Vapaasana


Join the forum, it's quick and easy

Vapaasana
Vapaasana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 

 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Hannu Lehdeskoski // Jeesus vai Paavali Pohdintoja uskonasioista
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyTänään kello 12:24:22 kirjoittaja jarrut

» Ei sinun aurinkosi enää laske, eikä sinun kuusi vajene
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyTänään kello 9:02:04 kirjoittaja Hellevi

» William Branham
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyEilen kello 15:13:00 kirjoittaja Rea Aalto

» PYHÄ HENKI EI OLE ANTIKRISTUKSEN ELI LAITTOMAN PIDÄTTÄJÄ PAAVALIN TESSALONIKALAISKIRJEESSÄ (2 Tess. 2:6-7), VAAN MAALLINEN VALTA JOKA SISÄLTÄÄ LAILLISUUDEN
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyEilen kello 11:15:30 kirjoittaja jarrut

» Bibelfocus // William Branham ja Latter Rain
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyEilen kello 9:31:49 kirjoittaja Hellevi

» Nätti kuva tai + ajatus
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyEilen kello 9:12:27 kirjoittaja Hellevi

» Sara Saarela / Hyvää Ystävänpåivää
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyEilen kello 8:18:02 kirjoittaja Hellevi

» 1.Tim. 2: 11-15 Nainen opettajana
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyTo 22 Helmi - 19:15:06 kirjoittaja Morosus

»  Suurin uhka (The Greatest Threat) :: By Daymond Duck
Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck EmptyKe 21 Helmi - 10:07:09 kirjoittaja jarrut

Helmikuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

Kalenteri Kalenteri


Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck

Siirry alas

Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck Empty Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck

Viesti kirjoittaja vakiokalusto Ma 4 Joulu - 8:04:34

maanantai 4. joulukuuta 2023
Jumala määräsi Israelin kohtalon joka sisältää monia lupauksia Jeremian kirjassa by Daymond Duck 2.12.2023

Tämä suomentamani pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla alkaa muistutuksilla Jumalan lupauksista Israelin kansalle, joista kerrotaan mm. VT:n Jeremian kirjassa. Tämä on ajankohtaista nyt, kun Israelin valtio on jo 75-vuotias (muista Jeesuksen viikunapuuvertaus) ja profeetallinen Ahdistuksen aika eli Danielin 70. vuosiviikko kolkuttaa ovella. Tapahtumat tällä hetkellä Lähi-idässä ovat tapetilla Gazan sodan vuoksi, josta kirjoittaja tekee raporttiinsa päivittäisiä päivityksiä. Lisäksi muitakin uutisjuttuja, jotka toimivat aikainmerkkeinä.
-----------------


Jumala määräsi sen (God Decreed It) :: By Daymond Duck


Published on: December 2, 2023 by RR10 Category: Daymond Duck, General Articles
https://www.raptureready.com/2023/12/02/god-decreed-it-by-daymond-duck/

Jeremian 30. luku on täynnä Jumalan lupauksia Israelin lapsille.

Sen oli tarkoitus lohduttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla toivoa kansakunnalle.

Se varmasti teki niin ja tekee edelleenkin.

Eräs lupaus kertoo meille, että Jerusalem rakennettaisiin uudelleen samaan paikkaan, jossa se on aina ollut (kukkulallensa; Jer. 30:18.

Tästä syystä Jerusalem on olemassa siellä, missä se on nykyään.

Jumala määräsi sen.

Toinen lupaus kertoo meille, että Jerusalemin väkiluku kasvaa suuresti ("Minä lisään heitä, eikä heitä ole vähän", Jer. 30:19).

Tästä syystä Jerusalemin väkiluku on kasvanut noin 3000 asukkaasta 1840-luvulla lähes miljoonaan nykyään.

Jumala määräsi sen.

Kolmas lupaus kertoo meille, että Jumala rankaisee jokaista, joka vahingoittaa Israelia ("Minä rankaisen kaikkia, jotka heitä sortavat", Jer. 30:20).

Siksi Israelin viholliset häviävät sodat Israelia vastaan.

Jumala määräsi sen.

Neljäs lupaus kertoo meille, että Israelilla tulee olemaan omat johtajansa ("Ja hänen valtiaansa nousee hänestä itsestänsä, hänen hallitsijansa lähtee hänen keskeltänsä", Jer. 30:21).

Tästä syystä Israelia hallitsevat juutalaiset (ei babylonialaiset, roomalaiset, muslimit, jne.).

Jumala määräsi sen.

Viides lupaus kertoo meille, että juutalaiset tulevat olemaan Jumalan kansa, ja Hän on oleva heidän Jumalansa (Jer. 30:22).

Siksi koko maailma kääntyy Israelia vastaan.

Suurin osa juutalaisista ei ole vielä palannut Jumalan luo, mutta he oppivat pian, että he ovat Hänen kansaansa ja Hän on heidän Jumalansa.

Jumala määräsi sen.

Kuudes lupaus kertoo meille,
että Herran tuomio kohtaa jumalattomia ("Herran myrsky, kiivastus, puhkeaa, pyörremyrsky vyöryy kohti jumalattomien päätä" (Jer. 30:23).

Tästä syystä Gazan tuho on niin paha.

Jumalan viha kohtaa ihmisiä, jotka ovat tehneet kauheaa pahuutta.

Jumala määräsi sen.

Milloin nämä lupaukset toteutuvat?

Jumala sanoi: "Aikojen lopulla te tulette sen ymmärtämään" (Jer. 30:24).

Sinnittele, koska Jumala sanoi, että Hän tekee täydellisen lopun kansoista, joista juutalaiset palasivat kotiin (Jer. 30:11).

(Mielipide: En voi ennustaa tulevaisuutta, mutta tiedän, että Lähi-idän ongelmat johtavat arvottomaan 7 vuoden rauhansopimukseen, Uuden maailmanjärjestyksen nousuun ja kansakuntien tuhoon (Dan. 9: 27; Ilm. 13:7; Dan. 2:41–45.))

Tässä on joitain kirjoituksia, jotka nousivat uutisiin äskettäin:

Ensinnäkin,
koskien Israelin hyökkäyksiä sairaaloissa ja/tai niiden lähellä Gazan alueella: Viikoittaisessa raportissaan (16.-23. marraskuuta 2023), arvostettu profetianopettaja Amir Tsarfati sanoi: "Hamasin infrastruktuurin penkominen on jatkunut läpi kuluneen viikon. Al-Shifa-sairaala on ollut ensisijainen kohde, koska Israelin puolustusvoimien (IDF) on mentävä sinne, missä vihollinen on. Terroristit olivat niitä, jotka päättivät perustaa toimintansa tunneleihin tärkeiden humanitaaristen kohteiden alapuolelle. Kaikki viattomat ihmishenget, jotka saattavat joutua taisteluihin, ovat seurausta pahoista taistelijoista, jotka vetivät sodan sairaalaan. Ne eivät ole Israelin joukkojen syytä, jotka varoittivat kaikkia siviilejä etukäteen heidän saapumisestaan minimoidakseen mahdolliset sivuvahingot."

(Tiedoksi: Hänen ansiokseen, Amir Tsarfati on kutsuttu Washington DC:hen puhumaan useissa paikoissa, joissa on läsnä kongressiedustajia ja senaattoreita lähipäivinä. Tämä saattaa olla ohi tämän artikkelin julkaisemiseen mennessä.)

(Lisätietoa: 27. marraskuuta 2023 Elon Musk vieraili Israelissa. Katsottuaan videoita Hamasista murhaamassa naisia, lapsia ja muita, Musk sanoi: "Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tappaa ne, jotka vaativat siviilien murhaamista. Et tule muuttamaan heidän asennettaan.")

(Minun mielipiteeni: Valitettavasti Musk on oikeassa, koska Hamas sanoi, että he tekevät sen yhä uudestaan, kunnes Israel on tuhottu. Jos Hamas ei aio lopettaa, Israelilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin eliminoida heidät.)

Toiseksi,
koskien taloudellista apua Gazan alueen jälleenrakentamiseen sen jälkeen, kun Israelin sota Hamasin kanssa on päättynyt: Marraskuun 22:sena 2023 raportoitiin, että Arabianlahden alueen maat puhuvat kahdesta ehdosta:

Ensinnäkin palestiinalaishallinnon johdossa on tapahduttava muutos, ennen kuin Arabianlahden maat tarjoavat mitään rahoitusta.

Toiseksi
Israelin on laadittava poliittinen suunnitelma Palestiinan kysymyksen käsittelemiseksi.​
(Minun mielipiteeni: Israel on tehnyt monia suunnitelmia viime vuosina, ja ne kaikki on hylätty. On mahdotonta tuottaa poliittista suunnitelmaa, jonka kaikki hyväksyisivät.)

Kolmanneksi,
koskien mahdollista korruptiota demokraattipuolueessa: 22. marraskuuta 2023 ilmoitettiin, että Washington DC:n poliisilaitoksen jäsen on äskettäin julkaissut puhelimeensa tallentaman videon mielenosoittajista Kongressin Capitol-rakennuksessa 6. tammikuuta 2021, joka näyttää siviilipukuisen poliisin, jonka virkamerkki roikkuu kaulassa ja joka kertoo toiselle poliisille: "Kätkeydymme Antifa-ryhmäksi väkijoukossa."

Jotkut mielenosoittajat, jotka pidätettiin tammikuun 6. päivänä, ovat sanoneet, että poliisi kehotti heitä menemään Capitolille.

Video on toimitettu Kongressin edustajainhuoneen valvontakomitealle tutkittavaksi.

(Minun mielipiteeni: Joku käytti Antifaksi naamioitunutta peitepoliisia kannustaakseen Trumpin kannattajia menemään Capitolille, jossa heidät pidätettäisiin pian.)

Neljänneksi, koskien Amerikan rappeutumista ja jumalattoman yhden-maailman uskonnollisen järjestelmän nousua: Marraskuun 23. päivänä 2023, presidentti Biden julkaisi presidentin vuotuisen kiitospäiväjulistuksen ja ensimmäistä kertaa Amerikan historiassa Yhdysvaltain presidentti jätti pois kaikki viittaukset Jumalaan tai uskoon.

(Minun mielipiteeni: Mitä kristittyjen pitäisi odottaa presidentiltä, joka rakastaa ja edistää jumalatonta Uutta maailmanjärjestystä, aborttia, homoagendaa, jne.?)

Viidenneksi,
koskien maailmanhallitusta:
Viron parlamentti ilmoitti 22. marraskuuta 2023 Maailman terveysjärjestölle (WHO), että se hylkää kansainvälisen pandemiasopimuksen (Accords) sekä kansainvälisen terveyssäännöstön (IHRs) muutokset.

Marraskuun 25:ntenä 2023 raportoitiin, että Slovakia on ilmoittanut Maailman terveysjärjestölle (WHO), ettei se allekirjoita tai ratifioi WHO:n kansainvälistä pandemiasopimusta (Accords). Marraskuun 28:ntena 2023 kerrottiin Uuden-Seelannin ilmoittaneen, että YK ja WHO eivät enää komentele sitä, eikä se suostu näihin IHR-muutoksiin. Useampien maiden on tehtävä näin.

Nämä kaksi asiakirjaa muuttavat WHO:n neuvoa-antavasta organisaatiosta valvovaksi kansainväliseksi viranomaiseksi.

Ne edellyttävät kansallisen suvereniteetin luovuttamista vaaleilla valitsemattomalle maailmanhallitukselle mahdollisen kriisin aikana.

Kuudenneksi,
koskien varkauksia ja Amerikan taantumista aikakauden lopulla: Marraskuun 26:ntena 2023 ilmoitettiin, että järjestäytyneet myymälävarkaudet ja rikollisuutta lievittävät käytännöt maksoivat New Yorkin osavaltion vähittäiskauppiaille 4.4 miljardia dollaria vuonna 2022.

New Yorkin osavaltion kuvernööri hylkäsi vetollaan viime viikolla molempien puolueiden lakiesityksen luoda työryhmä etsimään tapoja asian käsittelemiseksi.

Seitsemänneksi,
koskien sotia ja sotahuhuja (kenties Psalmi 83, Jesaja 17, Hesekiel 38-39): Marraskuun 27. päivänä 2023 Irakin pääministerin neuvonantaja sanoi, että jos nykyisestä aselevosta ei tehdä pysyvää, "koko alue (Lähi-itä) on tuhoisan konfliktin partaalla, joka voi koskea kaikkia, eikä sen laajenemisen suuruutta tai kuinka sitä hallitaan ja miten se pysäytetään tiedetä."

Kahdeksanneksi,
koskien Pedon merkkiä: Kanada ja EU sopivat 24. marraskuuta 2023 digitaalisen henkilötietojärjestelmän edistämisestä (kaiken ostamisen ja myymisen seurannan ennakkoedellytys) ja miten sitä ajetaan yhteisesti G-7:ssä, G-20:ssa, OECD:ssä, YK:ssa ja WTO:ssa.

(Minun mielipiteeni: He ovat sopineet työskentelevänsä yhdessä globaalin ID-järjestelmän parissa.)

(Lisätietoa: 28. toukokuuta 2023 raportoitiin, että Bill Gates Foundation yrittää korvata käteisen rahan digitaalisella henkilötunnuksella ja digitaalisella valuuttajärjestelmällä Nigeriassa, ja tätä yritystä tukevat Maailman talousfoorumi, EU ja useat YK:n virastot.)

Yhdeksänneksi,
koskien ruttotauteja aikakauden lopussa: Kiinassa leviävän lasten keuhkokuume-epidemian puhkeamisen vuoksi 27. marraskuuta 2023 ilmoitettiin, että Kiina vaatii jälleen kerran kansalaisia käyttämään kasvomaskeja ja noudattamaan sosiaalista etäisyyttä.

Kiina kehottaa lisäksi lapsia ja vanhuksia ottamaan rokotuksen. [Tauti leviää nyt Saksassa. Lue https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1591a18a-7200-47cc-a2de-75e29bfa86cd, Suom. Huom.]

Tässä on joitain päivittäisiä päivityksiä Israelin sodasta Hamasin kanssa.

Keskiviikkona, 22. marraskuuta 2023 (47. päivä)

Hamasin piti antaa Israelille luettelo panttivangeista,
jotka vapautetaan huomenna aamupäivällä klo 10,
mutta se ei tehnyt sitä, joten vapauttamista lykättiin 24 tunnilla.

Koska panttivankien vapauttaminen viivästyi 24 tuntia, Israel lykkäsi sodan taukoa 24 tunnilla.
Israelilainen lähde sanoi, että Hamas esittää uusia vaatimuksia heidän panttivankisopimukseensa.
Löydettyään todisteita siitä, että Hamas käytti Al-Shifa-sairaalaa komentokeskuksena (Hamas kiistää sen), Israel pidätti ylilääkärin ja useita muita lääkäreitä Al-Shifassa ja pitää heitä vangittuina kuulusteluja varten. Entinen Yhdysvaltain maahanmuutto- ja tullivirasto ICE:n agentti sanoi, että Hamas ja muut terroristiryhmät ovat jo Yhdysvalloissa etelärajan ylittävien siirtolaisten tulvan ansiosta.

Torstaina, 23. marraskuuta 2023 (48. päivä)

Hizbollah sanoi ampuneensa 48 Katjusha-rakettia Pohjois-Israeliin ja hyökänneensä 10 muuhun rintama-alueeseen Israelissa lähellä Israelin ja Libanonin rajaa (Israel kosti ampumalla tykkitulta useisiin kohteisiin Etelä-Libanonissa).Tulitauon on nyt tarkoitus alkaa klo 7 perjantaiaamuna. 13 israelilaista panttivankia (ja 11 ulkomaalaista) on tarkoitus vapauttaa klo 10, ja kun heidät vapautetaan, Israelin on määrä vapauttaa 39 palestiinalaista.

Hamas kehotti kannattajiaan Länsirannalla (Israelin osa) ja muualla nousemaan Israelia vastaan.

Perjantaina, 24. marraskuuta 2023 (49. päivä) (nelipäiväisen tulitauon ensimmäinen päivä)
Hamas sanoi, että se ei pysty paikantamaan 10 lasta, jotka vietiin Gazaan 7. lokakuuta 2023.
Lokakuun 7. päivänä 2023 otettiin 240 panttivankia, ja yli 100 näistä oli muista maista kuin Israelista.
Neljän päivän tulitauko alkoi (Israelin raja Libanonin kanssa oli myös hiljainen). Jos molemmat osapuolet sopivat, Hamas voi jatkaa tulitaukoa yhden päivän kerrallaan vapauttamalla 10 panttivankia päivässä.

Gazan eteläosan palestiinalaisia varoitettiin, että sota ei ole ohi ja heidän ei pitäisi palata kotiin.
Ryhmä israelilaisia rabbeja sanoi tukevansa israelilaisten panttivankien perheitä, mutta sodan lopettaminen ennen sen päättymistä asettaa Israelin joukot ja kansalaiset vakavaan vaaraan.
Biden sanoi: "En voi todistaa sitä, mitä aion sanoa, mutta uskon, että yksi syistä, miksi Hamas iski, kun he tekivät hyökkäyksen, on se, että he tiesivät minun tehneen hyvin tiivistä yhteistyötä saudien ja muiden alueella olevien maiden kanssa rauhan tuomiseksi alueelle tunnustamalla Israelin ja Israelin oikeuden olemassaoloon."

Egypti ilmoitti olevansa valmis siihen, että Gaza demilitarisoidaan ja miehitetään väliaikaisesti eri joukkojen (YK, EU, Nato, USA, arabit, jne.) toimesta palestiinalaisten ja Israelin turvallisuuden takaamiseksi (Huomaa: Tämä kuulostaa pakkotoimelta, jolla taataan rauha ja turvallisuus alueella. Jordania sanoi, että arabit eivät halua lähettää joukkoja sinne). Hamas vapautti 13 israelilaista panttivankia ja Israel 39 palestiinalaista.

Lauantaina, 25. marraskuuta 2023 (50. päivä)
(nelipäiväisen tulitauon toinen päivä)
Hamas sanoi, että Israel rikkoi sopimusta, koska se ei lähettänyt tarpeeksi ruokaa Pohjois-Gazaan, joten se lykkäisi uusien panttivankien vapauttamista.
Israel kiisti rikkoneensa sopimusta.

Israel varoitti, että sota jatkuisi keskiyöllä, jos Hamas ei vapauta panttivankeja sovitulla tavalla.
Useita tunteja kestäneen kireän vastakkainasettelun jälkeen Hamas sanoi vapauttavansa 13 israelilaista panttivankia ja 7 ulkomaalaista (huom: he vapauttivat 4 ulkomaalaista). (Huomaa: Yksi naispuolinen panttivanki loukkaantui ja joutui hätäleikkaukseen). Israel vapautti 39 palestiinalaista.

Sunnuntaina, 26. marraskuuta 2023 (51. päivä)
(nelipäiväisen tulitauon kolmas päivä)
Israelin viranomaiset uskovat, että Hamas pitää edelleen hallussaan 195 panttivankia.
Israel iski Syyrian Damaskoksen lentokentälle, ja siellä oli suuria vahinkoja. Hamas vapautti 14 israelilaista panttivankia (yksi panttivanki oli 4-vuotias israelilainen tyttö) ja 3 ulkomaalaista.

Israel sanoi, että 4-vuotiaan panttivangin
vapauttaminen riittää oikeuttamaan sodan.
Hamas pyrkii jatkamaan tulitaukoa.
Pääministeri Netanjahun hallitseva
puolue varoitti häntä,
että jos hän ei lopulta jatka sotaa,
hänen hallituksensa kaatuu välittömästi.

Maanantaina, 27. marraskuuta 2023 (52. päivä) (nelipäiväisen tulitauon neljäs päivä)
Hamasin on tarkoitus vapauttaa 11 panttivankia tänään ja Israelin 33 palestiinalaista, mutta vapautettavien panttivankien nimistä on raportoitu olevan erimielisyyksiä. Israel ja Hamas keskustelevat asioista. Israel ja Hamas ovat valmiita jatkamaan tulitaukoa, mutta Israel sanoi, että se elvyttää sodan täydellä voimalla, jos lisää panttivankeja ei vapauteta.

Hamas vapautti 11 panttivankia (2 naista ja 9 lasta) ja Israel vapautti 33 palestiinalaista.
Israel ja Hamas sopivat jatkavansa tulitaukoa vielä kahdella päivällä ja vapauttavansa lisää panttivankeja (Hamas vapauttaa 20 naista ja lasta lisää). Israel vaatii noin 40 panttivangin palauttamista, mutta Hamas sanoi, että he eivät tiedä, missä osa noista panttivangeista on.

Israel sanoi, että Hamasin on löydettävä muut panttivangit, jos he haluavat jatkaa tulitaukoa.
Hamas sanoi olevansa valmis neuvottelemaan israelilaisten sotilaiden vapauttamisesta, mutta ehdot ovat erilaiset kuin siviilien vapauttamisessa.Rauhansopimusta, Israelin jakamista ja Palestiinan valtion luomista Lähi-itään vaativien kansakuntien määrä kasvaa.

Ulkoministeri Blinken palaa tällä viikolla Israeliin,
Länsirannalle ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin
keskustelemaan lisää tulitauoista Lähi-idässä.
Tiistaina, 28. marraskuuta 2023 (53. päivä)
(Tulitauon viides päivä; jatketun tulitauon ensimmäinen päivä)

Hamas on sitoutunut vapauttamaan 20 panttivankia (naisia ja lapsia) seuraavan kahden päivän aikana, ja Israel on sitoutunut vapauttamaan 60 palestiinalaista.

Israel sanoi, ettei se lopeta sotaa ennen kuin Hamas on tuhottu ja kaikki panttivangit vapautettu.
Hamas sanoi, ettei se pidä hallussaan kaikkia Gazan kaistalla olevia panttivankeja.
Qatar sanoi, että jotkin panttivangeista ovat pienempien ryhmien hallussa (Palestiinan islamilainen jihad, Mujahideen -prikaatit ja al-Nasser Salah al-Deen -prikaatit myöntävät, että heillä on osa panttivangeista).

Hamas räjäytti kolme räjähdelaitetta lähellä Israelin joukkoja, ja Israel sanoi, että useat sen sotilaat loukkaantuivat lievästi.

Hamas vapautti 10 israelilaista panttivankia ja 2 ulkomaalaista. Israel vapautti 30 palestiinalaista. Hamas on tähän mennessä vapauttanut 60 israelilaista ja 21 ulkomaalaista. Yli 160 on edelleen vankeudessa.

Turkin Erdogan sanoi YK:n pääsihteeri Guterres'ille,
että Israel on saatettava vastuuseen kansainvälisissä
tuomioistuimissa Gazan sotarikoksista.
Keskiviikkona, 29. marraskuuta 2023 (54. päivä)
(Tulitauon kuudes päivä; jatketun tulitauon toinen päivä)

Ajankohtana, kun tämä artikkeli lähetettiin Rapture Ready'lle, oli epäselvää, jatkettaisiinko tulitaukoa uudelleen. [Tulitauko jatkui vielä yhden päivän eli sen pituus oli yht. 7 päivää. Suom. Huom.]
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).


Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

vakiokalusto
vakiokalusto

Viestien lukumäärä : 48
Join date : 23.10.2023

Rea Aalto likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa