Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Spekulaatiota EmptyTänään kello 12:47 pm kirjoittaja jarrut

» Sanan saarna vähenee ja tunnelma lisääntyy
Spekulaatiota EmptyTänään kello 12:17 pm kirjoittaja jarrut

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Spekulaatiota EmptyTänään kello 12:14 pm kirjoittaja jarrut

» Tapio Puolimatka // WHO:n kansainvälinen pandemiasopimus
Spekulaatiota EmptyTänään kello 9:07 am kirjoittaja arkikalusto

» Frank Mangin profeetallinen viesti Ruotsille: "Herää!"
Spekulaatiota EmptyEilen kello 8:42 am kirjoittaja jarrut

» Mauri Viksten // Sota on Herran
Spekulaatiota EmptyEilen kello 7:47 am kirjoittaja jarrut

» Olavi Peltola //Olenko minä sinulle rakas?
Spekulaatiota EmptyEilen kello 7:19 am kirjoittaja Hellevi

» Olavi Peltola // Kärsimys ja Jumala
Spekulaatiota EmptyEilen kello 7:11 am kirjoittaja Hellevi

» Jobin kirja: Kärsimyksen keskellä
Spekulaatiota EmptyEilen kello 6:56 am kirjoittaja Hellevi

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Spekulaatiota

Siirry alas

Spekulaatiota Empty Spekulaatiota

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ke Syys 06, 2023 6:32 am

Spekulaatiota Tempauksen ajankohdasta kun monet kristityt ovat väsyneet odottamaan vuosien saatossa by Daymond Duck 2.9.2023


Tässä aika aiheellinen pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla varsinkin niille, jotka ovat pikkuhiljaa väsyneet Tempaus-odotuksessaan vuosien varrella. Tuo Kristuksen paluu ylöstempauksessa on Raamatun mukaan kristittyjen autuas toivo (Tiitus 2:13) ja se lohduttaa monia vaikeuksissa olevia. Tässä suomentamassani raportissa kirjoittaja spekuloi hieman Tempauksen ajankohdalla ja sitten mennään tutunomaisesti ajankohtaisiin tapahtumiin, joilla on profeetallista merkitystä.

----------------

Spekulaatiota (Speculation) :: By Daymond Duck


Published on: September 2, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/09/02/speculation-by-daymond-duck/

Saan jatkuvasti sähköpostiviestejä lukijoilta, jotka haluavat minun kertovan heille mielipiteeni siitä, kuinka lähellä olemme Tempausta.

Jotkut muotoilevat kysymyksen uudelleen ja kysyvät yhä uudestaan.

Jotkut sanovat: "Tiedän, ettet tiedä päivää tai hetkeä, mutta onko se lähiviikkoina, ennen tämän vuoden loppua, mitä mieltä olet, jne.?"

Monet lukijat ovat odottaneet Tempauksen tapahtuvan useiden vuosien ajan, mutta sitä ei ole tapahtunut, ja he haluavat tietää: "Kuinka kauan meidän on vielä odotettava?"

Eräs lukija kirjoitti äskettäin näin:
Luulin varmasti, että Tempaus tapahtuisi Obaman hallinnon aikana, sitten luulin varmaksi, että se tapahtuisi Covid'in aikana. Näen sellaisia asioita kuin tekoäly, käteisvapaa yhteiskunta, LGBTQ ja transsukupuolisuus. Näen ihmisiä, jotka eivät vain välitä Jumalasta tai moraalista. Tarkoitan, että meidän on oltava sen kynnyksellä, että tämä tapahtuu joskus pian, eikö niin? En pyydä antamaan päivämäärää; kysymykseni on aina, onko mitenkään mahdollista, että olemme vain väärässä? Tai näemme sitä, mitä haluamme nähdä?

Tämä lukija on siirtynyt odottamasta Tempauksen tapahtumista milloin tahansa ja alkanut pohtimaan, voiko siihen vielä olla pitkä aika vai voimmeko ymmärtää Raamatun väärin.

Ymmärrän täysin.

Olen itsekin pitkään odottanut Tempauksen tapahtuvan milloin tahansa.

Tämän sanottuani haluan spekuloida vain hetken, ja toivottavasti siitä on apua joillekin, jotka pohtivat, kuinka kauan se kestää ennen kuin Tempaus tapahtuu.

Minä uskon, että:
Tempaus tapahtuu ennen Ahdistuksen ajan alkua (kutsutaan usein Pre-Trib-tempaukseksi).
Pedon merkki (globaali henkilötunnus, käteisvapaa yhteiskunta, kaikkien pakottaminen ottaakseen Antikristuksen nimen, numeron tai merkin) alkaa Ahdistuksen ajan puolivälissä. Ahdistuksen aika kestää seitsemän vuotta (2520 päivää) juutalaisessa kalenterissa. Jos olen oikeassa näiden kolmen uskomuksen suhteen, se tarkoittaa, että Tempaus tapahtuu vähintään kolme ja puoli vuotta ennen Pedon merkkiä (maailmanlaajuinen henkilöllisyystodistus, käteisvapaa yhteiskunta, ihmisten pakottaminen ottamaan merkki, jne.) ja ehkä väliaika on pidempi kuin tuo (koska Tempauksen ja Ahdistuksen ajan alkamisen välillä voi olla aukko).

Globalistien tavoitteena on perustaa maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Jos heidän maailmanhallituksensa alkaa vuonna 2030, Tempaus olisi tämän hetken ja vuoden 2030 välillä.

Jos he aikovat päästä globaaliin henkilötunnukseen, rahattomaan yhteiskuntaan, pakottaa kaikki ottamaan merkin, jne. vuoteen 2030 mennessä, Tempaus tapahtuisi vuonna 2026 tai aikaisemmin (ja jos Tempauksen ja Ahdistuksen ajan välillä on kuilu, Tempaus voisi tapahtua hyvinkin pian).

Jos Googin ja Maagogin taistelu tapahtuisi pian, se nopeuttaisi maailmanhallituksen kehitystä (ja siten nopeuttaisi Tempausta).

Se ei ehkä tapahdu, mutta läpimurto Israelin ja Saudi-Arabian välisissä rauhanneuvotteluissa saattaa nopeuttaa seitsemän vuoden liittoa monien kanssa (ja siten nopeuttaa Tempausta).

Joka tapauksessa, kuten sanoin, niin spekuloin.

Voin tietysti olla väärässäkin, mutta en usko niin, ja toivon, että spekulaationi auttaa niitä, jotka ovat huolissaan, koska Tempausta ei ole tapahtunut.

Jumala hallitsee; Tempaus tapahtuu, kun Hän haluaa sen tapahtuvan, ja se tulee maan päälle kuin paula (yllättää suuret joukot), joten ole valmis ja pysy valmiina.

Tässä on joitain merkkejä, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä tuota hetkeä:

Suomentajan kommentti väliin: Daymond Duck näyttää unohtavan 3. maailmansodan lähestymisen voimakkaana merkkinä Tempaukselle tällä hetkellä. Parhaillaan käytävä Ukrainan sota (joka johtanee 3. maailmansotaan) on sellainen aikainmerkki, jota ei olla nähty sitten Kuuban ohjuskriisin v. 1962. Ydinsota suurvaltojen välillä on lähempänä kuin koskaan ja se jos mikä tuo Tempauksen todella käsien ulottuville. Meidät temmataan juuri ennen tuota koetuksen hetkeä, jonka maanpiiri kohtaa (Ilm. 3:10). Vrt. Nooan ja hänen perheensä pelastumiseen vedenpaisumukselta ja Lootin pelastumiseen Sodoman tuholta (Luuk. 17:26-30). Kolmas maailmansota on ”maailmanloppu” tai aikakauden loppu.

Ensinnäkin, koskien ruttotauteja ja vainoa: 23. elokuuta 2023 raportoitiin, että kansallisen allergia- ja infektiotautien viraston NIAID:n entinen johtaja Anthony Fauci ilmaisi tukensa uudelle maailmanlaajuiselle sulkemiselle (lockdown) ja niiden rankaisemiselle, jotka kieltäytyvät ottamasta rokotetta.

(Lisätietoa: Olen nähnyt useita raportteja, joiden mukaan Valkoisen talon työntekijät ovat vuotaneet raportteja siitä, että Biden aikoo julistaa uuden pandemian ja määrätä joitakin ihmisiä (lentoyhtiöiden työntekijät, matkustajat, jne.) käyttämään kasvomaskeja heti syys- tai lokakuussa. Sitten joulukuusta alkaen hän toivoo voivansa määrätä täysimittaisen lukituksen (lockdown), yrittää pakottaa kaikki uudelleen rokotettaviksi, ja aikoo vaatia kaikkia käyttämään kasvosuojaimia. Joidenkin raporttien mukaan mitään pandemiaa ei ole, mutta Biden'in hallinto on jo allekirjoittamassa sopimuksia, ostaa laitteita ja palkkaa ihmisiä ajamaan pandemiaprotokollia amerikkalaiselle yleisölle seuraavien useiden vuosien ajalle.)

(Lisätietoa: 24. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että uudentyyppiset Covid-19-tehosterokotteet voivat olla saatavilla syyskuun puoliväliin mennessä.)

(Lisätietoa: Elokuun 25:ntenä 2023, presidentti Biden kertoi ryhmälle toimittajia: "Ihmisten pitäisi suunnitella uuden Covid-19-tehosterokotteen ottamista vastauksena uuteen nousevaan varianttiin." Raportoitiin myös, kun Biden sanoi: "Allekirjoitin tänä aamuna ehdotuksen esittää kongressille lisärahoituspyyntöjä uudelle rokotteelle."

(Lisätietoa: 26. elokuuta 2023 raportoitiin, että Utah'in osavaltiossa sijaitsevan Riverton'in pormestari Trent Staggs sanoi, ettei hän aio toistaa Covid-protokollia. Hän uskoo, että kansalaisten pitäisi saada tehdä itse omat päätöksensä pistoksen saamisesta, lukituksista, maskin käyttämisestä, jne.)

(Lisätietoa: Olen myös nähnyt erään faktantarkistusryhmän raportin, jonka mukaan suurin osa yllä mainituista asioista on vääriä. On vakiintunut tosiasia, että Biden valehtelee, Biden hämmentyy, petos on rehottavaa, ja on vaikea tietää mihin uskoa. Minun on päivä päivältä vaikeampaa uskoa kaikkea, mitä hän sanoo, ja jopa sitä, mitä jotkut faktantarkistusryhmät sanovat. Biden sanoi, että hän aikoo "alustavasti" suositella uutta rokotuskierrosta, ja siinä saattaa olla ongelma. "Alustavasti" voi tarkoittaa todennäköisesti, mutta ei varmasti. Siitä huolimatta on ongelma: Miksi hän on jo allekirjoittanut sopimukset, jos hän on epävarma siitä, mitä hän aikoo tehdä?)

Toiseksi, koskien petosta ja pandemioita: Elokuun 17. päivänä 2023 Venäjän suurlähetystö Washington DC:ssä sanoi (kuten sen ymmärrän): Yhdysvalloissa tehdään laitonta tutkimusta biologisista agenteista, joita voidaan käyttää keinotekoisten pandemioiden hallintaan.
Yhdysvallat on perustanut laboratorioita kaikkialle maailmaan suorittamaan tätä laitonta tutkimusta "epidemiologisen seurannan" varjolla.

Yhdysvallat etsii tapoja luoda kriisejä, joita voidaan käyttää edistämään heidän etujaan.
Artikkelin mukaan Venäjä sanoi tämän vuoden maaliskuussa, että Yhdysvallat oli rakentanut laboratorioita ja tekee biologista tutkimusta Ukrainassa, mutta Yhdysvallat sivuutti sen nopeasti Venäjän propagandana.

Siitä lähtien Yhdysvallat on myöntänyt tukeneensa yli 40:tä laboratoriota Ukrainassa, jotka työskentelivät arvokkaiden taudinaiheuttajien parissa.

Se saa minut aprikoimaan, että jos Yhdysvaltain hallitus petti meitä maaliskuussa, niin voisivatko he pettää meitä nyt?

Puhuuko Venäjä totta, kun se syyttää Yhdysvaltoja sellaisten biologisten agenttien parissa työskentelemisestä, joita voidaan käyttää ”keinotekoisten pandemioiden” hallintaan?

Kolmanneksi, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan aikakauden lopussa: 17. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että noin 75 000 juutalaista muutti Israeliin vuonna 2022, vielä 34 530 muutti vuoden 2023 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, ja Venäjällä on noin 60 000 juutalaista, jotka haluavat muuttaa Israeliin, mutta Venäjä sallii vain 2 500:n lähtemisen jokaisena kuukautena.

Neljänneksi, Jeesus paljasti, että Juudeassa tulee olemaan juutalaisia Ahdistuksen ajan puolivälissä (Matt. 24:16).

Elokuun 23. päivänä 2023, työskenneltyään vuoden päivät sen parissa, ryhmä arkkitehteja, insinöörejä ja muita esitteli suunnitelman Israelin pääministeri Netanyahu'lle kaupunkien, teollisuuspuistojen, sairaalan, rautatien ja lentokentän rakentamiselle Juudeaan ja Samariaan kasvattaakseen juutalaisten määrän siellä miljoonaksi.

Viidenneksi,
Raamattu opettaa, että Jerusalem laajenee ja tulee olemaan juovuttava malja ja väkikivi koko maailmalle aikakauden lopussa (Sak. 1:16-17; 12:1-3).

Elokuun 20:ntenä 2023 Israel hyväksyi suunnitelman käyttää 840 miljoonaa dollaria Itä-Jerusalemin parannuksiin ja laajentamiseen seuraavien viiden vuoden aikana.

Palestiinalaiset vaativat itselleen Itä-Jerusalemia; he haluavat sen olevan heidän toivomansa Palestiinan valtion pääkaupunki; siellä on Temppelivuori ja enemmänkin, mutta Israel aikoo nyt kasvattaa aluetta, tehdä siitä turvallisemman ja vahvistaa suvereniteettiaan sen suhteen.

Kuudenneksi,
koskien Antikristuksen vahvistusta arvottomalle seitsemän vuoden sopimukselle monien kanssa Lähi-idän rauhaa varten: Viime viikolla raportoin, että YK:n pääsihteeri Guterres on asettanut aikataulun tapaamiselle 18.-19. syyskuuta pakottaakseen maailman johtajia sitoutumaan "seitsemän vuoden nopeutettuun, kestävään ja muuttavaan toimintaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti, jotta kestävän kehityksen tavoitteet (Sustainable Development Goals eli SDGs) lunastetaan", jotka ovat pohjimmiltaan maailmanhallituksen luomista.

Panin myös merkille, että Biden'in hallinto haluaa tehdä sopimuksen maaliskuuhun 2024 mennessä (tai ainakin seuraavien 9-12 kuukauden aikana) Saudi-Arabian ja Israelin suhteiden normalisoimiseksi (jotain, jonka he uskovat voivan johtaa rauhaan ja turvallisuuteen Lähi-idässä).

Nyt uusimpaan päivitykseen.

Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvonantajan Jake Sullivan'in kolmen äskettäisen Saudi-Arabian vierailun jälkeen, 23. elokuuta 2023, tuntematon korkea israelilainen virkamies sanoi nimettömänä:
Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian välisissä keskusteluissa on edistytty, ja sopimukseen voidaan päästä jo "ensi vuoden alussa".

"Puhumme rauhansopimuksesta Saudi-Arabian ja Israelin välillä ensi vuonna, todennäköisesti ensi vuoden alussa."
"Kuljemme tähän diplomaattisesti, ja vielä on asioita ratkaistavana. Keskustelemme sekä saudien että israelilaisten kanssa."
Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian osalta keskustelut ovat olleet enimmäkseen Saudi-Arabian turvallisuudesta (USA suojelee Saudi-Arabiaa Iranilta, USA lähettää aseita Saudi-Arabiaan, auttaa saudeja rakentamaan ydinreaktoria, jne.).

Mitä tulee palestiinalaisiin ja Israelille asetettaviin vaatimuksiin: Israelin strategisten asioiden ministeri Ron Dermer sanoi, että keskustelut ovat olleet lähinnä Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian taloudellisen avun antamisesta palestiinalaisille, eivät juutalaisten siirtokuntien rakentamisesta tai juutalaisen siirtokuntarakentamisen keskeytyksistä.

Ymmärrä, että YK:n sopimus maailmanhallituksen perustamisesta seitsemässä vuodessa, todennäköinen sopimus rauhan aikaansaamisesta Saudi-Arabian ja Israelin välille sekä saudien suojelu (turvallisuus) Irania vastaan vuoden 2024 alussa ovat erittäin suuria tapahtumia Raamatun profetiassa.

(Lisätietoa: 27. elokuuta 2023 kerrottiin, että Yhdysvallat on ilmoittanut Israelille, että sen on tehtävä suuria myönnytyksiä palestiinalaisille, jotta sopimus onnistuisi.)

Seitsemänneksi, koskien Amerikan taantumista ja taloudellista romahdusta: 25. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että BRICS-maihin (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) tulevat liittymään Saudi-Arabia, Iran, Argentiina, Egypti, Etiopia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAE) astuen voimaan 1. tammikuuta 2024.

Viranomaiset arvelivat BRICS-maiden hallitsevan 60 prosenttia maailman öljystä.

Näiden kuuden muun maan lisääminen 1. tammikuuta 2024 antaa ryhmälle määräysvallan 80 prosentista maailman öljystä.

Biden'in päätös sulkea Keystone XL -putki, keskeyttää uudet öljyn ja kaasun porausluvat, myydä noin 75% Amerikan strategisista öljyvaroista, jne. on nyt jättänyt Yhdysvallat huonoon asemaan.

Se voi kestää vielä jonkin aikaa, mutta jotkut viranomaiset sanovat, että öljyn hinta nousee rajusti, ja se nostaa kaiken sen hintaa, mitä keskivertokansalaiset Yhdysvalloissa ostavat.

(Tiedoksi: Venäjä ja Iran ratsastavat tällä hetkellä korkealla, mutta ne kaadetaan ja BRICS-maat heikkenevät, kun Googin ja Maagogin taistelu tapahtuu.)

Kahdeksanneksi, äskettäin on raportoitu, että Maailman talousfoorumi (WEF) ja Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) vaativat maailmanlaajuista digitaalista henkilötunnusta ja maailmanlaajuista digitaalista valuuttajärjestelmää, joka käyttää seurattavia keskuspankkien digitaalisia valuuttoja (CBDCs).

Meille on jopa kerrottu, että niistä voi pian tulla totta.

Leo Hohmann, erittäin arvostettu tutkija ja kirjailija, ilmaisi asian näin:

Digitaalinen henkilötunnus + CBDC = Kaiken ihmisen toiminnan täydellinen valvonta/seuranta.

Hohmann lisäsi: "Kun nämä kaksi totalitaarista työkalua ovat paikoillaan, paluuta ei ole."

Ymmärtääkseni hän sanoi (ja olen hänen kanssaan samaa mieltä), että järjestelmä, joka johtaa Pedon merkkiin, tulee olemaan paikoillaan, ja se on pysäyttämätön.

Yhdeksänneksi,
koskien Amerikan rappeutumista: 22. elokuuta 2023 kerrottiin, että Biben'in hallinto on avannut 114 porttia Trump'in rajamuurissa ja hitsannut ne auki, jotta rajavalvontaviranomaiset eivät voi sulkea niitä.

(Lisää: 28. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että DHS (Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirasto) on käyttänyt 770 miljoonaa dollaria helpottaakseen laitonta maahanmuuttoa.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).


Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?


Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.
arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1900
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa