Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Jmalan valtakunta on kuin suuri sairaala
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyTänään kello 12:47 pm kirjoittaja jarrut

» Sanan saarna vähenee ja tunnelma lisääntyy
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyTänään kello 12:17 pm kirjoittaja jarrut

» C.O. Rosenius // Katso, käsiini olen minä sinut piirtänyt. Jes. 49:14.
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyTänään kello 12:14 pm kirjoittaja jarrut

» Tapio Puolimatka // WHO:n kansainvälinen pandemiasopimus
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyTänään kello 9:07 am kirjoittaja arkikalusto

» Frank Mangin profeetallinen viesti Ruotsille: "Herää!"
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyEilen kello 8:42 am kirjoittaja jarrut

» Mauri Viksten // Sota on Herran
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyEilen kello 7:47 am kirjoittaja jarrut

» Olavi Peltola //Olenko minä sinulle rakas?
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyEilen kello 7:19 am kirjoittaja Hellevi

» Olavi Peltola // Kärsimys ja Jumala
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyEilen kello 7:11 am kirjoittaja Hellevi

» Jobin kirja: Kärsimyksen keskellä
Valmistautuminen Antikristukseen EmptyEilen kello 6:56 am kirjoittaja Hellevi

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalenteri Kalenteri


Valmistautuminen Antikristukseen

Siirry alas

Valmistautuminen Antikristukseen Empty Valmistautuminen Antikristukseen

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ma Syys 11, 2023 8:16 am

Merkkejä Antikristuksen saapumisesta piakkoin by Daymond Duck 9.9.2023


Tämä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla nostaa pääaiheekseen Antikristuksen (AK) ja hänen saapumisensa, johon ei pitäisi mennä enää kovinkaan kauan. Globalismi on luonut puitteet tälle AK:n saapumiselle ja merkkejä kristillisen seurakuntakauden päättymisestä on ilmassa mahdollistaen AK:n nousun pian tapahtuvan uskovien ylöstempauksen jälkeen (armonaika päättyy ja vihan aika alkaa). Amerikan nykyinen taantuminen merkitsee myöskin Antikristuksen maailmanhallituksen lähestymistä (Ahdistuksen aika eli profeetta Danielin Israelia koskeva viimeinen 70. vuosiviikko on ovella).

------------------

Valmistautuminen Antikristukseen (Preparing For The Antichrist) :: By Daymond Duck


Published on: September 9, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/09/09/preparing-for-the-antichrist-by-daymond-duck/

Sanalla Antikristus on kaksi merkitystä: 1) Kristusta vastaan ja 2) Kristuksen sijaan.

Antikristus tulee olemaan Kristusta vastaan, mikä tarkoittaa, että hän tulee olemaan Kristuksen vihollinen, ja hän yrittää korvata Kristuksen, mikä tarkoittaa, että hän on väärä Kristus.

Uudessa testamentissa luemme seuraavaa:
Häntä kutsutaan synnin mieheksi, laittomaksi, pedoksi,
joka nousee syvyydestä, ja Ilmestyskirjan pedoksi
(2. Tess. 2:3, 8; Ilm. 11:7, 13:1).

Hän vastustaa Jumalaa ja väittää olevansa Jumala (2. Tess. 2:4).
Hänen tulemisensa on Saatanan työtä, joka antaa hänelle
voimaa valheellisilla ihmeillä, jotka vaikuttavat yliluonnollisilta
(2. Tess. 2:9).

Hän pilkkaa Jumalaa ja kaikkia Taivaassa (Ilm. 13:6).
Hänelle annetaan valta kaikkien ihmisten yli ja kaikkiin
kansakuntiin maan päällä (Ilm. 13:7).

Häntä palvovat kaikki maan päällä, joiden nimeä ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, mutta kaikki, jotka kieltäytyvät palvomasta häntä, tapetaan (Ilm. 13:8, 15). Monet ihmiset ovat vastustaneet Kristusta, mutta Saatanaa lukuunottamatta, joka sai Hänet hikoilemaan suuria veripisaroita, ei ole koskaan ollut synkempää tai varteenotettavampaa Jumalan vastustajaa maapallolla kuin Antikristus.

Monia vääriä kristuksia, vääriä profeettoja ja eksyttäjiä on tullut ja mennyt, mutta koskaan ei ole ollut suurempaa tai pahempaa pettäjää kuin tämä mies.

LifeSiteNews julkaisi 29. elokuuta 2023 Michael Haynes'in artikkelin katolisen arkkipiispa Vigano'n haastattelusta.

Kuten ymmärrän sen, tässä on joitain asioita,
joita Vigano sanoi (minun ja hänen sanoin):
Globalismin nousu valmistaa ihmiskuntaa Antikristuksen nousuun.
Yhteiskunnan korruptio turmelee katolisen kirkon.
Globalismi ja satanismi ovat huomattavan samankaltaisia.

Maailman johtajat palvelevat Saatanaa luovuttamalla kansojensa suvereniteetin Antikristukselle.
Maailman johtajat yrittävät poistaa Kristuksen instituutioista, kulttuurista ja kansalaisten elämästä.
Antikristus tulee olemaan diktaattori, ja siihen mennessä kun maailman johtajat saavat selville mitä he ovat tehneet, on liian myöhäistä tehdä asialle mitään.
Tässä linkki artikkeliin.

https://www.lifesitenews.com/news/archbishop-vigano-globalism-is-satanic-preparation-for-the-rise-of-the-antichrist/?utm_source=digest-world-2023-08-31&utm_medium=email

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että yhteiskunta on lähestymässä Antikristuksen saapumista.

Ensinnäkin, koskien Yhdysvaltain seuraavaa presidenttiä: 30. elokuuta 2023 Resist the Mainstream -uutissivusto raportoi Tucker Carlson'in uskovan, että entinen presidentti Trump voi olla salamurhan kohde.

Carlson uskoo, että jotkut Trump'in vihollisista haluavat epätoivoisesti estää häntä saamasta republikaanipuolueen ehdokkuutta ja siten valituksi tulemista uudelleen presidentiksi.

Trump'in viholliset ovat syyttäneet häntä valheellisesti, syyttäneet häntä virkavirheistä, ja nostaneet häntä vastaan useita syytteitä. He yrittävät pitää hänen nimensä poissa äänestyslipuista joissakin osavaltioissa, ja kaikki ponnistelut ovat tähän mennessä epäonnistuneet.

Artikkelissa ei sanota sitä, mutta Trump'in viholliset haluavat korvata iskulauseen "Amerikka ensin" iskulauseella "Globalismi ensin".

Ja arvaatko mitä?

Raamatun profetian mukaan Jumala sallii heidän pian viedä Amerikka maailmanhallitukseen, saa heidät antamaan voimansa saatanalliselle Antikristukselle, ja heidän kohtalonsa sinetöidään ikuisiksi ajoiksi.

Tästä ei ole syytä iloita, vaan se on Jumalan sanaa, joten sen täytyy tapahtua.

Toiseksi,
koskien petosta aikakauden lopussa: Syyskuun 6:ntena 2023, Prophecy News Watch'in (PNW) henkilökunta julkaisi artikkelin, jonka mukaan ihmiset käyttävät tekoälyä (AI) tuottaakseen realistisen näköisiä väärennettyjä videoita.

PNW raportoi, että NBC katsoi äskettäin 50 videota, jotka oli julkaistu sosiaalisen median verkkosivustoilla (Facebook, TikTok, YouTube, jne.), ja ne näyttivät olevan luotu huijaamaan ihmisiltä heidän rahansa.

Artikkelin mukaan: "Jotkut asiantuntijat varoittavat ensimmäisistä "deepfake-vaaleista" ensi vuonna, jolloin huomattava määrä äänestäjiä näkee poliittisia disinformaatiovideoita verkossa, eivätkä he voi varmuudella sanoa, ovatko ne totta."

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=6336

Kolmanneksi, koskien viimeaikaisia raportteja, joiden mukaan presidentti Biden suunnittelee alustavasti uuden pandemian julistamista, siirtymistä asteittain täysimittaiseen sulkutilaan (lockdown) ja yrittää pakottaa kaikki käyttämään kasvomaskia ja ottamaan rokotteen uutta erittäin pahaa virusta vastaan joulukuuhun 2023 mennessä: Elokuun 30. päivänä 2023 kerrottiin entisen presidentti Trump'in ilmaisseen mielipiteenään, että Biden (tai häntä tukevat) suunnittelevat uusien vaalien varastamista.

Trump uskoo, että uuden pandemian julistamisen tarkoituksena on "oikeuttaa lisää sulkemisia, lisää sensuuria, lisää laittomia äänestyslaatikoita, enemmän postiäänestyslippuja ja biljoonien dollarien palkkioita demokraattien poliittisille liittolaisille vuoden 2024 vaaleissa".

(Lisätietoa: 3. syyskuuta 2023 raportoitiin, että yhä useammat ihmiset ilmoittavat, etteivät he noudata uutta sulkemiskierrosta, kasvomaskin käyttövelvoitteita, pakotettuja rokotuksia, jne.)

Neljänneksi,
koskien pandemioita, nälkää ja maan petoja (eläimiä), jotka tappavat väkijoukkoja Ahdistuksen aikana (hallavan hevosen ratsastaja): Maaliskuun 16:ntena 2023 Fresno'n piirikunnan terveysviranomaiset löysivät hylätyn biolaboratorion Reedley'ssä, Kaliforniassa.

Resist the Mainstream raportoi 5. syyskuuta 2023, että Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) tutkimuksessa on "tunnistettu rakennuksen sisällä 20 erilaista tartuntatautien aiheuttajaa, mukaan lukien tuberkuloosi, denguekuume, HIV, COVID-19 ja malaria."

Mukana on ollut useampi kuin yksi yritys, jotka eivät tee täydellistä yhteistyötä CDC:n kanssa, ja yhteensä ne ovat vastaanottaneet 16 tunnettua lähetystä Kiinasta viime vuosina.

(Kysymys: Jos Yhdysvallat aikoo pitää rajansa Meksikon kanssa auki, miksi sillä on väliä, jos Kiina lähettää tunnistamattomia materiaaleja Kalifornian laittomaan biolaboratorioon?)

Viidenneksi,
28. elokuuta 2023, presidentti Biden'in lehdistösihteeri Karine Jean-Pierre sanoi, että päivitetty Covid-19-pistos on saatavilla syyskuun puolivälissä, ja presidentti Biden haluaa amerikkalaisten ottavan sen.

(Muistutus: 11. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) raportin mukaan 120 000 lasta Yhdysvalloissa on kuollut äkillisesti COVID-19-mRNA-rokotteen seurauksena.)

Kuudenneksi,
koskien petosta ja väestön vähentämistä: Vuonna 1996 Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) hyväksyi ivermektiinin turvalliseksi ihmiskäytössä useita sairauksia vastaan.

Sitten 21. elokuuta 2021 ja 26. elokuuta 2022 FDA julkaisi mainoksia verkkosivustollaan, joissa kehotettiin ihmisiä lopettamaan ivermektiinin käyttö Covid-19:n hoitoon.

FDA oli jo julistanut sen turvalliseksi ihmiskäyttöä varten; jotkut kutsuivat sitä ihmelääkkeeksi, se pelasti ihmishenkiä, ja sitten FDA suositteli, että ihmiset lopettaisivat sen käytön COVID-19:n hoitoon.

Kolme lääkäriä haastoi FDA:n oikeuteen liittovaltion tuomioistuimessa, koska se ehdotti, että lääke, jonka FDA oli hyväksynyt turvalliseksi ihmisille, ei ollut turvallinen Covid-19:ää vastaan.

FDA:n asianajajat väittivät, että FDA ei velvoittanut ihmisiä lopettamaan ivermektiinin käyttöä, koska se ei ollut turvallista; he vain suosittelivat ihmisiä lopettamaan sen käytön.

Yksi lääkäreistä pidätettiin virantoimituksesta ja hänet pakotettiin myöhemmin eroamaan työstään ivermektiinin määräämisen vuoksi.

Syyskuun 1. päivänä 2023 liittovaltion tuomari päätti, että FDA käytti väärin valtuuksiaan kehottamalla ihmisiä lopettamaan ivermektiinin käytön.

Tuomari päätti, että lääkärit voivat nyt haastaa FDA:n oikeuteen, koska se on esittänyt lääkärien määränneen lääkettä, joka ei ollut turvallinen.

Yhteiskunta todistaa valehtelua, petosta ja korruptiota hallinnon korkeimmilla tasoilla.

Valitettavasti monet lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet sen, tai ihmiset eivät olleet menettäneet työtään tämän asian takia.

Seitsemänneksi,
koskien petosta ja jumalattomuutta (pahuutta): 3. syyskuuta 2023 raportoitiin, että Louisiana'ssa on ollut yli 440 maastopaloa tänä vuonna, ja osavaltion historian suurin maastopalo (kutsutaan Tiger Island'in paloksi) roihuaa juuri nyt.

Johtuiko se ilmastonmuutoksesta?

Tiedoksesi, että osavaltion viranomaiset ovat vahvistaneet, että se sai alkunsa tuhopoltosta.

Kahdeksanneksi,
koskien Amerikan taantumista, tiedotusvälineiden ja monien poliitikkojen luomaa petosta: Fox News'in uutisankkuri Sean Hannity kysyi haastattelussa 2. syyskuuta 2023 demokraattien entiseltä kongressiedustajalta Tulsi Gabbard'ilta äskettäin Floridassa tapahtuneen ammuskelun politisoinnista, ja Gabbard vastasi:

Aiemmin pystyimme luottamaan AP (Associated Press) -uutistoimistoon, joka raportoi vain tosiasioista. Ei enempää. AP tarkoittaa nyt Associated Propagandaa, poliittisesti puolueellista mediaa, joka julkaisee artikkeleita, jotka sisältävät enemmän mielipideartikkeleita kuin uutisraportointia. He ja demokraattieliitti kohtelevat amerikkalaisia kuin me olisimme typeryksiä, emmekä kykene ajattelemaan itse ja tekemään omia päätöksiämme. He eivät voisi olla enempää väärässä.
Amerikka ei voi olla yhtenäinen, jos media ja monet poliitikot eivät ala puhua totuutta.

(Lisätietoa: Tiedämme nyt, että 51 hallituksen virkamiestä, entisiä hallituksen virkamiehiä, jne. panivat puumerkkinsä valheelliseen tarinaan kun he allekirjoittivat kirjeen, jonka mukaan Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarina oli venäläinen tiedotusoperaatio. Milloin Yhdysvaltain oikeusministeriö nostaa syytteen näitä ihmisiä vastaan? Luultavasti ei koskaan, koska monet heistä työskentelevät tai olivat joskus työskennelleet FBI:ssa, CIA:ssa, jne.)

Yhdeksänneksi,
koskien normalisointisopimusta (rauhaa) Israelin ja Saudi-Arabian välillä: 4. syyskuuta 2023 ilmoitettiin, että korkea israelilainen virkamies oli sanonut, että sopimus riippuu Yhdysvaltain puolustustakuista (turvallisuudesta) Saudi-Arabialle (ei Israelin myönnytyksistä palestiinalaisille).

"Rauha ja turvallisuus (peace and safety)" ovat sanoja, jotka jokainen Raamatun profetian tutkija ymmärtää.

Kymmenenneksi,
koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Intian ilmatieteen laitos (IMD) raportoi äskettäin, että 2. syyskuuta 2023 Odisha'ssa tapahtui 61 000 salamaniskua kahdessa tunnissa, jotka tappoivat 12 ihmistä ja 14 loukkaantui.

IMD varoitti, että äärimmäiset olosuhteet (rankkasateet, tulvat ja salamointi) voivat jatkua seuraavan viiden päivän ajan.

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).


Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?


Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1900
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Valmistautuminen Antikristukseen Empty Vs: Valmistautuminen Antikristukseen

Viesti kirjoittaja arkikalusto Ma Syys 11, 2023 8:25 am

(Muistutus: 11. elokuuta 2023 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) raportin mukaan 120 000 lasta Yhdysvalloissa on kuollut äkillisesti COVID-19-mRNA-rokotteen seurauksena.)

Kun tuo on ilmoitettu lasten lukumäärä, kuinka suuri se todellisuudessa sitten on?

Kuinka paljon syntyy vammautuneita lapsia Covid-19 rokotuksen vaikutuksesta, siitä ei puhuta mitään.arkikalusto
arkikalusto

Viestien lukumäärä : 1900
Join date : 21.11.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa