Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» 1.Tim. 2: 11-15 Nainen opettajana
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyEilen kello 7:15 pm kirjoittaja Morosus

»  Suurin uhka (The Greatest Threat) :: By Daymond Duck
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyKe Helmi 21, 2024 10:07 am kirjoittaja jarrut

» Roomalaiskirjeen ydinsanoma
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyKe Helmi 21, 2024 5:03 am kirjoittaja Hellevi

» Aikamedia aivan pihalla kun on julkaissut Richard Foster'in eksytyskirjan HENGELLISET HARJOITUKSET – ASKELEITA KASVUUN
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyTi Helmi 20, 2024 9:00 am kirjoittaja Hellevi

» Turvallisuus vaarallisessa maailmassa
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyMa Helmi 19, 2024 9:10 am kirjoittaja jarrut

» Kiinan uiguurien vähemmistö ja digitaalisen valvonnan etiikka
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptySu Helmi 18, 2024 3:59 pm kirjoittaja jarrut

» Uskonnollinen kokemus voi olla mielenhäiriö
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptySu Helmi 18, 2024 10:32 am kirjoittaja Hellevi

» Abrahamin vaikea ongelma
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyPe Helmi 16, 2024 11:20 am kirjoittaja jarrut

»  Takaisin Babyloniin (Back To Babylon) :: By Daymond Duck
Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle EmptyPe Helmi 16, 2024 10:24 am kirjoittaja jarrut

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle

2 posters

Siirry alas

Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle Empty Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle

Viesti kirjoittaja charmo Ke Helmi 26, 2014 10:24 am

21.2.2014 / Tetradit v. 2014 ja 2015 - Merkki Israelille?
https://youtu.be/FXnvckvpBxU - 'All Heavens Declare' 'Taivaat julistavat'
Psalmi 19
"Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja.
Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle.
Se ei ole puhetta, se ei ole kieltä, jonka ääni ei kuuluisi.
Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan.
Se on niinkuin ylkä, joka tulee kammiostaan, se riemuitsee kuin sankari rataansa juostessaan.
Se nousee taivasten ääristä ja kiertää niiden toisiin ääriin, eikä mikään voi lymytä sen helteeltä.
Raamatullinen kalenteri - Herra puhuu monin tavoin, myös taivaan avaruuden kautta.


1 Moos 1:14-16
Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanavaruuteen valonlähteitä erottamaan päivän yöstä. Olkoot ne merkkeinä osoittamassa määräaikoja, päiviä ja vuosia,
ja olkoot ne taivaanavaruudessa valonlähteinä valaisemassa maata". Näin myös tapahtui:
Jumala teki kaksi suurta valonlähdettä, suuremman valonlähteen hallitsemaan päivää ja pienemmän hallitsemaan yötä, sekä tähdet.
Näin Jumala loi kalenterin, jossa aika lasketaan auringon ja kuun mukaan. Hän seuraa edelleen omaa raamatullista kalenteriaan, vaikka monissa uskonnoissa ja kulttuureissa on luotu uudet kalenterit. Herra loi myös tähdet, jotka myös julistavat Jumalan suuruutta ja sanomaa.
Jumala on suunnitellut oman juhlakalenterinsa, joka ajoittuu sadonkorjuuaikojen mukaan.
Me olemme niin omaksuneet vuotuiset juhlamme, jossa pakanajuhlat ja kristilliset tapahtumat on nivottu babylonialaiseksi sekoitukseksi, että emme edes "kuule", kun Jumala sanassaan sanoo:

3 Moos 23:1-4

Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
"Puhu israelilaisille ja sano heille: Herran juhla-ajat, joiksi teidän on kuulutettava pyhät kokoukset, minun juhla-aikani, ovat nämä.
Kuusi päivää tehtäköön työtä, mutta seitsemäntenä päivänä on sapatti (Shabat), levon päivä, pyhä kokous; silloin älkää yhtäkään askaretta toimittako, se on Herran sapatti (Shabat), missä asuttekin.
Nämä ovat Herran juhla-ajat, pyhät kokoukset, jotka teidän on kuulutettava määräajallansa:
Näemme, että kyseessä ei ole vain israelilaisille tai juutalaisille annetut juhla-ajat, vaan Herran juhla-ajat.
Sapatista (Shabat), jotta ymmärrämme Jumalan ajoituksia

Shabat; ainoa viikonpäivä, jolle on annettu nimi, on määrätty seitsemänneksi päiväksi. Muilla päivillä on vain järjestysnumero heprean kielessä: 1. päivä, 2. päivä...jne. Nämä ovat ne kuusi päivää, joina Herra loi luomakunnan ja sitten tuli "Shabat"; levon päivä.
Luomisen yhteydessä ainoat ihmiset olivat Adam ja Eeva, (eikä juutalaisia tai israelilaisia ollut), ja jo tuolloin levon päiväksi annettiin Adamille (=ihminen) ja hänen jälkeläisilleen 7. päivä eli Shabat. Jumala on tarkoittanut sapatin siis koko ihmiskunnan lepopäiväksi aina luomisesta lähtien.

Elämän ohjeissa; 10 käskyssä, yksi ohjeista on 2 Moos. 20:8-11

"Muista pyhittää Shabat. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, Shabat; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi Shabatin ja pyhitti sen.
Viikon ensimmäistä päivää, sunnuntaita, Herra ei ole siunannut ja pyhittänyt lepopäiväksi Vanhassa eikä myöskään Uudessa Testamentissa. Ensimmäisellä vuosisadalla apostoli Paavalin ja apostolisen alkuseurakunnan aikana sapatinpäivä oli jumalanpalveluspäivä, jolloin kokoonnuttiin rukoilemaan, tutki¬maan kirjoituksia ja jakamaan sanaa.
Sunnuntain lepopäivänä pyhittävä käytäntö ei siis perustu Jumalan Sanaan, vaan on ihmisoppi ja itsevalittu jumalanpalvelus. Ei missään kohdin Uutta Testamenttia kehoiteta vaihtamaan Shabat-lepopäivää sunnuntaiksi.

Milloin, miten ja miksi tämä muutos sitten tapahtui?

Juuret löytyvät Baabelista, jossa maailman ensimmäinen valtias, Nimrod, rakensi Baabelin tornin, maailman ensimmäisen väärän jumalanpalvelusjärjestelmän keskuspaikan. Nimrodin puoliso Semiramis johti tätä Baabelin uskontoa, jonka symboli oli taivaan kuningatar Semiramis Tammus-lapsi käsivarsillaan. Katolisen kirkon Maria-palvonta, äiti-lapsi -myytti, lapsikaste- ja kiirastulioppi esim. juontavat juurensa juuri Babyloniasta.

Aurinko oli Tammuksen symboli ja siksi aurinkoa kumarrettiin. Alkuseurakunta apostolien valvonnassa noudatti kaikessa Jumalan Sanaa ja Tooran käskyjä. Mutta pian apostolien kuoltua "laittomuuden salaisuus" pääsi vaikuttamaan seurakuntaan.

Kun keisari Konstantinus Suuri tuli valtaan, hän nosti kristinuskon tasavertaiseksi pakanauskontojen kanssa Rooman valtakunnassa. (Myöhemmin kristinuskosta tuli Rooman valtionuskonto ja katolinen kirkko sai alkunsa.)
Roomalaiset harjoittivat babylonialaisperäistä Mitras-kulttia ja palvoivat aurinkoa ja muita taivaankappaleita sekä epäjumalia. Jotta saatiin roomalaiset omaksumaan "kristinusko", tehtiin kompromisseja uskontojen välillä. Tällainen sekoitus on edelleen roomalaiskatolinen uskonto.
Nikean kirkolliskokouksessa v. 325 muutettiin mm. raamatullinen Pesach roomalaiseksi pääsiäiseksi, Tammuksen syntymäpäivästä 25. joulukuuta tehtiin Jeshuan syntymäpäivä. Seitsemäntenä päivänä ollut sapatti; Shabat, siirrettiin 1. päiväksi, sunnuntaiksi eli auringon päiväksi, koska roomalaiset olivat tottuneet palvomaan aurinkoa ja viettämään auringon päivää.
Danielin kirjassaan kertoma antikristuksen henki pyrkii juuri muuttamaan ajat, kalenterit, juhlat ja Jumalan lait, koska niissä ja niitä elämällä ja viettämällä näemme kirkkaana Jumalan koko pelastussuunnitelman ja Messiaan näiden juhlien täyttäjänä.
Herran juhla-ajat

Alla on vuotuinen pakanallinen juhlakalenteri, jota mm. Wicca-noidat käyttävät. Huomaamme heti, että meidän juhlakalenterimme muistuttaa hyvin paljon tätä kalenteria. Pakanalliset noitien juhlat ovat saaneet vain "kristillisen silauksen". Yule / joulu, Imbolc / kynttilänpäivä, Ostara (äiti jumalatar)/ Marian päivä, Beltane / vappu, juhannus / Johannes Kastajan päivä, Lughnasadh (myös Lammas), Mabon, Samhain / Pyhäin päivä, Halloween.Neo-pagan wheel of the year. Image Credit: Wikimedia


Heprealainen kalenteri, jota Herra on käyttänyt aina ja edelleen käyttää, perustuu sekä auringon että kuun kiertoon. Kalenterissa jokainen kuukausi on joko 29 tai 30 päivän pituinen ja alkaa uudenkuun ohuen sirpin näkyessä paljain silmin katsottuna taivaalla. Täten vuodessa on tavallisesti 353–355 päivää, mutta tietyin väli¬ajoin vuoteen lisätään ylimääräinen kolmas¬toista kuukausi, jotta kalenterin kuu¬kaudet aina pysyisivät suunnilleen samana vuoden¬aikana. Tänä v. 2014 on kaksi Adar-kuukautta ja siksi Purim-juhlaa vietetään vasta maaliskuussa, kun on Adar II.
Israelin vuosittain toistuvien juhlapäivien historiallinen tausta on niissä teoissa, jotka tapahtuivat Mooseksen aikana silloin, kun Jumala vapautti Israelin Egyptin orjuudesta noin vuonna 1550 eKr.
Näillä samoilla juhlilla on toinenkin, tulevaisuuteen viittaava merkitys: ne ovat "tulevaisuuden varjo" Jeshua Messiaasta ja hänen morsiamestaan. Kolmesta ensimmäisestä juhlasta Jeshua teki totta v. 32 (33?). Saman vuoden helluntaina alkoi nykyinen aikakausi, mutta kolme viimeistä juhlaa on vielä toteutumatta.

3. Moos. 23. luvun mukaan nämä juhlapäivät ovat:
Kevään juhlat (täyttyneet Jeshuassa Hänen tullessaan ensimmäisen kerran maailmaan)
1. Pesach / pääsiäinen (Nisan 14-15) - Egyptin orjuudesta vapautus, virheetön lammas, veri - Jeshuan ristinkuolema
2. Hag haMatsot / happamattoman leivän juhla (Nisan 15-21) - uskovan vaellus pyhityksessä
3. Henif ha‘Omer / uutislyhteen heilutus (viikon ens. päivä sapatin jälkeen) - Jeshuan ylösnousemus
4. Hag haShavuot / Helluntai (Shiwan 6) - Toora Siinailla - Pyhä Henki saapui
Syksyn juhlat (odottavat täyttymistään Jeshuan tullessa toisen kerran)
5. Rosh haShana / uusi vuosi, Jom haTeruah / pasuunansoiton päivä (Tishri 1)
6. Jom haKippurim / sovituspäivä (Tishri 10)
7. Sukkot / lehtimajanjuhla (Tishri 15-21)Olemme näin nähneet, että Herra käyttää omaa kalenteriaan, joka perustuu kuuhun ja aurinkoon; "...merkkeinä osoittamassa määräaikoja, päiviä ja vuosia,.." Hän on määrännyt tietyt "tapaamisajat", moadim; juhlat, joissa Hän kohtaa kansansa ja näin vuosittaisessa juhlien "kenraaliharjoituksissa", "tulevaisen varjossa" käydään ennalta läpi, miten kerran Messias täyttää nämä juhlat ja kohtaa omansa. Kevään juhlat Hän on jo täyttänyt. Nyt olemme pian saapumassa syksyn juhliin ja Jeshuan paluuseen takaisin. Morsiamella on oma juhlansa, kun hän kohtaa Ylkäkuninkaansa.
------------------------------------------
Tämä kaikki oli alustusta varsinaiselle aiheelleni, joka käsittelee Tetradeja. Jos Jumalalla ei olisi omaa tarkkaa kalenteriaan ja jos Hänen juhlapäivänsä eivät olisi tietyillä paikoilla, tetradeilla ei olisi meille mitään merkitystä. Jos emme tunne Herran kalenteria ja viettäisi Hänen juhliaan, emme ymmärtäisi viestiä ja varoituksia, joita saamme tästä ajasta.
Miksi valita pakanajuhlien vietto, kun Herra on järjestänyt kansalleen Pyhät juhlat, joissa kohtaamme Hänet? Miksi ei valita lepopäiväksi sapattia, jolloin Herra itse lepäsi ja jonka päivän Hän siunasi? Miksi ylläpitää ja jatkaa Rooman babylonialaista sekoitusta ja astumista pois Herran Sanan ohjeista, joista päätettiin Nikeassa? Ohjaavatko meitä "kristilliset" kirkkokuntien perinteet vai Sanan totuus? Näitä kukin meistä voi miettiä.

Tetradit - kuunpimennykset juutalaisina juhlapyhinä.


Tänä ja ensi vuonna 2014 ja 2015 saamme todistaa harvinaista "Tetradia", kuunpimennyksiä juutalaisina juhlapyhinä. Jeshuan syntymän jälkeen on ollut 8 tällaista Tertradia. Viime vuosisadalla kaksi, jotka molemmat osuivat Israelin historian merkittävimpiin tapahtumiin; Israelin itsenäistymissotaan ja Kuuden päivän sotaan, jolloin Jerusalem vapautettiin. Sitä ennen oli 500v. edellisestä Tetradista juutalaisina juhlapyhinä ja tämä tapahtui Espanjan juutalaisten karkoituksen jälkeiseen aikaan.
"Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä."
Joel 2:3
Jumala on luonut koko maailmankaikkeuden ja kaiken, mitä siinä on. Raamattu puhuu myös Jobin kirjassa avaruudesta. Evankeliumin sanoman ja Jumalan pelastussuunnitelman voi jopa lukea tähtitaivaalta; Mazzarot, tähtikuviot julistavat sanomaa.
Auringossa ja kuussa on merkit, kun Jeshuan paluu on käsillä.

Juutalaisuudessa ajatellaan, että kuunpimennykset ovat merkki Israelille ja auringonpimennykset koko maailmalle.

Kaikki kuunpimennykset eivät ole samanlaisia:
- Täydellisiä kuunpimennyksiä, jotka muuttavat kuun veren punaiseksi.(merk. "miekkaa")
- Keskeisiä kuunpimennyksiä, kuin tikkataulun keskiö.
- Näkyvissä jostain päin maailmaa katsottuna esim. Jerusalemista.
- Peräkkäin olevia täydellisiä pimennyksiä kaksi, kolme tai neljä
- Neljä täydellistä kuunpimennystä peräkkäin (ilman, että on osittaisia välissä) kutsutaan 'Tetrad'iksi.
- Samanaikaisia juutalaisten juhlapyhien kanssa.

Pastori Mark Blitz huomasi v.2008, että epätavalliseen aktiivisuuteen pimennysten suhteen liittyy myös harvinainen 'Tetrad' v. 2014-2015. ‘Tetrad’ on nimi, jonka NASA antoi neljälle toisiaan seuraaville täydellisille kuunpimennyksille (välissä ei ole osittaista kuunpimennystä). Hän mietti, voisivatko nämä kuunpimennykset liittyä jotenkin Jeshuan paluuseen tai Herran päivän alkuun.

Blitz huomasi edelleen, että nämä 4 kuunpimennystä, jotka muodostavat 'Tetrad'in, tapahtuivat juutalaisina juhlapyhinä;

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 2014-2015

- 15.4. pääsiäisenä (Pesach) ja 8.10. lehtimajajuhlana (Sukkot) - v. 2014
- 4.4. pääsiäisenä (Pesach) ja 28.9. lehtimajajuhlana (Sukkot) - v. 2015.

J.R. Church huomasi, että kaksi auringonpimennystä v. 2015 myös tapahtuu juutalaisina juhlina. Nämä auringonpimennykset ovat molemmat 14 päivää ennen kuunpimennyksiä, myös juutalaisina juhlapäivinä.

Nisan 1. Uusi vuosi raamatullisessa kalenterissa
Tishri 1. Uusi vuosi siviilikalenterissa (Rosh HaShana)Jokaisena näistä kuudesta juutalaisesta pyhästä päivästä, aurinko pimenee tai kuu ei anna valoansa.

Vuodesta 1949 vuoteen 2015 on kolme Tetradia tapahtunut juutalaisten juhlapyhien aikana.

Tapahtuuko tämä Tetrad-ilmiö vielä v. 2014-2015 jälkeen uudelleen tällä vuosisadalla? - Ei.
Seuraava juhlapyhien aikaan tapahtuva Tetrad olisi vasta noin kolmensadan vuoden päästä.

Taphtuiko Tetrad viime vuosisadalla? Kyllä; v. 1949/1950, Israelin itsenäistymistä seuranneina vuosina ja v.1967/1968, sinä vuonna, kun Jerusalem vapautettiin kuuden päivän sodassa ja seuraavana.

Ennen tätä on mentävä v.1493-1494, jolloin tapahtui neljä kuunpimennystä pääsiäisenä (Pesach) ja lehtimajajuhlana (Sukkot)." Tuolloin Espanjan juutalaiset oli karkoitettu maasta ja oli inkvisition
julmuuksien aika.
Tetrad oli myös vuosina 32/33 jKr. Monet uskovat, että Jeshuan ristiinnaulitseminen tapahtui tuolloin.Historiassa:

14.5.1948 Israelin valtio syntyi ja
15.5.1948 Israelin valtio joutui sotaan kuutta arabiarmeijaa vastaan.

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 1949-1950

13.4.1949, pääsiäinen (Pesach)
7.10.1949, lehtimajajuhla (Sukkot)
2.4.1950, pääsiäinen (Pesach)
6.9.1950, lehtimajajuhla (Sukkot)

3.4. - 20.7.1949: Tulitauko allekirjoitettiin, maa-alue kasvoi

Tetrad ja juutalaiset juhlat: 1967-1968

24.4.1967, pääsiäinen (Pesach)
18.10.1967, lehtimajajuhla (Sukkot)
13.4.1968, pääsiäinen (Pesach)
6.10.1968 lehtimajajuhla (Sukkot)

Kesäkuun 7. 1967: Jerusalem saatiin takaisin kuuden päivän sodassa.

Kaksi Tetrad'ia, jotka osuivat juutalaisiin juhlapyhiin, osuivat merkittäviin ajanjaksoihin Israelin historiassa.
Voisi olettaa, että viimeinen Tetrad tällä vuosisadalla, joka osuu juutalaisten juhlapyhien kohdalle v. 2014 - 2015 viestittäisi vaikeaa aikaa, mahdollisesti sotaa, Israelille. Tänä aikana on tärkeä erityisesti rukoilla Israelin ja Jerusalemin rauhan puolesta.
Nämä kuunpimennykset näkyvät Amerikkojen yllä ja uskon, että USA:n voimakas rauhansopimuksen läpirunnominen ja Israelin painostus maan jakamiseen, johtaa Amerikan kohti tuomioita. Vielä 6 miljoonaa juutalaista asuu USA:ssa ja heidän viimeiset hetkensä päästä turvallisesti isiensä maahan alkavat olla käsillä. USA:n ulkoministeri Kerry määritteli 9kk ajanjakson rauhansopimuksen aikaansaamiselle viime heinäkuussa. Deadlinen olisi määrä olla huhtikuun 15. Juuri sama päivä, kun ensimmäinen kuunpimennys näkyy Amerikan yllä.

Tulossa on myös v. 2018 epätavallisen pitkä, täydellinen kuunpimennys Jerusalemin yllä 27.7. 2018, joka kestää 106 min.

LUNAR TETRAD PATTERN: Luis Vega on tehnyt erinomaiset kuvat kaikista 8 tetradista historian aikajanalla selityksineen. Kannattaa tutustua!
'And the Moon into Blood' Jack Kinsellan artikkeli (Omega letter)

Jeshua sanoi, että Hänen paluunsa merkkeihin kuuluvat merkit auringossa, kuussa ja tähdissä.
Luukas 21:25
"Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat."
Olemme nyt siinä vaiheessa historian kulkua, jolloin näemme kaikkien Jeshuan paluun merkkien ympäröivät meitä.
Ja tiedämme - Kuninkaamme on pian tulossa!

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle Empty Vs: Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle

Viesti kirjoittaja charmo Ke Helmi 26, 2014 10:28 am

Valitettavasti tässä erään ystävän kokoamassa artikkelissa erinomaiset värilliset kuvat eivät siirtyneet lähetykseen. Mutta asia on kaikki noin.
On ilmeistä, että Jumala avaa näiden taivaallisten merkkien kautta profeetallista aikajanaansa, että srk olisi hereillä ja laittaisi lamput kuntoon - ja seisoisi vahvasti Israelin rinnalla.

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle Empty Oliko OMA kirjoitus vai jonku toisen?

Viesti kirjoittaja jarrut Ke Helmi 26, 2014 12:18 pm

Kirjoitus löytyy myös täältä:

http://www.reinosav.net/tetradit.html

Reino Savola sivut:
http://www.reinosav.net/paasivu.htm

Arvioikaa
jarrut
jarrut
Admin

Viestien lukumäärä : 2721
Join date : 24.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle Empty Vs: Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle

Viesti kirjoittaja charmo Ke Helmi 26, 2014 12:40 pm

Siis ei ollut oma, vaan erään ystävän. Nimen jätän pois. Aiheeseen tutustuin useita vuosia sitten J.R. Churchin "Prophecy in the news" lehden kautta myöskin.

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle Empty Vs: Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle

Viesti kirjoittaja charmo Ke Helmi 26, 2014 12:42 pm

Mielenkiintoiset nuo Reino Savolan sivut, kiitos!

charmo

Viestien lukumäärä : 46
Join date : 15.01.2014
Ikä : 64
Paikkakunta : Suomi

Takaisin alkuun Siirry alas

Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle Empty Vs: Tetradit v.2014-2015, merkki Israelille ja srk:lle

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa