mellakoissa ja mielenosoituksissa on kyse kahdesta asiasta:
Yksi, kuka säätää lait Israelissa (kansan valitsemat edustajat Knessetissä vai ryhmä vaaleilla valitsemattomia liberaaleja tuomareita)?
Kaksi, millainen kansakunta Israel on tulevaisuudessa, maallinen kansakunta vai uskonnollinen kansakunta?
Raamatun mukaan Israel palaa Mooseksen lain (lakien, jotka Jumala antoi Moosekselle) alle, he rakentavat Temppelin uudelleen ja jatkavat eläinten uhraamista.

(Huomaa: Jotkut ortodoksijuutalaiset uskovat, että Messias antaa heille luvan rakentaa Temppeli uudelleen. Johanneksen luvun 5:43 perusteella jotkut profetianopettajat uskovat, että juutalaiset hyväksyvät Antikristuksen Messiaana. He uskovat liiton (covenant), joka vahvistetaan (voimistetaan) Antikristuksen toimesta, antavan juutalaisille luvan rakentaa Temppeli uudelleen, ja se tullaan jälleenrakentamaan hyvin varhain Ahdistuksen aikana. Se tapahtuu Tempauksen jälkeen, ja Israel saattaa nyt ottaa käänteen siihen suuntaan.)

Kiinnitätkö huomiota?

Sen lisäksi, että mellakoissa ja mielenosoituksissa on kyse siitä, tuleeko Israelista maallinen kansakunta vai uskonnollinen kansakunta, tässä on kaksi muutakin tapahtumaa, joista olen kirjoittanut viime viikkoina.
Juutalaisilla saattaa pian olla punaisen hiehon tuhkaa, jonka ansiosta he voivat rakentaa Temppelin uudelleen. [Lue esim. https://www.israel365news.com/373584/biblical-red-heifer-could-bring-million-visitors-to-samaria/ (16.7.2023), Suom. huom.]
Netanjahun hallitsevan Likud-puolueen jäsen on jättänyt lakiesityksen Temppelivuoren jakamisesta muslimien ja juutalaisten kesken, jotta Temppeli voidaan jälleenrakentaa.
Pyrkimys Temppelin jälleenrakentamiseen näyttää etenevän hitaasti.

(Päivitys: Heinäkuun 11. päivänä 2023 Reasonableness Standard Bill -lakiesitys hyväksyttiin Knessetissä äänin 64 puolesta ja 56 vastaan. Jos se läpäisee toisen ja sitten kolmannen äänestyksen, toivottavasti ennen tämän kuun loppua, siitä tulee laki Israelissa. Siinä tapauksessa Israelista tulee pian uskonnollisempi ja vähemmän sekulaari.)

Neljänneksi, koskien vainoa ja tulevaa yhden-maailman uskontoa: Heinäkuun 10:ntenä 2023 New American julkaisi artikkelin, jonka mukaan YK:n valtuuttama raportti kehottaa "hallituksia uhkailemaan ja rankaisemaan uskonnollisia johtajia ja järjestöjä, jotka eivät kannata LGBTQ:n oikeaoppisuutta."

Tällä hetkellä tämä näyttää olevan vain suositus, mutta Raamattu opettaa, että äärimmäinen vaino ja kuolema odottavat niitä, jotka eivät noudata antikristillistä globalistista agendaa Ahdistuksen aikana.

Yhdysvallat maksaa 22 prosenttia YK:n budjetista.

(Lisätietoa: Toisessa artikkelissa sanottiin, että YK:n raportti tuomitsee juutalaiskristillisten kirjoitusten homovastaisen tulkinnan, se ylistää homo- ja transsukupuolisia arvoja edistäviä uskonnollisia ryhmiä, ja sanoo, että lääketieteen työntekijät ja laitokset pitäisi pakottaa tekemään abortteja, transsukupuolisia hoitoja, leikkauksia, jne.)

(Minun mielipiteeni: LGBTQ-agendaa ei pidä pitää uskonnollisia vakaumuksia ylempänä. Uskonnonvapautta ei ole olemassa, kun ihmiset pakotetaan hylkäämään Kirjoitukset ja kannattamaan LGBTQ-agendaa. YK:n valtuuttaminen kertomaan ihmisille, mitä he voivat uskoa ja mitä he eivät voi uskoa Raamatussa, Koraanissa, tai missä tahansa muussa kirjassa, on sama asia kuin uuden globaalin uskonnon perustaminen. Terveydenhuollon työntekijöiden pakottaminen tekemään abortteja ja silpomaan lasten ruumiita on saatanallista.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja meidät on määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).


Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com
Lähettänyt Olli-R klo 0.21


http://nokialainen.blogspot.com/2023/07/huomiomme-kiinnittaminen.html

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa